Monday, December 6, 2010

Sorry! Bukan Salah Aku

Share/Bookmark
11:03 malam bukan mase yang sesuai untuk aku update entry sebenarnyer. Memandangkan aku takut lupe, pasal nie aku luangkan mase sekejap tulis entry. Ape sangat lah tulis entry nie berbanding kasih sayang dicurahkan.

CSI drama TV faveret aku dan aku sanggup duduk depan TV nie berjam-jam tengok CSI nie dari pukul 9 sampai pukul 12 tengah malam. (walaupun aku dah tengok cerite nie 3 kali aku tak kesah).  Aku tinggalkan kejap sebab nak tulis entry. ^_^ Kenapelah cerite kat Astro nie ulang-ulang. Kerajaan tak bace saranan aku ke? 10 saranan aku untuk kerajaan jer kot. grrrr

Malam nie aku kene kacau dengan lelaki. Dye call aku banyak kali beb. Aku suke je kalau lelaki yang call. Sumpah aku tak gay ^_^. Dah orang nak call. Aku layan jer lah. Bukan rugi ape pon. Dye start call aku dari pukul 8 lebeh nyer berape aku tak ingat tuh. Sampai lah sekarang. Tapi sekarang dye call aku dah tak angkat dah sebab malas nak layan lelaki dah.
( Pukul 8 lebeh nyer berape aku tak ingat tapi malam lah)

Pemanggil: Weh, kau kat mane. Cepat lah. Dah pukul berape dah nie. Kitorang semua dah tunggu kau nie.

Aku: Kejap lah, aku kat Rumah lagi nie. Ko tunggulah kejap.

Pemanggil: Kepale hotak kau. Ko janji pukul 8 tadi. Sekarang dah pukul berape dah. 

Aku: Alah relax lah, rumah aku bukan jauh sangat pon.

Pemanggil: Yelah-yelah. Cepat sikit woi.

(Pukul 9: 00 malam)

Pemanggil: Bodoh! kau kat mane doe. cepat lah!

Aku: Ontheway-ontheway (aku terus tutup ganggang)

(Pukul 9: 28 malam)

Pemanggil: Woi.

Aku: Sabar lah, jalan jem nie.

Pemanggil: Jem kepale otak kau. JB malam mane ade jem doe!

Aku: Kau tunggu jelah. Bising lah..

(Pukul 9: 52 malam)

dye call tapi aku tak angkat.

(Pukul 10: 15 malam) 

dye anta message. "Fuck la kau. Budak-budak dah merajok doe dengan kau. Agak-agak lah kalau nak lambat pon"

(Pukul 10: 20 malam) 

dye call aku tak angkat. dye anta message lagi "Kitorang dah balik dah. Kau tak yah datang lagi bagus doe. Lain kali tak payah la janji lagi". Aku replay. "Okey-okey. Sory"

p/s: Sebenanyer aku tak kenal pon sape yang call and message aku semua tuh. Aku layan kan dye jer. ^_^ Aku gelarkan dye "Anonymous yang baik hati tunggu aku".

62 Organisma:

Zana :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkah ! perghh .. ngeng ohh .

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aikss..??
nk jmpa mcm knl jer..??
mcm best fwens pon ader kot..hoho

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaa..lawak2..best gk dpt caller cm gitu..bahahaa

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haa astro memang suka ulang ulang cerita kann kann

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bahahahahhaha..
fuck dy balik la...
bengong org tu(!)

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kuang kuang kuang...
best jugak kan kenekan org mcm tuh.. haha..
tp kau mmg lah..kejam.. :D

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahah.. kesian org tu fahmie.. tak baek maen2 kan org ... cian dia.. hehe

shima azmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..tndakan yang bagus..tp agak cam erm..jahat kot.x2..nakal.. ha.. ;)

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha mcm tu pon ade

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

shahizan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahahah agak kejam sebenarnya . Tapi kalau aku pon buat mcm tuu jugak :D

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zana :) aduh.kene ngeng aku dgn zana.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^_^LyNn^_^ ahha.aceli aku tak kenal dye langsung.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli lain kali kau boleh buat jugak okey.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Biela Sapine haha.bagus kalau kau pon perasan.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano aku tak kenal dye.buat ape aku nak sakit kan hati dye.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan amboi.aku sikit punyer baik.kau kate aku kejam.karang aku kejam betul karang.baru kau tawu..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani kan fahmie kate dye baik hati.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@shima azmi haha.bile mase aku baik kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine ade jer hanif..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@shahizan coool.^_^

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..jahat la pami..! kcian dia tau.. :D

A guide to proper hijab for Ladies! :)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff bile mase aku baik??
hehe

h A n Y S said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh?tak knl, tp layan msj mcm knl?
*pening*
haha

The Bitterheart-er said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kesian dia kena ayam hahaha

intan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...jhat siot..
ngaku je la diaorg clap num..

ifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

arggghhh ko blh layan lagi mamat mcm tu... hahahah

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha yang ko g layan tu kenapa la. budak tu pun sengal ubi. mmg dah ngam la ko ngan dia. haha

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngeng jew aku ase kau nieyh...huhuh

budak-budak dh merajuk???mak ayam ke nieyh??hahaha

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh... baik nye fahmie... layan kan jer anonymous tuh...^_^

kau kalau bab2 sebut pasal jam pukul bape memang aku agak pening nak bace... haha!~XD

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahak !
sengal la kau nie !
jahat sehhh ! !
hobi kau ke kne kan org ae..

aku nak sambng gelak balik ! ! ! ! !

Siska said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahha siol je ko...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@h A n Y S hahaha.okey. jgn pening2.bukan kamu yg kene.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@The Bitterheart-er kah2.^_^

Terkini: Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@intan kan seronok kenekan org mcm nie kadang2.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ifah layan jelah.bukan masalah pon layan diorg nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si suraya haha.kuang ajo ko sue.sepak nak??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah haha.ko nie.mcm tak cmpur masyarakat.budak2 tuh geng2 lah.grrr

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha haha.layankan jer.janji dye happy.hehe.alah.aku tak geti tgok jam la..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza uik.tapi takpe kan.bahan kn org.takde pulak org yg berani bahankan aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Siska heeeee.^_^

milimilo said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah.camni pun ade gak ke.ingtkan kwn2 ko doh.kesian dorg tgu lame2.sengal ;p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@milimilo haha.tapi bukan kawan aku.nk buat mcm mane.kan dah mintak maap dah tuh kan??

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha!!!
kesian diorang tu.. mesti dok maki2 padahal salah org da.. :)

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!~ Tapi dia tak hepy kot... Lame giler dia tunggu tu...>.<

Terbaru:
1)Sesat Banyak Kali Menyihatkan Otak...
2)Kau Bila Pulak Nak Kawen...?
3)Selamat Hari Lahir Mak...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani haha.lebeh kurang mcm tuh lah nampaknyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha lebeh kurang mcm tuh lah.^_^

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bengong ! yg ko layan wt ape..haha !


JOM BLOGWALK DENGAN BLOGLARIAN

Ieqa Swetluv said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mak aih boleh lak cmtu ya haha

saya yg dipanggil aReeN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...sengal kot ! x pasal2 kalu org tuh jumpa budah yg dia nak kol tuh esok mampus kena maki hamun..hahaha..

Kieroro Muchy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haiyyooo layan buat pe . baik tgk csi lagi best , dahla season baru . takbule lepas .

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous lah.knape? tak boleh ker layan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ieqa Swetluv boleh jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@saya yg dipanggil aReeN kah kah.( ketawe jaat)

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahaha... suke melayan.. wahahaha.. nice one

faradeeba said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha klakar oke.
apelah, kesian org tuh.
betol2 mrh tu pdhl dgn sape2 tah die ckp.
pandai awk acting eh.
hahahaha

:P

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh! best best, secara tak sengaja buat mereka berapi. xD

anishamzah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lawaknyer....ingat betol lah kenal org tu...hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI haha.layankan aje.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@faradeeba hahaha. kau pon pnah kene kan??hehehhe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny ^_^ yup2.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@anishamzah owh.tak kenal pon sebenarnyer.^_^

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha , keeelaaasss !! layan je la kan . duit dye yang jalan :)

amal jariah betul la mamat tu . GOOD GOOD

Popular Post