Sunday, December 19, 2010

Misteri Mr. Krabs dalam cerite Sponge Bob Square Pants telah terjawab

Share/Bookmark
Aku dah pikirkan perkara nie lebeh dari sepuluh tahun rasenyer. Tapi hari nie aku dah dapat keluarkan satu theory untuk menyelesaikan masalah aku nie.^_^ Seperti yang korang dah tahu Mr. Krabs atau name penuh dye Eugene H. Krabs ade anak pompuan si ikan paus tuh kan?? Pearl name anak dye species ikan paus sperm.Tapi macam mane seekor ketam kawin dengan menatang ape, boleh dapat anak ikan paus??

Aku just terpikir macam mane si ketam batu nie boleh ade anak ikan paus.(sila rujuk gambar di atas). Dalam cerite Sponge Bob memang tak pernah tunjuk pasal bini Mr. Krabs nie. So, aku assume yang Mr. Krabs dah tinggalkan dye sebab bini dye ade scandal dengan ikan paus. Sebab hubungan dye dengan ikan paus tuh. Dye dah dapat anak ikan paus. (aku paham perasaan Mr. Krabs mesti hampe gile kan) Aku rase bini Mr. Krabs mesti dah kantol sebab anak dye besar semacam. Ape korang tak nampak ke? ikan paus tuh. Disebabkan bini Mr. Krabs nie curang dengan Mr. Krabs. Dia tinggalkan bini dye. Tak pon bini dye malu then tinggalkan Mr. Krabs, sebab tuh lah Mr. Krabs yang jage anak paus tuh. Sebab tuh  jugak la cerite pasal bini Mr. Krabs takde dalam cerite Sponge Bob nie.

Okey. Pikir negative je. Sekarang aku rase lega sebab dapat tahu bini Krabs curang sebenarnyer .^____^

MISTERI TELAH TERJAWAB

p/s: kenape Mr.Krabs cakap macam pirate??anyone?? someone?? no one??

Lame

42 Organisma:

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mana dtg idea kau buat entri ni bro, heheh

Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

umiey said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni mcm nk komen kes daphne iking je..^^ just saying

Cinta Madu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha, suka hati je main tuduh tuduh kan. mana tau kot kot mr krabs tu yg kawin dgn ikan paus, pastu isteri dia meninggal waktu lahirkan anak dia. haha

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

rajin betul buat spekulasi sendiri.. haha!! tak pernah tau pun paus tu anak mr crab.. ni baru tau :D

zee said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sebab isteri crab bukan
ketam batu kot..sejenis ketam+paus.. haha..
dan PEARL si ikan paus tu anak angkat kot. hahah.

hamzah ian said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ikan paus bertelor kan?

Ain Zulaikha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha rupenyaaa....

d_LA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku x tgk la sepambok neh..hehe..tp aku kagum la ngan usaha kamu ni fahmie yg pikir2kan benda cani..

LATEST MENU !
1-banner dari ayeem
2-tahniah hanis zalikha

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha! kan aku dah cakap, fahmie memang jenis suka pk melampau3. imaginasi kreatif.

ko suka tengok spongebob ke fahmie?

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

curang itu indah
hahahaha

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mne kau tahu fkta nieyh???

aku pon tak penah pk sal ie...yg aku pk bile tarikh lahir mr.krab..keh3

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmi !kau pandai sgt ( buat cerite ) ! !

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sama la kesnya dgn ayeem + zaim = shrek haha

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha ! ye tak ye jugak en , sikit chrctericstc mr crabs pon anak dye takde ! memang isteri mr crabs curang !

haa , tapi isteri mr crabs tu dlm golongan ape ?? ikan , sotong , udang , ikan paus jugak ke ??

argghh ! aku pening ! HAHA

arEen geGerlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

BHAHA ! kes curang la ni . curang itu indah atau sebaliknya ? sori sori , tkeluar topik pulak . HAHA

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bahahahah...
kartun..beselahh

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..kesian mr crab..kalau bini die tak curang mesti dia da dpt anak da kan? crab jr !

Taufan Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

curang tu kan indah....hahahha...

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

memandai je awak nih -.-

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apa bukti dia curang?? hahaha

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pearl tu anak angkat la... tak baik buruk sangke... haha...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine haha.entah la suffer.tibe2 je dapat idea pasal nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina hehe.tengs for your compliment.yup aku suke tgok spongebob.eh.semua katun aku suke tgok rasenyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah aku buat rumusan sendiri je sebenarnyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Selikat Coklat Berbicara hahaha.anggap je bini dye tuh pon ketam jugak.hehe.tak yah pikir panjang.

Cik Miza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

setuju dengan teori tuh... memang ade betul. sebenarnye bini die yang curang, bukan die yang tinggalkan.
yang bab suara tuh, konon2 die tabah lah. kuat. hebat. hot. tu yang suara macam lanun. padahal untuk tutup perasaan sebenar. sedih! bini curang!

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Citer kartun yang watak giler2 tu pn ad skandal2 gak ke. Hahaha hampeh.

Shaqilla said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mr. crab kan bekas kelasi/tentera laut.. (kalau tak silap)

sbb tu ade pengaruh lanun sikit kalau dia bercakap.. hehe

shahizan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Ini sangat GAY !

Haha dari dulu sampai sekarang, aku fikir ikan paus tuu ANAK ANGKAT dia :)

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.pandai kau buat gosip psl nih.. huhu :P

atiqa aris said... Best Blogger Tips[Menjawab]

x penah tlintas d fikiran beta npe crab dpt ank ikan paus.haha kreatif sgguh otak anda.;p

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mr crab masih gembira wlaupun bini die telah mmilih yg lain. ko bleh jd prof lah fahmie! haha

Eza Rashid said... Best Blogger Tips[Menjawab]

patut lah Mr krab suke marah...mungkin sbb dy frustrated ngn bini dy....cian spongebob kena mara kan.....

Jejaka Terhangat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..nampak sgt ko tertinggal episod pasal sejarah ikan paus tu jadi anak mr. crab..ada kat episod dia dah diterangkan.aku pnh tgk kat tv dlu.kalo rajin cari la. ngehh...

shima azmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..xsnagka kn curang rpenye bini dy..good story line..haha..patutla dy dh xad prasaan kat binatang betina len..

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dlm hal ni.. mr.krab curang la ni.. grrr..... mr krab mmg nk kena tumbuk halkum.. muahahahahah

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI

anat.ko salah lah.bini dye yg curang.mr.krabs tak bersalah dalam hal nie.^_^

fadzlina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hak ela. tak pasal je. aku rase mmg bini dye ikan paus la pastu meninggal mse lahirkan ank dye..huhu

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahaa! betol la kot kan. aku pon penah terpikir tapi belum berpeluang berusaha utk mencari jawapan. gahaha
alahhh sape jd bini krab tu mmg kesian laa.. da la gila duit! pheww~~

tqaAwesome said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh taklah. tu anak angkat dia aje lah.
tak caye cube tgk episode 56,
dia ade cter pasai cmne dia amek anak angkat dia tuh


|
|
|
|
|
|
v

tipu je
HUAHUAHUAA

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkah!
sengal weh!
bende tuh pon bole pk serumit tuh kan ?

zura said... Best Blogger Tips[Menjawab]

maybe pearl tu anak tiri mr krab kowt

Popular Post