Tuesday, December 28, 2010

Body aku Queen control

Share/Bookmark
Aku tak berape pasti sejak bile aku perasan bende nie. tapi itulah hakikatnyer aku tak putus-putus caring pasal body aku sendiri. Maybe aku ade relationship dalaman dengan body aku sendiri. Aku tak pasti. Aku rase body aku adalah seorang gadis (tentulah aku lelaki, tapi body aku je yang gadis sikit) yang sensitive.

Aku selalu abaikan pasal dye, nati bile aku abaikan pasal dye mule la dye merajuk, then mula lah sakit tekak lah, batuk lah, demam lah. Kalau demam je okey lagi. Ini yang beringus tuh yang aku tak tahan tuh. Kadang aku geli pon ade jugak dengan dye nie. Tak senonoh. Lepas tuh mula lah buat aku rase besalah. Maybe kecewa. Menyesal pon ade sikit.

Terpakse lah aku pujuk dye, bawak dye pegi clinik swasta. Dye memang demand sikit. Clinik kerajaan lambat katenyer. Takpelah, ape sangat la berbanding kasih sayang dicurahkan kan?? Aku jugak yang kene suap kan ubat. Lepas tuh makan nak yang sedap sedap aje. Bubur ayam McD lah. Cokelet Kinder Bueno lah. Pantang aku ade duit lebeh sikit. Mule la dye nak makan pizza. Kalau time sangkak tuh. Aku suapkan Maggi jer.

Ngade-ngade. Lepas aku layan karenah dye, pujuk dye semua, aku pon perlukan space jugak! takkan nak melayan dye jer. Aku pon nak jugak keluar dengan Topan, Amin, Farid, Jawa dan yang lain lain. Makan nasi lemak kat mamak ker, pegi tengok bola sampai pagi ker, minum cool blog ker, tak pon tengok wayang sambil makan popcorn pilihan combo., biar banyak sikit aku makan junk food. TAKKAN TAK BOLEH?!? AKU NAK BERSENDIRI!!

Tapi setiap kali aku nak ruang aku sendiri, dye mule lah merajuk balik. Mula lah nak buat muke dengan aku. Mula lah nak mogok makan, mogok tido semua. Biar dye sakit. Nak aku yang jage dye. Badan tak besar-besar jugak aku tengok. Cekeding macam tuh jer. Grrr. Memang mengade!!

Dah la, aku pon nak pegi tido dah nie. besok pagi nak bangon awal. Nak pegi pasar katenyer. Nak aku masak kan asam pedas kepale ikan. Layankan jelah kerenah dye nak makan ape.

Body aku memang queen control.

p/s: Walaupun laser hanya alasan si botak. Tak rugi aku bayar bill Astro tengok jelas je mase goal tuh.^_^. Belajarlah terime kekalahan ye.

54 Organisma:

chuu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha., kretif betol pemikiran kau nih., boleh pulak terpikir mcm 2, padahal body sendri yg control :D

nice entry ^^v

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lagak gaya da mcm ckp dgn gf. haih! sengal lahh! haha!

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

manja betul body. ish3.. kena bagi dia vitamin C byk sikit.

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha... gado ngan body sendiri... ape daa... ape yg body kau nak tulah yg kau nak sebenarnye... haha...

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku baru masuk ikan asam pedas tadi..hehe cian ko asik sakit je..tula badan kurus sangat..tak kuat antibodi..hehe

top 5 cerita sensasi mengikut otak aku je. hehe

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

make sure nanti ko cari isteri yang bukan queen control eh. kalau tak, ko ada dabel queen control~ haha.

hidung aku pun tengah merajuk jugak. achum!

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

banyak minum air coca cola kott

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

muahaha... bikin entry mengade ngade gedik.. :P

p/s: jgn mare...

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha
takleyh blaaa gile
ade lak body leyh queen control ;p
keh keh keh
bdn gua spesis laki2

d_LA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahaha..demand tol !ngade2 ahhh body ko ni pamie..

Robot | Sakti said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pikir pasal body, gua teringat pasal mamat melayu gay kat youtube tu.

demmm..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

so sekrg nie kau taknak body kau la nie.. tinggl kan dia.. senang cite ! hahahak !

tu la pasal.. kalau tgk berita singapura dia lebih2 kan pasal laser tu.. bukan nak cite malaysia tu menang ke ape.. singapura dari dulu tak puas hati dgn malaysia.. pelik betul !

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau mcm tu clash je la ngn body kau tuh..habis cite..

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dah dah.. anat nasihatkan.. tinggalkan die.. muaahahahahaha...

antibody ko tak kuat kot.. tgk anat.. tough je pun.. muahahaahha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@chuu

hahaha.takde org kate tak boleh kan?? so tak salah la aku buat.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tia

org single kan.kene la buat mcm nie tia.^_^ baru lah cool.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya

karang terlebeh vitamin jadi lain lak sophie.ko jgn bagi aku ajaran sesat.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha

ko nie diam2 dah lah.kantoi la aku yg nak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si suraya

alah.tak heran.aku dah masak kepala ikan merah masak asam pedas dah.terbaik seh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina

hahaha.aku kene cari isteri jgk ea.heheheh.okey2.ko marah la dgn idung ko pulak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus

tak lah.mak aku mara minum slalu.so aku minum hari2 jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aque

ahhaha.i gedik sikit je takpe kan???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sharaBUNGA

hahaha.shara kene cerite pasal body shara jgk nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_LA

takpe dye demand pon aku ttp syg dye.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Robot | Sakti

weh.aku lesbien lah.bukan gay.ko jgn mcm2.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

ko jgn mcm2..klu aku tinggalkan aku mati lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous

arghhh.ko nak aku mati ea...sampai hati ko.tak baik tau rosakkan hubungan aku dgn dye.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI

aku tak nk tough mcm ko.mcm cacat je pompuan tough.pompuan kan spatotnyer muncit.kan pompuan kuat makan.bahhaha

o'she ashikin muzapa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bodynye queen control, tuannye lak king control.. mmg kne la tu.. hee!

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

manjenye body kau..aku suke manjew....tp kau manjew kew???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@o'she ashikin muzapa

amboi.ko lebeh2 lak.aku king control.so aku dah kawin dgn diri ku sendiri la nie.bahhaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah

mestilah aku manje.meh la sini manje2 dgn aku.^_^

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

napa ko tak tikam toreh je body ko yg queen control tu?? brani buli fahmie aku ya! >: |

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain

hahaha.bersungguh2 betul ko nak dye mati ayeem.^_^

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

take care of ur body oke hehe
xD

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tu bkn salah body..salah nafsu.
nafsu makan la yg paling kuat..hehehe.

-->aku x fhm nape psal bola x abes2 nk gaduh. -.-"

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin

tgh jaga la nie.sbb tuh share kat pembace2 blog aku.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff

whoa..selamber je salahkan nafsu.marah nafsu nanti.^_^

alah.abaikan lah pasal bola tuh.

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.. banyak songeh punya body!!!

Fxysche Nas said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cube bg body tu tak mandi selama sebolan..kite tgk ape pula ragamnyeee dan ragam tuannyeee sekali..
hahahaha

Ery Farieha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cheh
ngada2 lah
ekekeke :P

btw, take care~

Cik Cici said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cet matik2 ingat ckap pasal gf.huhu.:)

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ntry ni best lak.jgn gF queen cntrol sudaa!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani

haha.sophie sebenarnyer jeles kan???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fxysche Nas

hahah.tidak.tak nak la sampai tak mandi.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ery Farieha

ngada ngada pon ngada2 lah.^_^ tengs.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Cik Cici

haha.tidak.sebenarnyer cakap pasal body sendiri jek.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano

hahah.taklah tak pon.^_^

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha kena ada chemistry kot. ^^

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

simpati doe kat kau. manja sngat bdan kau uh. kering, kering gak. kah3

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bahaha badan queen control ceh2 apa da..itu badan kurus miahahha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny

hahaha.bukan stakat chemistry.kimia pon ade nie ha.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA

aceh.^_^ ko mcm tawu jer aku kurus part mane kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa

hahaa.ini berbaur unsur kutuk mengutuk nie.^_^

Popular Post