Tuesday, October 5, 2010

Verification Membunuh Anak Bangsa Blogger (Vol.1)

Share/Bookmark

Word verification nie korang tahu kan ape dye?Yup.bende yang kat atas nie.Semalam sedang Fahmie ber-Blogwalking Fahmie ade ter-verify satu verification nie. Akibat dari verify verification tuhlah yang membuatkan Fahmie tulis entry pagi-pagi nie. Maklum lah, Fahmie blogger baru. Kene banyak berblogwalking. Verification yang Fahmie buat semalam tuh adalah "kotak". Sayangnyer takde bukti la pulak nak tunjuk kat korang.Tak kesah la tuh kalau korang nak percaye ker tak kan. So, hari nie Fahmie cari kat Pakcik Google.Tengs pakcik Google. Pakcik sangat membantu.Jom tengok verification yang kelakar Fahmie jumpe.

Verification Membunuh Anak Bangsa Blogger (Vol.1):

Haha.entah sape lah yang buat verification yang macam nie. Ingat kan fungsi verification nie untuk elakkan dari kene spam jer dengan Hackers. Tapi diorang nie boleh buat main-main pulak dengan bende nie. Tongong Pandai betol diorang nie. Kalau korang setuju. Angguk kepale laju-laju.^____^.  Tapi walau macam mane pon verification blogspot nie la yang paling senang.  Satu word jer. Tak pernah pon ade dua word yang berasingan. Kan??

18 Organisma:

IN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh, tak pernah jumpa pun kod yang simbol2? haha :D

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@INha..yang nie fahmie yg jumpe.hehehe

ardinihumaira said... Best Blogger Tips[Menjawab]

setuju... tak suka wv huhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ardinihumaira fahmie tak suke verification terus..

Bro Framestone said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bro mmg xsuka word verification terutama kat blogspot...

kekadang ade word yang susah nk dibaca

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

@rtzam said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Peh..giler mencabar!!!
Recent Post:Free Badge State in Malaysia

L@n@ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

benda nih sgt menyusahkan ..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Bro Framestone kalau fahmie terus tutup jer bnde nie dari blog fahmie.ko nak comment pon senang..mcm yg ko buat nie lah kan?/ hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@@rtzam nie bukan tahap mencabar lagi..nie dah tahap tak leh nk jawab dah....:)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@L@n@ yup2..baik tutup awal2.jgn gune terus...

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hampagas betul. lau aku jumpe benda alah nie, aku sepak2 gak sape yg uat. hehe

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahaa~ tu nama nya...takde keje, carik keje... xD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani sengal pon ye jgk.harap jer org tuh pandai.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA hahaha.kalau jumpe leh la buat....klu tak jumpe hampeh panas jer..hehe

Pinky Pixie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau keluar yg pelik2, mmg makin rabun mata sy. haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Pinky Pixie hahaha..lain kali klu yg pelik2 jangan tenung lame2 k.hehehe

Tihara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aii pun ada wat entry tk suke wv..hapuskan ia

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

siot..camni pon boleh..ni kalau xlepas SPM jenuh x ley buat blog..agagaga

Popular Post