Saturday, November 6, 2010

Gadis T-Shirt Bintang Terselit Kat Belog Ailyl Rozanna

Share/Bookmark
Oh tidak.aku dah jatuh cinte dengan sorang awek dari 1st meet aku kat dunia blog nie. Aku tak dapat tengok dye depan mata. Tapi aku nampak gambar dye jer. Mungkin ini lah yang dinamakan "Chemistry".(aku benci betul bahase penjajah nie) antara aku dengan Gadis T-Shirt Bintang.

Kesah cinte aku bermule mase 3 November 2010. Mase tuh jam menunjukkan pukul brape-brape la korang nak letak pon aku tak kesah. Aku macam biase memulakan modus operandi aku untuk blogwalking di merate-rate corong-corong blog yang baru di update.(eh..betul ke ayat BM aku nie)

Dia mempunyai bentuk bola mata macam telur yang disumbat dengan bola ping pong itam. Idung tajam umpama bucu roket Apollo 13. Kening tebal bak kek lapes serawak. Pakai seluar sukan size M. Potongan Rambut ala-ala BOB tapi berkasut Croc tapi ade penyepit rambut pelik atas kepala dia. Aku pon tak tahu kenape. Dan paling penting, bende yang buatkan aku sentiase ingat kat dia. Dye pakai Tee yang ade lambang bintang..Meh sini aku tunjuk rupe dye mase 1st time aku jumpe dye.


Lawak Lawa tak korang Gadis T-Shirt Bintang aku nie. Korang bayangkan sejak hari aku jumpe dye nie aku tak boleh tido. Aku tulis status Gud Nite kat Twitter pukul 12 tgh malam.Pukul 13 petang aku masih belum tido lagi. Baju dye tuh. Baju dye yang buatkan aku terpikir. Jenama ape yang ade tulis Ailyl eak?? takpe abaikan pasal name tuh. Fokus lagi kat Bintang tuh.

Semenjak 1st time aku jumpe dye. baru hari nie aku terpikir nak cari dye kat Facebook. Mane tawu dye ade Account sendiri ke ape ke. Alangkah baik naseb aku. Senang gile aku jumpe dye. Bile aku tengok pic dye yang lain. Aku baru sedar. Dye nie anak tokey kilang Ailyl agaknyer. Korang nak tawu tak sebab ape? (ape punyer bodoh soalan itu). Korang kene tengok semua pic yang dia ada..


Korang tengok Dye nie takde baju pesyen lain. Pasyen tuh jer lah dye pakai. Tak berubah-berubah. takpe lah.aku terime dye seadanyer. Ini baru aku tunjuk empat je nie. ade 7 lagi yang aku jumpe pakai baju same. Tak paham aku kenape.

Aku sempat la tanyer kat profile diorang nie. Sape name minah dalam gambar nie. Aku cakap aku berminat nak berkenalan dengan budak dalam gambar nie. Tapi semua harapan aku hampa bile diorang kate.

" Fahmie...Itu hanya gambar yang setaraf kartunis ujang jer Fahmie. Dia nie tak wujud pon sebenarnyer. Blogger Ailyl Rozanna yang cipta Charecter nie"
Aku hampa.Aku Patah Hati. Sampai disini aku undur diri. Aku harap dalam real life. Dye lagi cantik lagi dari nie. sigh~ (mengeluh)

p/s: aku ade lebeh mase nie. So, aku mengarut kat sini. Feel free to join the contest at Belog Ailyl Rozanna
(kan aku dah cakap tadi aku benci bahase penjajah.Degil betullah)

49 Organisma:

nieza mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahahahaha!~XD serius klaka... pndai fahmie mengarut...XD

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Bintang2~ berkelipan~ Hanya satu...diantara nya....

Follow up! hahahaaaa...xD

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hamboi dia pun masuk.
kita pun nak masuk laaa!

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah ade2 je kau ni pami

Terkini : Maut Disengat Tebuan

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nieza mi-cha aku mmg suke bab2 mengarut nie.blaja dengan Eminem.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani yui.apakah?? tak paham disitu..sory..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wannurfazrini eee.tak bace......aku tak masuk lah..(jangan buat kantoi yg anda tak bace)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine haha.yeah....

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hohohoho~ Tak pyh faham...xDD

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

karrrrtoon tu chumiiil la :D

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aishh!! takk..cube tg0k kat bl0g shira. dia pakai baju t-shirt..dia tak pakai singlet mcm apek dah..betulkan balik entry ni cepat!
kah3..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani aik.terkene aku.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina errr..kenape puji kartoon tuh?? :(

nabila sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ouh comel ny pixca kartun tu . heheh

nieza mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah... hebat kau... Eminem siap leh ajar lagik... hahaha!~XD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff tapi masih design bintang kan?? take a look on my fokus.heheheh..selamat aku tak yah betulkan.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabila sani entah.ailyl yg buat.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nieza mi-cha yelah.dye nynyi tuh ilham bagi aku untuk think outside the box.hehe

Trah Wann said... Best Blogger Tips[Menjawab]

perghh , memula ingat serius , rupanya contest =="

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Trah Wann haha.yup.tapi aku tak join pon.saje je nak mengarut.nantikan entry terbaru pukul 12 nanti okey..^__^

Botak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahaha..
pe bende yg dingarutkan ni.,
pakai baju sama standard r tu..
hahahahaha.. :))

Lisa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huahuahua. macam hampehhh je. taknak lagi lawakk lag kan ko kalerkan baju tuh sumer. haha

Pencacai Alim said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gersang itu pasti..kartun menjadi..yg real tggula nanti..samala kita..kahkahkah

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahha.. ingat tol2...
tertipu sudeh...

anyware menari ;)

Ailyl Rozanna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

thankkk youu fahmie ! ^_^


hahahhahahaha

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huhuhu.. ceh... tertipu sudah saye...lalalala

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kronik nafsu ko ni... haha

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Jom kite kenakan fahmie!!!! dush dush dush!!!!

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ayork...
fahmie dah jatuh cinta...
hehe...
xD

woitt...sbarlah, esok ak update...
ngah cari ilham haha

Syazwana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wakakakaka
memang mengarot!
tp sumpah comel katon2 tuh
xD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Botak haha.lebeh kurang lah.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Lisa eh bukan aku yang colorkan lah..aku amek kat budak2 yg join contest dyenie je...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Pencacai Alim haha..klu yg real life klu dye single aku dah sambar dulu dah.ahhahaha.tak boleh share ea..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aque hahaha...kan blog tmpat mengarut je
hehehe..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ailyl Rozanna haha.takpe la ailyl.fahmie nk join contest tapi fahmie tak geti.so fahmie getinyer mengarut jer.fahmie mengarut jer ailyl.harap ailyl tak kesah.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain haha...agak lah.rindu sgt kot nie..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani ape la kejam sgt dgn aku nie..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin haha.pada gadis maya.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Syazwana mmg la comel.tgok la tuan yg buat nye tuh mcm mane..^__^

Lala Mia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahaha ngek la kau ni..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Lala Mia aduh.aku lagi kene ngek nie.

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak masuk tp x kretif..
kompem2 kalah.. ekeke!! :)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani ala.seronok kan masuk kontest.fahmie bukan tak kreatif..tapi ailyl kate bagi la org lain menang..^__^

cintatehO said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cehhh ngat jatuh cnta ngan manusia upenye katonnn...huhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cintatehO tgok.awk pon kate fahmie gile..kejam.

khaiyisah husna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kreatif..haha :)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@khaiyisah husna tengs..^__^

Wawan3y. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adeh prot dah saket sbb gelak trok sgt, sapa nak tnggung neh. haha klakar sungguh, suka entry neh. :)

Reez Sakura said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lawak betul lah...saya pun selalu mengarut sorang sorang jugak kat blog

Popular Post