Friday, November 12, 2010

Facebook Selamanya

Share/Bookmark
Teringat lagi mase tahun 2007 dulu. Tarikh yang same dengan korang bace entry aku nie. Time tuh la aku create account Facebook aku.Kire lah sendiri dah berape tahun. Malas pulak aku nak kire gune jari. Tapi dulu dengan sekarang takde beze banyak mane pon.cume new notification tuh dey pindah ke kiri atas. dan sekarang orang boleh letak name sesuke hati. dulu tak boleh pon. 
Ini Gambar kat Profile Facebook aku sekarang.
Ini pulak gambar 1st aku kat Profile Facebook dulu.
Ini gambar MobWar game yang aku tak habes-habes main lagi. duit ade berjuta-juta. main game dah 906 hari. Tapi aku tak tahu nak abeskan game nie macam mane. Kalau ade sape-sape tahu. Tolong lah aku.^_^
Ini pulak gambar aku dengan mak aku tak lame dulu. Sayang mak aku.^__^
Gambar kat Facebook nie pulak time aku main-main dalam kelas. Tengok! ade gajah atas kepale dye.
Gambar nie pulak time aku rindu dengan anak sedara aku yang comel nie. Ariff pipi pau.
Ini pulak gambar budak kelas aku. Aku rindu moment nie.Ye.aku sorang je lelaki. jangan tanyer kenape.okey.
Ini gambar moment yang tak dapat dilupekan dalam hidup aku.
Ini mas 1st time aku derma darah.woo.seram wo.
Ini pulak gambar aku dengan kawan aku paling rapat
Sekarang aku nak amek gambar orang yang admire bace blog aku nie. Senyum..Cis..jangan risau.kepada admire aku.aku tak kan hebohkan gambar korang.^___^ (bangga)
sekarang. bile aku tengok Facebook aku nie. Aku baru perasan. Aku tengah buat kamus hidup aku. Status aku. Itu adalah pemikaran aku yang agak-agak cookie. Gambar aku. itu semua moment yang tak dapat aku lupekan. Aku tak simpan semua gambar-gambar nie dalam laptop or pendrive.or hanphone. Sebab aku tahu aku boleh tengok kat mane-mane jer aku suke.Untuk blog aku pulak. terima kasih buat semua moment aku nie untuk dikongsikan.

41 Organisma:

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

facebook dulu byk budak hot, budak kl je aku tgk. tak kisah lah umo bape, tp mmg budak yg high maintance la kan. mmg layan gak time tu. sana sini pompuan lawo. <3<3<3

nabila sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

so sweet . n sgtsgtsgt comel 1st profile pixca fahmie tu . heheh

zuk zuhaiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

blog pun ada secret admire eh..
dah jumpe ke awek comel yg bace blog tu??

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

woahh.. cool la... ehh... aku kurang darah... len kali derma kat aku... muahahaha!~XD

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak komen :

1) gammbar first FB tu nampak sangat innocent compare dengan skunk. :P

2) mak sangat awet muda. :D

3) arif si pipi pau jugak sangat chumil la. skunk pipi pau ag ke?

4) part tangkap gambar tu, entah kenapa rasa nak senyum depan laptop, sshhh, jangan sebar.

5) statement last tu menusuk kalbu.

oke habes.

haha

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apesal macam sweet ? keh keh

AesyaZealous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dah lama tak jejak blog fahmie.. bz stdy n exam.huhu nnt dh abis exam jln2 blog fahmie tiap2 ari. thnx tak remove banner :)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain haha.betul2..facebook nie ruang mencari jodoh dulu.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabila sani comel kau kate.ish..aku rse buduh jer time tuh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zuk zuhaiza ade.aku rase dye tgh stalking aku skrg.hhehheeh.tak jmpe lagi la budak SS tuh.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha jap2.aku darah B.ko darah ape??^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina
1. mmg dari dulu dgn skrg innocent jgk.hehe
2. yup.mak aku baru 45.
3. ariff makin comel.tapi pipi dye dah tak mcm pau dah.
4. oh..kau admire aku ye.kantoi...
5. lah.statement bodoh jer kot.
okey abes jgk.bhahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus aku bukan mmg sweet ke??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@AesyaZealous haha.okey.terharu disitu.^__^

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

45? eh sama dengan abah aku. erk. mama aku ag muda la.
*saje nak cakap.

eceh, tu baru statement bodoh, kalau statement kurang bodoh, mesti ag woh kan. :P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina haha.no comment.tapi ko nie ade masalah conflik jiwa aku igt nie.bhahahah

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.. pic profile nak menggoda je, tarik prhatian gurl gurl utk add ke ??

syafiqah ezam shah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sayang mak jugak!haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Biela Sapine lah.kesitu pulak dye. tak baik seh.hehe.tapi kamu add ker??bahhaha.kamu ke yg tergode tuh??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syafiqah ezam shah gud2..syg mak aku jgk.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lepas bace entry nie..
ape motif nye aek ?
hee~

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

woahhh... biar btul...? same...!! aku pun B... bole la... ko derma kat aku len kali... haha!~XD

Karim said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apakah??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahaha.okey. aku pon tak tawu jgk.aku main tulis jer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha habes lah.nati ko tido mlm igt kat aku jer.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Karim what karim??

♥ eyka elisha ♥ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

laen sgguh muka fahmie mse 2007 ngn skrg.kanak2 tuh.kih5~
btw,stuju ngn entry neyh..
fb n blog is like our life dictionary..=D

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uitt... takde nye nak ingat kat ko...:P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@♥ eyka elisha ♥ haha.takde lainnyer.rambut panjang dgn rambut pendek je kot..

siti fatimah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

memula main facebook lu bosan , sebab member semua main myspace

sekarang, semua facebook ! hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@siti fatimah haha.mmg la.aku pon dlu mcm tuh jgk.tapi aku yang bawak syntom facebook tuh kt kolej aku dulu.^__^ time tuh aku sorg jer main facebook.^__^

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

3 tahun la bersama fb yer.. hehe.. sofie register 2008.. ngeh3... wah3, gmbar first macam dlm magazine plak dah.. ;p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani amboi.nie dah lebeh nie sophie..kick you....hehehe

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak bek au kick2

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani yelah2.tak kick lah.meh sini meh.belai pale meh..

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hua3.. i loike~

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani alah bukan pnah jmpe pon.bhahahhaa

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

1st time derma darah...best!!!!
ketagih utk derma lagi...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah bagus lah.derma lagi smpai buku penuh k.hehe

fatinmmj said... Best Blogger Tips[Menjawab]

komen fatin,
kenangan betolll la..ko ni dgn facebookk...
aku igt lgi fis time aku create facebook ni pun..sbb kena paksa kakak..aku..wawaw...dh tu bodoh2 alang gune facebook..buat status pun plik2...sbb aku x tau pe functionnya..hahah..skrg dh tau..huhuhu.....


fatinmmj

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@fatinmmj haha.best kan mengimbau kenangan lame.^_^

Popular Post