Tuesday, November 23, 2010

Bilik Kecil Yang Sempit

Share/Bookmark
Hari nie aku duduk dalam bilik yang kecil dan sempit selama beberapa minit. Aku masuk bilik adelah dalam 2 kali semalam tapi takde arah tuju. Air yang secukupnyer dah ade kat sebelah kanan aku. Segale alat pembersih ade di depan aku. tapi aku biarkan bende alah tuh semua kat situ.

Boring gile duduk dalam bilik time tuh. Aku termenung jer. Dalam aku termenung tuh aku menahan kesakitan sebenarnyer.  Tapi takde sape yang boleh tolong aku time tuh. Sebab aku tahu aku tak perlukan ubat. Sebab bilik kecik yang sempit time tuh aku sorang yang punyer. Abang aku pon semua dah ade rumah sendiri. Adek aku pulak dah duduk kat oversea. Tah bile dye balik aku pon tak tahu. Maybe 4 tahun lagi.

Aku rase abang aku tak kesah kalau aku duduk dalam bilik kecik nie kejap. Aku harap dye tak pernah hirau pon. Mak aku pulak time tuh ade kat bilik. Tengah bace buku aku ingat time tuh.Aku masih duduk dalam bilik yang kecik tuh. Dushhh!!..Kebabooommm!! Treeeettt...!!! Tut!! Tuttt! Preeetttt!!! Aku dengar dalam bilik kecik tuh. Aku biarkan jer.

Siotlah. Time aku tengah syok duduk dalam bilik tibe-tibe phone aku berbunyi la pulak. Beggin by Madcon lagu yang aku gune sekarang untuk orang call. Bunyi tuh buat aku bingit lah pulak. Nak pergi angkat aku rase macam malas. Tapi kalau dah 4 kali dye call aku terpakse nak pergi angkat. Aku dah kelam kabut dah. Aku buat ape yang patot. Aku tarik Flush!

Ahhhh.......!! lega betul aku berak.

41 Organisma:

Hunny Maldini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahhaha.
haiyooo

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceh!!!!!! berak pon nak cerita eh.. haha

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ok berak. sengal. hahah

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahhahaaa

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

err..
bilik kecik r best(!)

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha....den tau bilik apa tuh...toilet lawak gilor...hahaha...ptut la tak agkt hahaha...

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mengongg betei entri neh!
grr!

Nieza Mi-cha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

erghhh... nasib tak bace entry nih time makan... hahahaha!~XD

yana zuera said... Best Blogger Tips[Menjawab]

punya semngat ak bca. rupe2nye...

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceh!

grr

Filem 2 Alam semakin hampiri RM40juta!!

cornetto cekelat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

agk LOQLAQ (ckp org kedah)

titirara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHA . dah agak dah mesti toilet ! :p

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ape la dia nie..
yoyo oowhh je aku bace..
tak paham pulak tu..
ingtkan cite sedey..
last2 kat tnds..

skrg nie yg aku pk..
mcm tu rupenye perasaan kau mse berak..
hahahahak !

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahhaha..xleh blah la!!kuang3

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

seronok ye dalam bilik kecik tu? xD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hunny Maldini hahaha.fuyo jgk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani haha.i'm sharing everything remember??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine haha.klu dgn kau mesti aku kene sengal an suffer.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano huhuhuhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano haha.kalau besar aku pulak yg seram nanti.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa tahniah.tekaan anda tepat sekalai.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tia hahahha.sory yunk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Mi-cha hahah.sory2.tak tawu pulak ade org suke makan time online.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@yana zuera haha.sory lah...takde niat pon..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan alamak.jgn la mara..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cornetto cekelat haha.loqlaq tuh ape wahai org kedah?? aku johorian lah.tak tawu.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@titirara alah..mcm mane leh dapat agak nie.tak best la dah tawu dulu.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza wah2..kau semakin memahami aku lagi.^_^ gud job.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli haha.yup.cnnot go.sape buat entry mcm nie aku tendang dye kalau aku yg terkene..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny haha.takde yg lagi sempurna melain kan lepak bilik kecik tuh.

shazzy :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie sengal! hish!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@shazzy :) alamak.jgn la mara sayamm..hehe

nuyuEna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

grrr..comei je entry yg nih...story2 pasal berak..cun!..haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nuyuEna haha.igt you nak mara.^_^.sbb ramai org mara.hehe

h A n Y S said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengal lah~ berak pon nak cite~ siap bunyi2 lagi~ heh heh heh~ ;p

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bilik kecik tak besh. hahha. jgn cte sal brak

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@h A n Y S aik.tak leh ke entry pasal berak?? sape yg tetapkan.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sharaBUNGA ai shara.jgn la mara.^_^

Sky Before Pinky said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahaha..toilet rupenye..ingatkan..bilik baru untuk fahmie..hehe.. apa..da~~

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dah agak dah nak tulis pasal ni . haha . terus cpt2 scrool ke bwh .

still COOL :)

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

at pertengahan entry tu..aku dah bau ket..igt nak je stop baca..tp aku baca jugak sampai abis..

doew..siot kau..

Popular Post