Monday, October 25, 2010

50 Alasan Aku Tak Tido (Vol. 1)

Share/Bookmark
Bende nie macam remeh temeh jer. Tapi rupenyer bahaye jugak siot. Aku ade terbace satu article tadi. Tapi tak nak share article nyer dengan korang sebab nanti korang bace article tuh korang tak bace pon entry aku. Tak tawu la kenape aku kedekut sangat hari nie. Cume yang aku tawu. Dye tulis. Kalau kite tido kurang dari 180 jam dalam mase sebulan. Kite berpotensi Terbang Tinggi-Tinggi TINGGI untuk menghidapi sakit jantung. Perh...aku takut punyer pasal. Aku tulis entry nie. Then aku nak pegi tido k. ^____^. By the way. Thanks Doctor House.

50 Alasan Aku Tak Tido:

1. bile aku tulis status gud nite jer ade orang comment kat wall aku kat facebook tuh tak pon kat twitter.
2. sebab aku memang tak nak tido.
3. chat dengan kawan lame kat YM.
4. bodoh punyer betina (nyamuk yang menggigit adalah nyamuk betina).
5. imsoniac.
6. dapat ilmu baru rase nak godeh sampai pandai (technology).
7. rase sangat cool kalau tak tido walaupun sebenarnyer tak pon.
8. aku takut kalau aku tido aku dapat mimpi nyeri lagi.
9. baru lepas break dengan mate air.
10. teringat kat blog, ade orang comment ke tak eak.
11. rancangan tv best sangat malam nie.
12. badan penat, tapi otak aku aktif lagi. Ini penangan redbull
13. idea nak menulis mencurah-curah.
14. besok takde kelas. takde keje.
15. pukul 3 pagi waktu sakit perut ade panggilan alam.
16. tengah bace komik
17. dengar katil orang bilik sebelah berhenjut.tengah main agaknyer tuh.
18. neves besok akan ade sesuatu akan berlaku
19. tunggu ade orang suro aku tido.
20. aku pikir bukan-bukan. Kadang-kadang sampai aku menangis
21. tengok cerite bunuh-bunuh. teringat-ingat aku yang jadi heronyer.
22. tak leh berenti dengar lagu yang baru lepas download. DJ Kato. Lagu kau memang best.
23. PS2 punyer pasal la nie. PSP, sory aku terpakse jual kau. Sebab kau sangat memboringkan.
24. aku rase tido awal tuh untuk looser jer time nie.
25. aku kadang-kadang lupe time zone aku. Lah...ingat kat Paris lagi.....
26. gayut sampai pagi. mentang-mentang pinjam handphone mak dye.
27. aku ade mase untuk bersendiri kalau time semua tido tuh. kalau aku sentimental pon takde org tawu.
28. kantoi something.hahhahhaha...
29. sebab petang tadi dah tido lame sangat.
30. assignment la ape lagi.alasan yg nie memang kuat.
31. selimut mak basuh. selimut baru nie tak leh tutup sampai kepale.
32. movie marathon. Nak-nak kalau tengok naruto. Perh..sampai christmas pon takpe.
33. barang aku hilang. Barang tuh pulak aku sayang sangat.
34. ingat nak tunggu pukul 2 pagi baru nak tido. rupenyer jam salah setting terlajak sampai azan subuh.
35. jiran aku kawin karaoke sampai pagi.
36. membe aku dalam kesedihan. aku teman dye sampai dye tido. aku tak boleh tegok perempuas sedeh.
37. ketagih rokok.abang aku kate aku kakes.
38. dapat panggilan hangit lepas membe aku call cakap chealsea kalah.
39. cuace panas gile padahal tengah malam tuh. Perh.atas dunia dah nampak dah.
40. member aku selama nie aku tido sebelah die aku baru tawu dye gay rupenyer.
41. rindu dia.rindu sangat-sangat.
42. blackout malam tuh. jiran aku boleh menjerit pulak macam rumah dye masuk pencuri.
43. bancir or hujan lebat. aku phobia pasal nie.
44. lapar yang melampau. tengok kat dapur ade maggi kari sebungkus jer.
45. my Mr. Happy tak turun-turun. Terpacak jer.(sila jangan tanyer pasal nie)
46. selsema sampai rase nak cabut idung cuci dalam washing machine.
47. tunggu orang tuh mintak maap.siot dye buat salah dah tuh buat macam takde ape belaku pulak.
48. ceret beret la pulak.
49. aku baru lepas exident.mintak-mintak la dihindarkan.
50. sebab aku tengah buat entry yang korang bace sekarang nie ha.kalau aku tak buat entry nie mesti sekarang nie aku dah tido tawu tak??(jangan risau.aku buat dengan rela hati bukan secara terpakse)

serupe takyah takut. 1 jam jugak aku pikir buat bende nie. now. tak jadi lah nak tido. sambung online.^___^

p/s: Hot-Hot Chicken Shit  

22 Organisma:

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oo main tipu eh? 49 baru.. 17 hilang mana tah?

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saya tak tdo sbb tade orang teman!
kihkihkih~

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuhhhh sampai 50, ni baru vol1 ni bro, mak ai

Panas!! : ENTER

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain hahaha..sory2..okey aku dah tmbah..sila cek maha guru otai ^___^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tiaalalalala...syang..nati i datang KL kite tido same k.bhahahahah

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine haha...aku kan rajin lebeh.....

si chentapelangi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aq ta puas aty selagi aq ta tnye ...
45 ???
sile terangkan . bwahahha XDDD

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

amboi number 17..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si chentapelangi org dah kate jgn tanyer.ditanyer lagi.bhahahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya errr.knape dgn no 17 yer?? okey kan?? bahahahaha

Farah Sygs said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg payah na tido pown...no.5 tu sy punyer....yg laen no.tomen...hehe...budak baek hari nie

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ak snang tdo siang. knape erk?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Farah Sygs la..insomnia upernyer..ala siannyer die..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok sbb ko nie vampire..hahhaha

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lebey kurang jek kite der upenyer..
ko tengok aqu komen ni kol brape..
huh!

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah. no .17 tak bole belah. huhu.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi hebat ko api.ko pon rajin jgk upernyer??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Myra Arshad (: haha..a'ah la eak.kdang2 jujur sgt pon ta leh jgk an..

swagger said... Best Blogger Tips[Menjawab]

caya la br0..tgh tnggu v0l 2..huhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@swagger haha.akan muncul vol 2 kalau aku tak tido lagi.hehehe

miemieyy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

err , 17 tu ape ? boleh tak terang kan ? HAHAHA

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@miemieyy boleh.takde masalah.maknenyer dengar org tengah having sex.paham tak??

Popular Post