License

Share/Bookmark
Blog Fahmie's Hyperlink ini adalah sebuah blog peribadi milik Mohd Zulfahmi Abidin. Sebarang kandungan yang terdapat dalam blog ini adalah hasil dari pemikiran penulis blog ini sendiri kecuali diberitahu asal usul mana-mana artikal atau hasil penulisan dari pihak lain.

Mana-mana individu yang ingin mengambil sebarang kandungan yang terdapat di dalam blog ini hendaklah memaklumkan kepada pemilik blog terlebih dahulu dan disahkan. Anda dibenarkan dan dialu-alukan untuk membuat "backlink" ke blog ini.

Sumber gambar pula diambil dari Google Image, Flickr , DeviantART dan Gambar hak milik sendiri oleh penulis blog.

Pendapat atau pandangan penulis tidak semestinya kekal.

-Penulis-
Mohd Zulfahmi Abidin,27.

Penulisan blog ini dilindungi oleh:

Creative Commons License

myfreecopyright.com registered & protected
All Contents of Fahmie's Hyperlink are registered and protected by MyFreeCopyright.com.
 
Category: Blog

MCN: BWMD7-A4BSL-T746L

Protected by Copyscape Web Plagiarism Scanner


6 Organisma:

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ade salah eja sket fahmie..
betol kan..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku dah cakap kat designernyer.tapi mengikut designernyer.dye British english.so bende nie consider betul jgk bro.tengs sbb ko perihatin.^_^

Amiey White said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Blog smart fahmi , btw individual . takpelah fahmi pro dari amiey :)

salam kenal.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie tak pro lah amiey.^_^ tengs for you compliment.^_^ salam kenal jgk.

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

incik fahmie,,mohon share sdkit info mengenai software ini erk.

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

incik fahmie,,mohon share sdkit info mengenai software ini erk.

Popular Post