Thursday, December 16, 2010

Lepak kat makmal CSI

Share/Bookmark
Dalam Crime Lab yang ade screen besar tuh,dua orang ahli CSI meneliti rakaman video . Mereka sedang menyiasat tentang kes pembunuhan Dr Rosmoy (bukan nama sebenar). Seorang jutawan product perlangsingan badan.

Rakaman Video dari CCTV diteliti satu persatu oleh dua orang anggota CSI.  Rakaman video boleh merujuk kepada kes pembunuhan tersebut. Mereka tidak boleh terlepas walau sedikit bahan bukti yang ada. Mereka menggunakan bantuan teknologi bagi menjejaki suspek.


p/s: Hebat kan?  ^___^  Sedarlah korang dah diperbodoh-bodohkan oleh cerite nie  selama nie (termasuk aku sekali). 

Lame


52 Organisma:

^_^LyNn^_^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..baru tawu ka..? haiyaa~..tapi tak dapat dinafikan teknologi diorang mmg canggih tapi kalau se detail itu sangatlah pembohong gamaknya..^_^

Hazzy Ishak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tapi aku tetap suka. at least buat aku tertanya2 apa yang akan terjadi.

hehe

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

csi besh ape...

Iela Damia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mula2 paham la..tp start kat screw 2 dh x paham dah..motif..??

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha!~ aku tak tengok cite nih... so, aku tak diperbodohkan-bodohkan oleh cite nih...:P

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...yg ats ak fhm yg bwh tetiba aku tak fhm hahaha

nekkenproject said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Haaar? Haha.. Adakah Ash Tertipu? Ngaahaha

Arine Romano said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hhehehe..menarik la(!)




http://arineromanoofficially.blogspot.com/

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^_^LyNn^_^ hahahah.memang menipu pon.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hazzy Ishak tulah.best kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aque memang best pon.sebab tuh aku tengok jgk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Iela Damia sebab tuh aku letak lame tuh.bagi org yg tak paham tuh lembab.bahhahaha.lariiiiiiiiiii

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha eleh.dan2 jer tak tgok.poyo.bhahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa sebab tuh aku tulis lame kat situ.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nekkenproject yup.ko mmg tertipu.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arine Romano comment ko gitu ajelah.

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau mcm ni, polis takyah kerja lah!!! -.-"

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gambar last tu kan fahmie, macam tak sesuai je dengan dialog dye sebab diorang macam tengaaaaaaaaaaaaaaah tak cakap pasal tu.

haha!

tapi aku suka je csi tu.

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.tak penah pun layan csi :P

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

asal aku tak pernah tgk cter neh ?
sbb aku layan conan .
lagi best!
kahkah!

Amalina Jo said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mcm mana gmbr yg kilerrr blur leh terus jdi terang mcm tu haha :D

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku ngah garu kepala....

fahmie pink

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

CSI LAS VEGAS ! ! CSI yg paling x paham ! ! cite barang dia semua cnggih nak mampui.. kalau la csi boleh siasat kes sosilawati hari tu.. mesti 1 hari je setel..

semalam aku dtg blog kau.. tpi x komen pon.. hehehehe !

Ain Zulaikha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

heheheh kelakar la.. tau takpe, mmg menipu pun cerita tu.. boleh ke percaya, just ternganga dengan cara dia buat cerita je boleh zoom out billion kali ganda... hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani tau takpe.menipu kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina haaaahahhahaa..ko igt senang nak cari kt google.??? bahahhaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan ruginyer..^_^ hehehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tia eh tia.tibe2 kite same pulak.^_^ aku pon suke conan kan.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amalina Jo ish.teknologi dye tinggi tau.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah sbb tuh aku ckp Lame.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza tau pon.dari Malaysia buat bangunan 100 tingkat tuh.baik dye beli teknologi nie kan..hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ain Zulaikha kan?? tapi aku jgk yg tgok cerite tuh semalam.^_^

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hehe.. anat pun giler cita tuh jugak.. dah tau2 dia mnipu.. tapi. tiap kali tgk punya la excited teka2 cause of death nye apa.. adoooih ya

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kena tipu pun aku dok syok tgk gk csi tu :D

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha yg kau g tgk wat pe, sengal, keh3 :P

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Lorrhhh...itu kisahnye..heheh

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI hahah.same lah kite.tak kesah lah dye nk tipu brape kali pon kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani kan.hehehehhee.tak salah.cerite je kot.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine hahaha.dah cerite tuh best.aku nk buat mcm mane.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis yup.^_^

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

penipu plus pembohong la cite ni..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous har har har.yup.pembohong.^_^

Fina Fento said... Best Blogger Tips[Menjawab]

walaupun ceritu tu menipu H tetap menjadi pooojaan hatiku :D

Amboi amboi cipina, profile picture baru kau lawa lah!

khairunnisa ♥ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ohh ;)

Ain Atika said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahha..bagusss ahh ak xpenah tgk cite nihhhwahahaha...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fina Fento haha.bermasalah ko nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@khairunnisa ♥ yeah

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ain Atika aku pon.

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

btol!!!! setuju!! dah tau menipu.. duk tgk jugak.. mcm membenarkan diri sndiri ditipu.. wahahah

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha
sengal la ko
camtu leh selesai kan ke ka
kekek
xD

Layans~
Terlalu Istimewa

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aikk? tipu pon tipu laa..janji aku rase dorang superb. ahaha

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah semudah itu!

Popular Post