Wednesday, December 1, 2010

Belajar Seks Dengan Cepat [15SX]

Share/Bookmark
AMARAN: Kanak-kanak dibawah umur 14 tahun dan kebawah dilarang membaca entry ini. Entry mengandungi perkara-perkara lucah ringan dan tidak terlampau. Jangan kau ingat nie  entry pasal Sex in the City pulak. Budak bawah umur kalau dah nak bace jugak tak leh nak buat ape lah.
Pada pendapat aku pelajaran seks kat sekolah tak berkesan langsung sebab dulu aku tak paham pon. Biologi harus di hentikan sebab kos yang aku sekarang amek takde kene mengene langsung dengan Biologi pon. sigh~  penat cikgu ajar seminggu pasal seks bab satu tingkatan 4 yang ade sperma dengan ovum tuh. aku mintak tunjukkan amali dye tak nak pulak buat. Asyik blajar teori jer tak best lah. belah katak boleh pulak tuh.

aku masih tak dapat bayangkan sampai lah aku berumur 21 tahun sekarang.(suci kan,otak aku?) Sepatotnyer cikgu boleh bagi anak murid paham dalam mase 5 minit jer. Aku akan bantu korang untuk paham sebab gambar nie gune bahase penjajah. Korang pon tahu aku benci bahase penjajah kan? so, berterime kasih kat  uncle wikipedia dengan pakcik google translate.^_^
seks yang normal lelaki dan perempuan
yang nie untuk hubungan sejenis lelaki dengan lelaki
yang nie untuk hubungan sejenis perempuan dengan perempuan
seks dengan kaum yang berlainan. semestinye yang lebih gelap lah
seks dengan 1 perempuan dan ramai lelaki
seks antara ramai perempuan dengan satu lelaki. yang nie syok beb jadi lelaki ^_^
seks antara 1 lelaki dengan 2 orang perempuan
seks antara 2 orang lelaki dengan 1 perempuan
Tuhan bagi dye anugerah sebab dapat yang besar punyer
seks dengan yang ade kemampuan yang kecil jer
seks dengan tidak memakai kondom
mosturbasi atau buat sendiri bagi perempuan
yang nie posisi terbalik.
yang nie kirira sebagai perogol kanak-kanak
menggunakan pill perancang
seks dengan lelaki tua
lelaki tua yang menggunakan ubat untuk kekal berfungsi
mosturbasi atau buat sendiri bagi lelaki
bertukar-tukar awek
bagi lelaki yang suke hardcore atau lasak
melanggan pelacur

aku harap korang dapat paham penjelasan singkat yang aku berikan.kalau ade ape-ape yang tak paham pasal seks. tanyerlah Hamster Ian dengan Ayam Ayeem. diorang master pasal seks nie.

103 Organisma:

Siti Aisyah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

paham dan tak paham hahahaha

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.bengong ah kau nih.
boleh la buat pendidikan seks pasni..
haha

weh. hamzah tu mmg master. nk2 bab gay. haha

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

errr... otak aku suci lagi... ape bende yg kau ajar nih... hahaha!~XD

Liyana Lunia. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

GILAAAAAAAAAAAAA

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku hanya mampu tersenyum tengok pen3 tu. haha

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHAHAHA! Hamster Ian :D nice!

Miss Syamsina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ish ish ish.. terernya.. =O haha

syafiqah ezam shah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..baik punya contoh..

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saya tidak baca entry ini kerana umur sy 12... jadi sy komen saja.. hehehe

ifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

duh. sabo je lah. haha...

a'ahkan. ckg bio ak pun x buat eksperimen lak dulu. ish ni la sebab x dpt A bio. grrrrr

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wow ! da bule amek phd bab2 camni ni..huhu..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wow ! da bule amek phd bab ni..huhu..

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha... bagus entri ko ni... aku ingatkan ko letak gmbar b**e... nasib baik.. boleh kne tangkap woo~ haha

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hmm...pedekatan menggunakan alat2 stationary..

myb cikgu2 zmn sekarang boleh gunakan kaedah ni.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG KEMAS

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah sengal la kau ni bro

Terkini : Sebab-Sebab Doa Ditolak

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

=__________________________________="

d_LA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kalah abam mejah cani..adoiii..buleh ko terpk yer..ko minum susu ape ms kecik?

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

err..
suke lak ak nih..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Siti Aisyah bagus.ko budak kecik tak yah paham okey.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan haha.tak nak aku.nati aku yg ngorat student aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha kan aku kate.kalau tak paham tanyer otomen dgn ayam.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Liyana Lunia. gile2 jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina otak dah kelain la tuh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah haha.great you notice.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss Syamsina bukan fahmie yg buat.org euro yang buat

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syafiqah ezam shah tengs kamu..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani bagus2.budak kecik mmg tak leh bace.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ifah hahaha.tuh lah.kite kene salahkan cikgu bio nie.^_^

Miss SurferParadise said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh ....
adik aku da faham ke sal ne ..?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous ish.tak perlu smpai tahap PHD.^_^ aku tak nak.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous haha.aku taknk amek phd .

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Xanaster Zak haha.takkan la aku nk tunjuk gmbar2 mcm tuh pulak kan..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabilah_2908 ko ade kawan cikgu tak??
ko suro la dye gune gambar2 nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine aik.aku kene sengal lagik...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani yui bukan main suke lagi dye eak..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_LA dulu susu cap gantong jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss SurferParadise hoho.kene try tunjuk dulu loh.baru tawu.

yana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..bgus pye cth pkai alat tlis sume..
meh mlwat ni..:)

critical-thinking.html

musim-yang-best.html

intan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ha bleh la jdi cikgu bio lpas nie eh..
klo studnt demand sruh buat amali..
cuba2 la tunaikan..
kot2 la diaorg pham..
dpt A+ dlam bio..
hahahaha....

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yg ni repost ke ape eh? haha. aku pernah baca, tp katne tah...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku faham !
ringkasan yg hebat !
happy je aku bace bnde ala nie !

Entry Terkini !
1. Bile Aku Berfikir ? ?
2. Aku Kanak Kanak !

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha macam shit tul!

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nice info...tp ko mmg sengal laaaaaaaa...ha3x..

tHeEvILvIRyUsz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nice info....tp mmg sengal laaaaaaa...ha3x

arEen geGerlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahh ! entry kejam ! ade potensi jadik cikgu bio ! ngeh ngeh ngeh !

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huahuahua berbakat jadi cekgu kat skolah! :D

LINA JALIL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah...bab ni memang terrorkn ko..

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

umur je kecik... tapi besar.. ;p

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha
biologi aku dapat A1 kot time spm
:P
dah terlebih paham dah tu...
xD

Layans~
The Social Network

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pen jgk jadik mangse....dlu kt skolah mber ajr aku bende cmnie...tp aku haram jadah xpham..skang aku tgok pen tu aku gelak sorang2...paham tak paham blakang kire...keh3

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sumpah lawak gyla hahaha

sayaDeyla said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bila dah translate bahasa melayu tu macam bertambah kelakar pulak.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@yana tengs.ape link kau buat tuh.tak boleh tekan pon.^_^ kat atas tmpat nk tulis comment nie kan fahmie ade aja buat link.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@intan hahha..kalau dye nk amali nati aku bawak masuk bilik lain aja dye amali.buleh tak?? hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain kat sini lah kau bace.tpi blog lame.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza kau memang cepat je paham bab2 mcm nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wannurfazrini amboi.cantiknyer bahase.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous owh tengs.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tHeEvILvIRyUsz eh.kejap ko anonymous.kejap ko gune name pelik nie.grrr..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@arEen geGerlz hahaha.tak kejam lah.kan pendidikan nie..tak nk la jadi cikgu.^_^ cikgu shara kan dah ade.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny oh tidak.fahmie takkan jadi cikgu kt skola.hehehhe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@LINA JALIL kenape kau masih ragu kemampuan aku?? acececceeh

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani sophie besar kat bahagian mane eak sophie??hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin owh.kalau ko nie faktor keturunan kot.hehehhehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah hahaha.jgn sok suci deh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok tengs atok..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sayaDeyla ^_^ hanya penulisan spontan je dari fahmie..^_^

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha link bawah tu ko baru letak ke apa? apahal aku tak pasan sebelum ni??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain ish.takdelah.dari 1st post mcm tuh la ayeem.^_^

paan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

xboleh belah gambar . cepat jer belajar . haha

Entri terbaru ->Siapakah anak Bill Gates ?
Siapakah pemilik matahari ?

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work.

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siot la..pasni kalo i pgg pen,i akn ingt entry u ni. hahaha.!!

Miss Lemon said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha ok ok...sy semakin fhm!
:p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@paan haha.effective kan gambar2 nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous tengs for your compliment.im standing ovation to your support and comment on my blog.please make some lead in order to enhance my blog.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff haha.time tuh jgn salah kan aku ea..^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss Lemon gud anda cepat belajar.^_^

syeraRAWRR said... Best Blogger Tips[Menjawab]

comel aje pen tu! haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syeraRAWRR alah.pen biase je pon.^_^

lassiegewdix said... Best Blogger Tips[Menjawab]

S E N G A L :P

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ehemm ehemm , asal 14tahun kebawah jugak yg kena yea ?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@lassiegewdix eh.tapi kenape??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous sebab subject nie untuk budak tingkatan 4.tapi ade budak tingkatan 4 yang belum birthday lagi.so letak la umur 15 jer.^_^

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg mudah dipahami!
ohhh~~ br aku tau. hehe.
haha xleh blahh! XD

dareDEVIL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie , setelah berhari-hari aku dok pikir baru harini aku tau kenape kau tulis kat dalam kurungan tu 15SX . kau nak bagi aku bace jugak kan . tapi kalau kau tulis 80SX pun aku tetap bace jugak . hahaha

hamzah ian said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dem.. dem...

hahaha.. seyesly gua gelak2 tgk gmbr.. lu mmg terbaik

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BeYLa! ^_^ aku nak jadi cekgu pulak tibe2 dah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@dareDEVIL hahahha.^_^ okey. khas untuk kau lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@hamzah ian hahaha lu jugak yg SIFU nyer.

Kieroro Muchy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak komen gak , walau taknak .
hmm saye rase , baik ikot care normal. lagi bagos . takya susa pikir bende lain . hee :) nak balas dendam kat kamu yang kutok saye kuat makan !

Entry: Saye Suke Makan

sumpit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mantap beb.. cuba buat cara belajar sejarah dengan ringkas pulak.. KOMPEM nanti jadi rujukan kerajaan. dapat royalti beb,,,


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Kieroro Muchy hek eleh.sbb tuh je ker??? acecccee

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sumpit haha.aku tak teror la aja sjarah.^_^

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Tak paham..macam mana ni..?? (O_o)

bayi beriman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

creative yg simple ;)

lai2 singgah sini
http://bayiberiman.blogspot.com/2010/12/malam-tadi.html

Yaya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terbaik !!! skrng dah faham dah
Haha !

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

21 kire mude lg la der..ko x ptut tulis entry nih..ngeh3X

lovelygurlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hanya mampu t e r s e n y u m ^^

lovelygurlz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hanya mampu t e r s e n y u m ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

All great discoveries are made by men whose feelings run ahead of their thinking.

Kap said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pensil 2b begitu yesterday.
hahah.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Siti Aisyah ko tu phm jgn buat xphm bodoh! bajet innocent

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sedap tau...

Popular Post