About Me

Share/Bookmark

Senang cerite macam nie. Name aku Zulfahmi Abidin (ZA). Kawan-kawan panggil aku Fahmie sejak aku masih sekolah Tadika Kemas lagi. Nope!! Takde name lain. Tu je name yang aku ade. Aku dilahirkan pada 30 Mac 1989 pada hari Khamis pukul 6:32 Pagi. Zodiak aku adalah Aries. Dibesarkan oleh seorang Hot Mama dan Womanizer Dad, mereka berdua berasal dari Pontian, Johor. Well, Aku bangga menjadi seorang JOHORIAN sebab aku tinggal di Johor, menetap di Johor, membesar pon kat Johor jugak dan aku bangga menjadi seorang daripada penduduk Johor. Aku anak nombor 4 pakcik Bidin daripada 5 orang adik beradik. Aku berjiwa kelajuan. Sejujurnya aku tak tahu ape aku buat dalam blog nie. Aku pernah menjadi seorang pelajar SMK Dato' Abdul Rahman Yassin. Yeah, untuk 5 tahun aku kat sekolah tu dan aku tak pernah bangga menjadi seorang daripadanya.... Oh, lepas tu aku sambung belajar Diploma kat Desaru, Kota Tinggi dalam program Office Management under Universiti Teknologi MARA (UiTM). Betul tu kalau korang kate nun jauh di dalam hutan. But who care....? Aku just nak belajar. Lepastu aku sambung pelajaran aku untuk Degree sebagai seorang Event Management student at UiTM Kampus Puncak Alam. Sekarang aku dah kerja, aku keje dengan Maybank, jadi ape tu kau tak perlu tahu dan tak penting pon rasanya. KAN!!! Nope! aku bukan anak orang kaya tapi aku tahu macam mane rase hidup yang susah itu. So, stop complain okey. Aku jenis yang pemalu mase first jumpe tapi 10 minit kemudian aku TIDAK akan berhenti untuk bercakap sampai kite berpisah pada pertemuan itu. Itulah punca sape-sape yang kenal aku mudah untuk ingat kat aku lepas tu mulalah dia sebok pasal aku lepas tu mulalah nak judge aku and that's' totally suck! Ini adalah FAHMIE yang baru. Fahmie yang kau pernah kenal tak mungkin sama dengan Fahmie yang sekarang. Sebab aku bukan dah berubah, tapi aku menampakkan diri aku yang sebenarnya. Lastly, aku akan post ape yang aku pikir pembaca harus tahu. That's it. Thanks For Reading!! 

7 Organisma:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha, besanye tulisan. bw, nice bro.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tengs anonymous.^_^

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said... Best Blogger Tips[Menjawab]

proud to be johorian too :)
and well, my mum also came from pontian, cockle bay. hahaa.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ehhe.ape ke pelik cockle bay tuh.bahase melayu dye ape tah kan?

pilotHans said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hello.....makes me wanna reEdit about me too..hahaha.mine is even more messy ^_^

deeya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pontian katne weyh ??

FatinKADIR said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mkin lme mkin besa tlisan tu....
promote uitm ke???

Popular Post