Sunday, November 7, 2010

Emosi Mistik Rock n Roll

Share/Bookmark
Nama kau tuh aku terpakse rahsiakan.

Boleh dikatakan 95% kawan kat ruang Facebook kau perempuan. Aku tahu diorang semua sukekan kau. Dye kate kau lawak.Ceh...Lawak sangat ke kau nie. Kau makan Otak-otak orang kate kau bijak. Kau pakai baju itam orang kate kau kacak. Tapi kau tak payah la nak susah-susah nak kondem aku kutuk aku depan orang ramai.

Time aku lalu depan kau time tuh la kau nak menayang rupe kau. Betulkan rambut la konon. Tengok masih terpacak lagi ke tak. Setting rambut belakang kau lah. Center-kan tali leher belang yang kau pakai tuh lah. Lepas tuh kadang-kadang nak tengok satu badan matching ke tak ape yang kau pakai tuh. Bile kau betulkan zip seluar kau tak menayang pulak dengan aku. Tunduk malu konon.

Tooooolong la mat.aku tak heran langsung dengan kau. 

Ape kau ingat kau pakai jacket tuh kau Zac Afron ke? Konon-konon kau nak tiru Justin Bieber la konon ea? Stakat jam G-Shock kau tuh aku pon boleh beli. Tuh..Speak mate Oakley Ducatti yang kau pakai tuh. Aku pon ade lah beb. Tah-tah kau yang tiru aku pakai barang tuh semua. Aku tahu la kau punyer tuh Ori same macam aku punyer jugak.

Stakat Idung kembang macam kau nie. Belambak lah kat Bazar Karat JB tuh. Kau berlagak depan aku pon bukan ko tuh ade kerete ke ape. Same jer macam aku. Silap-silap lesen kerete pon takde lagi kan? Handphone pon same je dengan aku. Sony Ericsson K770i.Ek eleh...tak yah la nak poyo rabak depan aku. Aku tak heran langsung.

1 perkara aku nak kau tahu..Aku harap sangat kau bace Blog aku nie. Kau ingat kau hot sangat ke? Terkinje-kinje depan aku semua. Setting tuh setting nie. Time ko tunjuk gigi kau yang paling aku geli kau paham tak? Dah lah.aku takde mase nak membebel pasal kau kat blog kesayangan aku nie. Biar member-member blog aku je yang comment pasal perangai kau yang tak sedar diri nie..Blah la kau.

Aku dah simpan dah cermin..

Ahhh......

baru aku rase

LEGA.

45 Organisma:

Keyrill Eduardo Willeyhem said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha...marahnya tuan punya blog! xpe, sabar aje, bukannya ada faedahm pun ...

jngan bangga memiliki sebuah rumah mewah kerana keranda juga tempat kita akhirat kelak! kan kan kan? ;)

Syazwana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uih marah ni
cool~
xD

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau dah sihat pami?hahah

Terkini : Enter

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uish...
semua benda nak same neh...
len macam....
hahaha
:P

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha... poyo...

adakah anda sihat sepenuhnye?? hahhahaha.....

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

rilekk ah broo..whoaaaa

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Keyrill Eduardo Willeyhem ade faedah lah.nie namenyer muhasabah diri..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Syazwana tgh cool la nie...^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine Alhamdulillah.dah sehat dah..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin sbb tuh aku.ko nie tak bace nie..

erin azizan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak yah layan org camtu..perasan baguss

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aque Alhamdulillah.dah sehat sepenuhnyer dah..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli ye..tgh relax la nie..cermin je kot..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@erin azizan errr..tak bace sampai habes ke??

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sabar2
jgn kawan nan diewh
kawan nan aku
hahaha
:)

http://akmalhilmiseksi.wordpress.com/2010/11/07/my-little-cute-monster-away/

http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/2010/11/sebagai-tanda-terima-kasih.html/

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kutok diri sendiri kea ? aku tak paham

nerdweird said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mcm poyo habis je mamat tu.. annoying gila. haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi yee akmal.aku dah tak kawan dgn dye dah.aku kawan dgn kau ea.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus A'ah.dah betul la tuh.^__^ bagus2..tak paham tanyer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nerdweird amboi.bukan main extreme lagi dye geram.^__^

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gaduh ngan diri sendiri... ish3...=.='

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aiy0o~~ aku x pndang la jntan mcm ni.

aku pndang maher zain aje..mane ade dia nak setting2 rmbut. dia b0tak! *seksi.

kah3..

nabila sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahha . ckp psl dri sndri upe ny . muhahaha ^_^

imanshah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tersinggah di sini..best baca org membebel..teringat kat makcik peah kat kampung suka bebel

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahak !
tak penah penah aku tgk lelaki cite pasal bnde ala nie..
rase pelik pon ade..
tpi sonok je..

yg pelik nye..
apasal semuanye same..
kembar ae ?
hehehehe~

kat dunia nie mmg banyak org yg mcm tu..
so sbgi lelaki yg berwawasan, kau sbr je la..

semalam, aku tdw kul 4 sebab bace entry blog kau ! !
blog kau best dow ! !

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha eh.tak pernah gaduh dgn diri sendiri ker??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff perh..kecik ati aku ko ckp mcm tuh..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabila sani haha.glad y0u notice..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@imanshah amboi.ko samekan aku dgn org tua ye..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza alahai.anda terlalu memuji.terima kasih..fahmie hargai pujian tuh.tapi takkan takde yg buruk2 kot.comment je lah.tak kesah lah..plz..next time kutuk la..nati aku bangga diri pulak..

bdway sory buat kamu tido pukul 4 pagi..sory sgt2..:)

░♥si lampu neon♥░ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

YO FAHMI, ADE TUTORAL TAK CAMNE NAK WAT BANNER COOL CAM KO HAHAHA ;) PLS PLS PLS COMEL AHH

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@░♥si lampu neon♥░ kene tanyer ayeem tuh.pegi tanyer dye ye...

Emilia Emira said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha nk gelak bley bace neh?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Emilia Emira boleh emira..takde masalah..^__^

Farah Sygs said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ske ckp ngn cermin ek??besar x cermin tuh??buley pinjam...cekgu rara kate..org yg ske ckp depan cermin nie pemalu...

pemalu ke fahmie weyh??????????

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Farah Sygs kalau gitu info cikgu rara tuh salah.fahmie tak pemalu langsung.^__^

si chentapelangi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengal ~

zuk zuhaiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dah simpan cermin???

tetap dia hensem kan..kih3

JUNK STREET

zuk zuhaiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dah simpan cermin???

tetap dia hensem kan..kih3

JUNK STREET

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uits...
bile ko nak update..
pemalas...
haha
xD

entry baru=LEPAK2 =P

Pencacai Alim said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mekasih bubuh gmbr aku..hakhakhak

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si chentapelangi aku jgk yang kene sengal.adeh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zuk zuhaiza errr...apakah...^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin ezy...kau sepatutnyer tahu yang aku update pukul 12 hari2..haish....

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Pencacai Alim same2..takde masalah..^__^ ramai kawan aku ade masalah jiwa mcm kau.^__^

Popular Post