Tuesday, December 14, 2010

Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Share/Bookmark
Seperti yang korang tahu. Aku minat gile kat Lady Gaga rather then Amitabh Bachan kan? Minat yang mendalam nie yang telah membuat aku cipte satu kajian pasal dye nie macam yang aku penah tulis pasal Nama kau super duper hipster cool lah Lady Gaga. Nak bace click SINI laju-laju. Kali nie aku jumpe something yang menarik jugak pasal Lady Gaga. Amboi takde orang lain agaknyer.

Ingat tak mase Lady Gaga dapat MTV award. Aku dah lame dah pikir. Kat mane lah aku jumpe minah pelik nie dulu. Tapi aku tak ingat-ingat sampai lah tadi aku ternampak muke dye nie kat YouTube pakai Red Lace tuh (sila rujuk gambar di atas) Mule-mule aku ingat salah orang. Lepas tuh baru aku ingat dye nie pernah berlakon jugak dalam filem. Filem yang aku maksudkan tuh Castaway Cruise yang Tom Hanks berlakon tuh. Dye terdampar kat sebuah pulau . Rupenyer yang temankan Tom Hanks tuh Lady Gaga rupenyer.

Ohhh.....bile aku cakap dye berlakon korang tak caye. Meh sini aku tunjuk buktinyer okey. Lepas tuh korang jangan tuduh aku menipu pulak. Korang pon tahu kan aku tak pernah menipu bab-bab fakta nie.^____^. Kalau tak caye tengok bukti kat bawah nie.


Tengok. Same kan? same kan?? Aku dah agak dah memang same muke diorang. Amboi, bukan main famous lagi Lagy Gaga. Tak sangke berlakon filem tak bagi tahu kat peminat pon kan?? grrr. Kurang ajo punyer Lady Gaga. Tak respect aku betul sebagai peminat dye. Sanggup tak bagi tahu pasal dye berlakon. Kalau korang tak nampak. Korang tengok gambar zoom in dye. ^___^
Dah la. aku kecik hati kat Lady Gaga. Lepas nie nak boikot lah Lady Gaga. Nie dah kali ke dua dah. Hari tuh pasal name dye.Sampai hati dye tak bagi tahu orang name sebenar dye Gallium Lanthanum Dysprosium Alloy. Kan sedap name tuh. Kali nie tak bagi tahu dye berlakon filem pulak. Tensen la mcm nie.grrr~

p/s: aku tibe-tibe teringat sekolah aku pulak. so tadi aku bace balik entry aku pasal sekolah aku dulu. Perkara yang aku tak sempat buat mase sekolah dulu. In case kalau korang pon nak bace.

62 Organisma:

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hoi! merepek betoll! grrr!

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yaka..
a;ah la
sebijik....
pernah berlakon filem rupenyer...
:P
xD

Layans~
Ku Rindu Dia

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko memang la. beria je. haha.

eh aku rasa sama je. tahniah fahmie atas penemuan ko.

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uiyoo.. die berlakon ngn tom hnks tuh.. wahahahahaha... terbaiklah lady gaga

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Haha.. Lawak2. Tapi lady gaga muka cam mak nyah pn ad, muka dia pun slumber giler..

Namaku wadi gaga

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!~ i hate lady gaga... okey... fullstop...XD

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eiihh..aku bgi big mc karangg..hadoiii

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pndai ke dia berlakon?? huhu

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

obses tol kaw ni..
dy kn freemason..
ish3

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lady gaga ka tu.. erkkk!! hahaha!! :)

Misshy Innz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ces ces ces . ingt kn betul. haha xD

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apakah ??

QaRr JaliL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah..

harapan~ ..

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

baru aku tahu maksud lady gaga.

agk2. nme aku ade tak? haha.

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

merepek doeh budak neyh
maty2 aku percaye
hahaha -.-

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siyes aku tak suka lady gagap ni..adeii.. =_='

Wan Gerrard said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha terbaik la bro..

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sume bnde psal die pelik2. euww

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

rasa nk tumbok dia ni. tp dia lady gagah, takot aku

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tia merepek apenyer.kan fakta nie tia..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin haaa.aku dah kate dah sebijik.tgok si tia tuh tak caye..dye kate aku merepek,

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina ko kjap kate aku beria.kejap ko kate same....mane satu nie?? terime kasih sebab puji.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI haha.terbaek kan kan kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis woi..ko selambe je ckp dye mcm maknyah.aku peminat dye nie woi.hehehhe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha errr.tapi kenape nieza??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli wah..sedap tuh.boleh lah.bagi lah bagi lah..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani tak tawu la sophie.fahmie tgok okey jer.dye kene baling2 semua.^_^ tak perlu bercakap ape2 pon.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano freemason tuh ape kejadah?? takde dalam kamus hidup aku pon..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani yelah.lady gaga la tuh.knape tak same ker??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Misshy Innz lah.betul la tuh.kan aku ckp aku tk tipu.smpat tunjuk bukti lagi tau..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Biela Sapine kenapakah??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@QaRr JaliL so ape harapan kau??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan owh.itu tak pasti.kene pg cek sendiri.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sharaBUNGA lah.dah bagi fakta pon shara tak caye lagi eak..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^_^LyNn^_^ tapi kenape ko benci dye weh???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Wan Gerrard trimas2..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok kan...grrr.tuh yg best tuh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain jgn ayeem.peminat dye ramai nie ha...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku lambat komen ari nie..
penat gi cat uma lame..
hahahk !

aku sbnrnye pelik tgk entry kau nie..
lady gaga belakon filem konon nye..
tu je kan kan kan !
betul ke kau minat lady gagah nie ?

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eyh.kau dah menang contest mkn ayam! tahniah bro :D

anamizu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

"lady gagah"
GAGAH ke GAGAP tah..hik3

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza dah nampak mase depan dah jadi tukang cat rumah.bahhahaha..
aku ade salah ckp ker?? betul la tuh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan owh.a'ah.dah tau dah.tengs..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@anamizu ape bezanyer eak?? hehehe..

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zulfahmi Abidin

sebab aku tak suka dia..!! waaaa..!!
menci2..!!

arEen geGerlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHA . kejam gile kot ! =P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^_^LyNn^_^ ape salah die siot smpai ko bnci??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@arEen geGerlz ape tak cukup baik ke aku nie???

JRY The Boonto said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bro, gua dah pcaya lady gaga tu plakon. haha...

video bad romance kat dlm youtube dah mencecah 300juta.wtf

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jahat kau ! kalau kalau betul aku jadi tukang cat.. jgn harap aku nak cat uma kau nnti.. hahahk ! mebebel !

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@JRY The Boonto hahaa.kan?? aku dah agak dah.ko pon percaye kan.hehe.what 300 juta.ape kes tuh.buduh tol spe yg ramai2 tgok tuh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza takpe.aku lagi prefer llaki yg cat rumah aku.perempuan cat lambat.bahhahahaha

cik zaza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..ingt betul la dia penah berlakon..tp memang same pun.. xD

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

real name die dasat betoi! =.=

nora said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tertipu aku disitu

aleen aiden said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ha3.adess..xsame tp serupa punye kes la nih?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cik zaza aku dah agak dah.mmg same muke diorg nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny kan?? kalau ko tak tekan link tuh mmg ko tak paham la.cube tekan.nati ko tawu knape name dye dasyat mcm tuh skali.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nora ish.mane ade aku tipu.kan fakta nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aleen aiden serupe kan?? bahahhahhaa.gelak same jom.

- zuriey - said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ha3..baru gua tau

Farhan Ibn Yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bahhahaha...
menarik la cerita ko...

Popular Post