Tuesday, November 9, 2010

Bangga

Share/Bookmark
Adek angkat aku dengan besties aku datang pick up aku semalam ajak keluar makan. Dye nak makan kat Singgah Selalu (SS). Sebab kat situ ade wi-fi dengan ade Shisha sekali.

Liza nak sangat Shisha apple mint tuh. Sory. dye perempuan. perempuan hisap Shisha takpe ke? kat situ aku dengan diorang bersosial. berpolitik. berfalsafah.berkutuk.menyumpah seranah. dah lame tak jumpe diorang nie.maklumlah semua tengah Final Exam nie kan. Busy la konon-konon.macam korang jugak. tapi online berjam-jam takpe.

macam biase.

Keliling aku semua macam orang tak penah nampak makanan, tah datang dari mane aku pon tak tahu. Liza order Banana Split, Ikin makan mee hailam aku pus pas pus pas hisap shisha dulu sebelum makan. kat poket aku ade RM55 je nie. RM5 duit balance lepas aku topup RM5 semalam gune duit RM10. Lagi RM50 upah betulkan laptop kelmarin.^__^. Minum pon redbull jer. Selamat Liza belanje.

Tengah aku sedap pus pas pus pas. Aku toleh kiri ade awek. Ramai gile awek kat situ. Tengok pon macam student jugak. duduk satu group kat meja bulat. same umur dengan aku la agaknyer. Tapi datang bawak lappy dengan buku ape tah. Aku pon tak tahu. Toleh kanan pulak amoi mane tah datang makan pon pakai but tinggi. macam nak pergi club.

berbalik kat meja yang ade awek tadi. Aku nampak sorang awek tuh tengah online. maklumlah SS online percume je kot. Sape tak nak. Agak-agak korang pon nak online free. Datang la SS. Aku pandang dye punyer laptop tuh lame la jugak. Mule-mule dye bukak Facebook. Lepastuh dye bukak dye punyer YM tuh.

aku agak terkejut. tersentak nak menyembur Shisha yang aku isap tuh sebab

awek tu bukak blog aku

huhu*blushing* comel gila!

p/s: kalau anda perempuan yang bukak blog Fahmie semalam kat Singgah Selalu sila tampil comment di bawah. yang lain jangan jeles.......

64 Organisma:

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hohoho....kalo sya pn ak blushing2 gitu hahaha...ya la ada org buka blog kita time kita plak ternmpk dya buka aduss...terharu hahaha..spa la awek tu agamaknya yea :)

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahhh bro, gile ah kau, ade nmpk x die bukak blog aku?wakakap

Terkini : Mati dipijak Gajah

Syazwana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

peh pemes siottt...
wakakakakaka
xD

d_LA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahhhhh..bangga siyut..beliau x pasan ke tuan blog tu ade kat c2??

zuk zuhaiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hensem sangat ke blog fahmie nie sampai awek comel selalu bukak blog dia???

ok.kenapa aku bukak.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

awek tu cantek tak ?
huhuhu !
kalau aku pon bngge gile !

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

die bukan saya... hahhaha
ceh... sengal je.. malu2 chumel... muahahahaha..

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bangge la tu...
hahaha...
nape x tegur je...
:P

entry baru:
Lepak2

Pencacai Alim said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg hebat..tabik spring

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa tak tau la tuh.org tuh masih dinantikan..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine hahaa..aku malu aku dah tak tgok dye dah.^__^sory.tak nmpak bro

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Syazwana bukan pasal pames.tah mcm mane dye leh terbukak pon aku tak tahu lah..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_LA alah dye bukan kenal aku.aku kat luar pakai serban segala lah.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zuk zuhaiza eeee...heeee..jgn nk perasan comel okey..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza awk tuh cantik la jgk.cukup sifat.tapi aku lagi hensem la..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aque ceh.kalau kau mengaku jelah.aku tak kesah..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin malu la nk tegur.aku blogger picisan jer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Pencacai Alim tengs bro.

nabila sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah . trbaek . nseb dy xpasan fahmie kt c2 . klo dy pasan , mao kembang2 fahmie nie . muhahahhah

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh wahh beronok gler awek tuu buka blog dye.. haha
market tinggi woo

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh.saya xpegi lepak pon smlm..mknenya bukan sy lah tuh..
kuang3..
agak sengal kan..hahaha
anywy,congrats lah bro! :)

NuR 'aQiLaH said... Best Blogger Tips[Menjawab]

erk*
baru pestime bukak.

bhahaha.

*kau pami. sejak kapet xde. da lost contact kan. hewhew

yana zuera said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yeay~ cayalah anda!. :D

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabila sani haha.aku nampak aku terus tak tengok dye.^__^ tak pandang langsung.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Biela Sapine takde la market.tapi okey lah..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli alah.igt kau yang kat SS tuh.kecoh seh..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@NuR 'aQiLaH alahai.jgn la kecik ati.abes aku nk cari korang kt mane seh..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@NuR 'aQiLaH alahai.jgn la kecik ati.abes aku nk cari korang kt mane seh..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@yana zuera huhu.tengs..^__^

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie...cool giler okey.. =)
proud of u...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya tengs my frend.

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!~ blushing... kembang... dan semakin kembang...XD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya tengs dear..proud of you too

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha haha.sudah semestinyer..

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mahaha
so far aku xjpe ag
tp kat kolej
ramai ckp suke bace blog seksi
aku pn pelik ae
seksi??
si lelaki seksi kewh??
a'a
uyeah
aku la tu
diewh xcaye
then tgk
a'a aku
hahha
bangge2

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi hahaha.sape nk pecaye kau.^___^

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!~ best nye jadi orang femes macam kau...XD

Terkini:
1. Ohh!!! Tidakkk!!

nana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha. nie mesti bangga yg amat masa tgk tue. eh xde org ngaku lg ey. malu kot

nana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha. nie mesti bangga yg amat masa tgk tue. eh xde org ngaku lg ey. malu kot

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha ish.aku tak pames lah.aku bangga jer smlm.adeh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nana a'ah.aku tgh tunggu lagi nie budak smlm tuh mane.takkan dia tak datang sini lagi.ish.

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adeihhhhh awek tu cun x? hot tak > konfem dia peminat kau! hahahah

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

blog gua laa bro, lu salah tapsir tuee

♥ eyka elisha ♥ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha!dasatla lu fahmie..famous kot =P
klu eyka kn,mmg da lame eyka ckp cmni ala2 spontan
'eh tuh blog sy la awk!'
kompom die tros mntk autograph nnti
kih5 =D

ayaa alyy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

amboi3. suka diaaa :P

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

btol ke deR? ke rekaan ney? haha aku rindu ss dowh, dlam hidup aku skali je pnah g sane hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wannurfazrini aku tak tahu lah.aku tunggu dari tadi dye tak datang2 pon.aku rase dye silent readers lah.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus ye.mungkin aku salah tengok agaknyer kan.bnyak la kau.blog aku lah.aku tawu blog aku mcm mne.wek.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@♥ eyka elisha ♥ ish.gile ape.msti dye kate."poyo nyer mamat nie"

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ayaa alyy suka dah tahap malu dah nie..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok buat apelah aku nk menipu dalam blog kesayangan aku nie..^__^

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

errr hi abang, saya lah awek comel semalam tu. *blushing jugak*

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain arrrggghhhh!!! Tidakkkkkkkkk.........!!

JuanYuan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh fahmie..asal aku xley guna shoutbox ko erk??

cam xckup ruang nk post msg..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@JuanYuan JuanYuan.kalau anda tidak dapat melihat sepenuhnye ruang chatbox.ini kerana anda punye screen terlalu kecil.untuk mengatasi masaalh ini.sila ikut tutorial pendek ini..sila tekan CTRL - atau CTRL + untuk mengecil dan membesarkan ruang screen anda di blog saya.sila cuba.kalau ade sebarang masalah.sila maklumkan ke Admin blog.cewah..berbunga2 ayat aku.fuuuyooo

JuanYuan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..ok da bro..tengs

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@JuanYuan takde masalah bro...

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oke. seres tetiba rasa sweet. erk. tapi fahmie kompom ke tu blog fahmie? haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina yup.tidak disangkal lagi.tapi mane tah budak tuh tak dtang mengaku kat sini..

swagger said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah..femes jgk bl0g tt ni kn..bngga jd kwn ko..huhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@swagger haha.kau lagi fames swagger.blog kau satu dunia bace.^__^

Nesa Wazir said... Best Blogger Tips[Menjawab]

laa.apsal x tego die.mane la tau die mintak sain ke.huhu;p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nesa Wazir aku pemalu org nyer bro.^__^

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha patut lah bangga! nasib baik tersembur jea. xD

tahniah!

Popular Post