Monday, December 20, 2010

Seriously aku mimpi korang mase tido.

Share/Bookmark
Aku mimpi Ailyl makin comot, Ayam Ayeem dah mula berkokok,Shara tengah siram pokok bunga,  Swagger mula risaukan dunia, Ain dah main color, Sophie start berenang,Akmal makin Seksi,Misa  ketagih strawberry, Sofie naik tahta maharani.Yana pikir dunia kidalnyer.

Dalam mimpi Fiza pon boleh jadi garang. Shazyy pon dah tak pikir pasal orang lain. Kek Liyana pon boleh jadi lembap. Fatin pon boleh putus cinte. Rara yang dah berumur pon boleh suke kat Hello Kitty lagi. Fatimah kalau menaip pon boleh jadi typo tau. Bukan tuh je. Si Suffer pon boleh jadi DJ Radio. Kiera jangan cerite lah, terus jadi monster. 

Dalam mimpi jugak Lina boleh dapat phone baru. Amirah boleh join contest walaupun blog dye cap ayam jer. Umie dengan Yui boleh lukis muke aku. Yuyien nak jadi penyanyi rock. Tapi dye baru perasan kalau nak jadi penyanyi rock dye kene geti menyanyi dulu.

Tapi kadang-kadang aku tak paham jugak. Dalam mimpi aku macam mane si Soki boleh jadi taugh badan dye lepas tuh ade 18 pack?? Si Shahrul dah jadi atok pada umur 20 tahun?? Tia pulak boleh jadi baby gile?? otak Huda boleh jadi ketat?? korang jawab la sendiri macam mane semua nie boleh jadi. Maybe aku terlalu obses dengan diorang. Tapi ape ade hal? Ade aku kesah?

Itu kire okey lagi. Aku sempat mimpi cokelat Missa boleh bercakap. Farhana boleh duduk dalam closet bertahun-tahun. Ali ade kuasa taufan dan ribut macam dalam cerite X-Man bergabung dengan Nieza ke Micha ke aku pon tak tawu. Lepas tuh, Si Iqa Izyan cium katak, katak tuh jadi putera. Dye kawin dengan putera katak dye jadi puteri. ko cakap dengan aku, logik ke semua nie??? eleh.mane boleh cakap.kan blog nie. gile ke ape. tampo laju-laju kang ha.. Janji tikus Farith tak start bercakap sudah. Pelik kan mimpi aku??

Nie posisi aku sebelum tido

Nie pulak posisi aku bangon tido.

Yang ni pulak posisi bukan aku yang tido.  Nie Wafa. Cube teka sape??

45 Organisma:

Citarasa Rinduan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hehehehe..
lawaklah mimpi fahmie...
sure kalau mimpi kak ayu...kak ayu tengah goreng mee..hehehheh
siap aproon pink lagi..

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hekkkk, den rasa ni entri paling bnyk kau letak backlink, thnx bro

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

Iela Damia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lang...nie anak angah ker..??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Iela Damia hahaha.a'ah la dila.nie anak angah..

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nape tak mimpi aku sekali? huhu..

eyh.tu eyh anak sedara kau yang baru? ololo..comey betul ;))

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha... macam2 mimpi kau... overdose berblog ni sampai masuk dalam mimpi... hehe... thanx fahmie...^_^

tu anak buah kau yang baru kan...? comel... rase nak dokong pulak... hehe...

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tak mimpi? sob sob.huhu

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tak mimpi? sob sob.huhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan grrrr.cek la betul2.geram la mcm nie.

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.aku baca habis lah..
tp tulah kan, kau letak nme izyan. mne la aku tau tu aku.hahaha...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan okey2.aku tuka name kau jadi iqa okey.puas hati??

arEen geGerlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

comel anak buah baru ! mcm uncle dya ! HAHA

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..oke puas. agaga..
aku mmg tak cam kalau org letak nme izyan.. huhu. :P

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

sharaBUNGA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siram bunga?
grrrr

LINA JALIL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

slmt best..bahahah..
ingat aku x de td..klau x de nk mrajuk 7 hari 7 mlm dgn kau..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sharaBUNGA

jangan la mara shara..hehehhee..

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mimpi bro...mcm2 blh jadi. Org kata mimpi adalah sesuatu perkara yang tak akan berlaku kat realiti...

tp nasib baek watak gua xde kat mimpu lu tu. hehe

Kieroro Muchy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha fahmie . ko mmg kelaka la . ok law betol mimpi ko jadik kenyataan *aku jadik monster . abes dunia ni . ok tak taw la nk ckp cane .

azana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bila lu nk mimpi kt gua??haha

chuu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni ke ank buah baru ko., cumil woo ^^

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku baru lepas mimpi fahmie jadi starwars. haha!

ko kena tido cam wafa baru tak mmpi bukan3 kot~

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

baby tuu merah lagi woo

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

agagaga..nasib aku tade...lau aku ade..melekatlah kau nama fahmie si abg pink...auwwwwwwww

syafiqah ezam shah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak basuh kaki ni jadinya..haha

Kieroro Muchy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kamu ade kat blog saye .

Ekau Citer Pasal Monster grrr

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

best gak mimpi ko ni.. tapi tak tau ar nape aku mcm susah nk caye.. hahaha...~

fatimahazzahra said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau nih, memangla. aku sumpah kau jadi buah durian yang busuk.sabar je la.dah tau aku typo,cubala mimpi aku boleh taip dengan betul ke apa ke.

zAty si gAdis riAng !! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku x ado. huk3


tp kelaka.

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah ramainya org dlm mimpi ko. ingatkan ko mimipi kite sume sedang berparti bogel haha

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mimpi basah psl aku tade ke? hahah :p

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahahaha.. walaweh... anat pun ko mimpi! wahahah.. terbaiklah! wahahahaa...
sudah ada sixpack laaa... *sambil angkat kening and angkat2 tgn tunjuk muscle.. muahahahaha

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tido basuh kaki
mcm nie aku nk mimpi kaw ae
hehe
:p


bace nie skali ye :)
OMG!!!CIK EPAL JADI NEW TALENT MODEL

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain haha.yg tuh aku tak tawu.stakat nie aku lom geti bogel lagi depan public.hehee

Selikat Coklat Berbicara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha , mimpi yg terlalu overdose ni ..

awat comel na baby tu ?? ;)

tekini apa itu pisang?
hargailah wanita:)

swagger said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha,aku p0n ada..best post bro..

p/s: pndai k0 wat bcklink n0h hehe..

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuh ramai org ko mimpi neh
dahsyat2 hehe
xD

baru :
Lawak2 haha

Miss Syamsina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

best jugak mimpi banyak orang sekali. hehehe. apa sy buat ngan strwberry tuh? makan?

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

alololorr.. comelnye bayi itu.. hehe

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh inilah baby nyer er? wahhhh! ^^

Afra Yuri said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha comel jer mimpi awak semua orang ada :P

Popular Post