Saturday, December 11, 2010

Result aku dah keluar. Kenape ade subject FB-zik pulak nie

Share/Bookmark
Bahasa Rojak           : A+
Bahasa Ibunda         : A-
Bahasa Penjajah       : B+
Mimpimatik              : A+
FB-zik                     : A
Tumblrlogy              : C
Blog-Taiping            : D-
Tweeterlamic          : C+

Berikut adalah result aku yang keluar semalam. Ape ke pelik UiTM anta result aku kat email macam nie. Kantoi la aku lagi banyak main Facebook dari study. Aku nak bagi tahu kat orang lain pon malu la mcm nie.^_^ Korang jangan nak buat muke pelik. Korang pon dapat result FB-zik same dengan aku kan?? heeeeee~

Kalau subject  yang lecturer aku ajar semua macam yang kat atas nie. Kompom next sem aku lagi banyak online dari study. Ape kejadahnyer yang aku buat aku pon tak tawu. Kalau aku tunjuk result aku betul-betul kat gugurl-gugurl yang bace entry aku nie kompom korang terus cakap " Fahmie sayamm,  I memang diciptakan dari tulang rusuk you lah Fahmie. Jom kapel!".Eeeeuuuuu...Marah awek Hyundai.

Sepatotnyer UiTM tak boleh tau kire grade kite dari + A, A, A-, B +, C, D dll nie. Sepatotnyer dye pakai bintang jer. Alah macam mase sekolah tadika dulu. Nak cerite pasal bintang aku nie sampai Christmas tahun depan pon tak habes. Kalau korang tengok penuh kat buku-buku aku sampai kulit buku pon ade. Aku rase macam nak sekel jer kepale orang yang percaye nie.  Kadang-kadang aku sendiri tambah  bintang-bintang  tuh ade jugak. Nati aku balik rumah aku tunjuk kat bapak aku. " Pandai anak abah menipu, Meh sini sayang abah lempang meh". seronok jer mase tuh. Dari situ lah aku dapat name Mohd Alang Bin Abah sebab tak mengaku name aku Zulfahmi. Mase tuh jahil lagi. korang ape tawu. grrr

Sekarang aku dah besar. Besar part mane on my body aku pon tak tau. Tapi bile dapat result yang macam-macam sebab aku study nie baru lah aku rase dulu aku bodoh sangat. (korang tak payahlah buat dahi kerut macam tuh) Anyway, kepada kawan-kawan seperjuangan yang mengambil peperiksaan akhir UiTM Oktober 2010 tahniah diucapkan atas keputusan yang korang semua dapat. Yang tak isi SuFO korang padan muke aku ucapkan sebab lembab tak amek port sape suroh. Kan dah tak dapat tengok result.

Berkenaan dengan grade A atau B atau FB yang tersenarai pada slip peperiksaan korang semua tolong la abaikan, banggalah dengan diri korang sendiri sebab korang dah berusaha. Chilled la beb. Tak kesah lah ape resultnyer next time useha lagi. Kalau dulu korang eja "Monyetkenyetkenyet". takkan lepas 6 bulan korang eja "Monyet" pon salah lagi kot! Kalau salah jugak aku rase nie memang penyakit keturunan yer. Tak pon korang kene penyakit "ID.10T". Kene pegi berubat kalau macam tuh. 

Grrr. Stress nyer hari nie. Ape aku mengarut panjang-panjang takde ending nie pon aku tak tawu. Tapi aku happy bile aku dapat cakap kat mak " Mak! Alang dapat 4 flat!" kemudian mak aku jawab " 4 Flat tuh ape?" Okey aku stress balik.

p/s: apesal tajuk entry aku panjang semacam jer nie. rajin pulak korang bace sampai habes.^_^

87 Organisma:

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku blurr bace entry nih... motif yg tak dapat dikenalpasti... haha!~

mak aku pun tak tau 4 Flat tuh hape...

fatimahazzahra said... Best Blogger Tips[Menjawab]

monyetkenyetkenyet. haha kau memang sengal. sengal punya entry.

A.D.A.M. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Tahniah bro! =D

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.ngeks kau nih..

eyh.ade jugak ke yg tak isi SuFO tuh? ish2..

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

4 flat tu ape??
tak
abg fail
kompom ngamok mak ko
hahahaa

Miss Syamsina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

btul ke 4 flat! wahhh! congratsss =))

yang tersebot said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terase ke stress an and a tu huhuh..~~~ tak faham (*_*)

Miss Lemon said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mohd alang bin abah?
lol ntah napa org bca smpi abis ni
aishhh

Zana :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha .. ada pulop keputusan cenggitu ..

Afiefah Safieni said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mak 4 flat tu..
rumah flat 4 tingkat..

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tahniah bro dapat empat platt. hehe :)

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

4 flat... phewittt...

Monyetkenyetkenyet.. asal stress?

secantikmanis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

memang selama nie ko tak pernah ada header ke kat blog kau..hahaha....
eh apa kena mengena entry ini dengan header...lantak situlah!!

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huwaaa ~~!!:'( terharu la bace entry ni . tapi kalau diikotkan . mmg betul ape yg kaw ckp .
atleast , kite dah berusaha sungguh2 . *muhasabah diri ~

huwaaa !!!!!!!! TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ! nak blnje tak ? jom ! SS :)

faradeeba said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pehal blog-taiping dpt D plak?
bukan patot dpt A+++ ker?


keh keh keh :D

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

keh keh.. tak tahu apehal aii gelakk

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

keling la hang nie..
bebel pnjg2..
huhuhuhuk !
tpi aku masih kompuis ?
kau dapat 4 flat ke ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

okey !
aku rase aku boleh caye yg kau dpt 4flat..
tu pon sebab aku bace kau wlpy komen aku yg kat lepak mamak tu..
hahahahak !
tahinah ! ! ! ! ! !

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha kelakar la part bintang-bintanhg masa sekolah tuu.. xD

explain kat mak kau elok2. xD

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

takleh panjang lagi entry ko? haha. 4 flat betul ke weh? ke saje nak kenakan mak ko, tp ko terkena balik? haha

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Jyeahhh~!!! Itu dia!!! ^0^ tahniah lagi! ^0^

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fb kompem la dpt A :)

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

abg..abg...
metaceh bg tuto tuh...tahu poblem cbox tuh...malas nk edit..keh3...

sobs3...terharu kau pgil aku adek..pgillah lg...hehe...

lalalal~ fahmie pink...

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pak lang 4plate ke?? eh 4flat?? eh eh...

NUke_Rude said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tu dia.. kemain cemerlang lagi result.

subjek blog-taiping tu agak2 kna repeat tak? haha.

Cik Miza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oh tidak.. result ku lemas bersama air banjir perlis~~~ (salahkan banjir pulak!)

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHAHA ceyy~~~~ HEBAT giler~~~~
tahniah laa~~

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHHAHAHAH
itu je yg termampu nak komen
boleh pulak aku bce entri ni smpai habis
;p

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahah.. kalini punya entry anati soki lost.. erm erm. tak fhm..

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HOI..!!

haha..monyetkenyetkenyet..ensem pulak monyet tu kenyetkenyet..bhahaha

lassiegewdix said... Best Blogger Tips[Menjawab]

owh2
blur act
nmpk FB ingat facebook

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha eh perlu ke paham kalau bace entry merapu aku nie?? kah2..

ko pon kene terangkan kat mak kau lah 4flat tuh ape.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@fatimahazzahra eleh.tak herann....ramai aje yg ckp aku sengal..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@A.D.A.M. tengs adam

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan eleh tk kesah.ramai je ckp aku ngeks.ade je.ramai tuh yg tanyer aku.aku tak tawu ape nk jawab kt mereke2 nie.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi hahahah.siot kau.aku tak nk fail lah akmal....

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss Syamsina yup aku 4flat.^_^ tengs.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@yang tersebot wah sampai kau pon dapat rase eak?? tapi kenape tak paham.apenyer yg tak paham itu??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss Lemon entah.kau dah syok sgt bace agaknyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zana :) apesal takde pulak.kalau blogger mcm aku nie tak leh ade keputusan mcm tuh ker??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Afiefah Safieni ahhaa.tak baik aku nak tipu mak aku pulak nati.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si suraya tengs.ko pon kene 4flat jgk k.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah stress sebab konon nak happy kan mak.tapi mak tak paham ape itu 4 flat.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@secantikmanis hahah.mmg blog aku takde header pon.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Selikat Coklat Berbicara lah..hehe.okey.muhasabah lah sane.^_^ SS.umah ko mcm dekat je dgn umah aku eak.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@faradeeba lah. betul la D.aku bukan pandai pon taip. entry pon entry smpah je.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus kau tak tawu aku pon tak tawu.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza keling pon keling lah.A'ah.aku dapat 4 flat?? knape semua tak caye nie.org mcm aku tak boleh dapat 4Flat ker??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza grrr..kecik ati aku ko tak caye aku.sob sob .

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny ^_^ dah explain dah.mak aku pon dah paham dah..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain aku kan suke taip panjang2 ayeem.hehehe. eh.betul la ayeem aku dapat 4 flat.aku tak tipu kau..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani tengs Yui.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani hehe.so betul lah fahmie kate FB semua org dapat A.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah rara nie nak kne nie..sliging karang.hehhehhe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani ye sy maharani.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@NUke_Rude hohohoho.dah fail kene la repeat agaknyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Cik Miza haha.takde kene mengene dengan banjir pon tau.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BeYLa! tengs beyla.^______^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nurain Hasan hehe.elok sgt la tuh ko bace smpai habes.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI soki tak paham part mane??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^_^LyNn^_^ ish.kelab pencinta haiwan nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@lassiegewdix mmg FB tuh facebook pon.ko kene bace dari awl balik lah.^_^

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oh FB-zik aku pun A+
haha
xD

Layans~
Blogshop for on9 shopping kat Lovely De' Fashion

azaliahjsalleh said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hebatttttt !

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kire dekat la wey , jb jugak .. adeyyy , lau nak blnje kau tnggu aq lg 10thn la bru dpt . HAHA ,duh ~

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak bule blah kan result mcm tu.. haha !

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jom lepaking !

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kira ok la tu bro....bukan senang nak dpt tu.

Liyana Lunia. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

penipu. padahal fail kan?

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahhh!!! pak lang pandai larhhh ngeh3

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddinhuhuhu.... aku tawu ko terror bab FB-zik nie.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@azaliahjsalleh ^___^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Selikat Coklat Berbicara kalau gitu takpelah.abaikan je hasrat tuh yerk??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous kenape semua org tak caye result aku mcm tuh???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous leparking kat mane pulak tuh??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis haha.maybe...^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Liyana Lunia. sy tak fail liyana.grrr

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani sophie.jgn panggil pak lang lagi lah..grrr..

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tau memang tak perlu faham... sebab tu aku tak faham... haha!~XD

aku dah cube terangkan, tp mak aku tak faham jugak 4 flat tu ape... huhu...

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nape??? comel pe.. har3

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha hahaha.so jgn paham.okey.ehehehhe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani tak nk lah.mcm org tua la sophie..

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak la nak la nak la.. eh eh eh eh.. ^___^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani tak boleh tak boleh.^_^.bluekk..

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

'rajin' bes ak lyn entry kaw ni..
hahaha...cool lak!

Nabila Shah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuuyoh. 4 flat. gratzz.

Az-Zahra Fauzee said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bagus3..
on9 pon result ttp gempak..
terbaek!

Popular Post