Wednesday, October 20, 2010

25 Ayat Aku Nak Cakap Kat Kau Tapi Aku Tak Sampai Hati (Vol. 1)

Share/Bookmark
AMARAN: 1. Entry mengandungi ayat-ayat kesat. Tinggalkan entry ini atau teruskan membace jika anda 18 tahun dan keatas. 
2.  Dilarang menggunakan ayat berikut semasa menduduki peperiksaan peringkat sekolah rendah, menengah, diploma mahupun di mana-mana institusi pelaran dan pembelajaran yang pernah wujud di muka bumi kite ini.
Kite sepatutnyer berlaku jujur dalam diri kite. Jangan berselindung disebalik diri kite yang sebenar. Tapi ape yang kite buat? jadi Hypocrite dengan diri sendiri sebabnyer kite nak jage hati orang lain yang ade depan kite.

Tapi nie Fahmie tulis kat blog. Fahmie tak cakap directly kat muke orang tuh  kan? so takpe lah kalau kite nak cakap mcm nie. Fahmie nak cakap bende nie semua kat orang tuh kalau boleh tapi tak sampai hati. So, Fahmie cube senarikan ayat yang tak pernah keluar dari mulut Fahmie:

1. Mulut kau busuk la. Kau jauh sikit boleh tak?? kau tuh atasan aku.
2. Bende yang terjojol dua tuh yang ko dedahkan tuh boleh pegang tak? geram pulak aku tengok ko pakai color pink lak tuh
3. Mak kau lagi cantik dari kau. Kau tak geti urus diri kau ke?
4. Tolongla jangan amek potongan Pizza terakhir tuh
5. Eleh, kau nak saman aku. Macam kau tak penah langgar lampu jer
6. Dato'..meh sini aku tampar sikit muke ko. Banyak cekadak betul
7. Besarnye kerete ko, aku nak kerete ko nie. Kau pon nampak kaye jer aku tengok
8. Apesal double cheese burger nie mahal sangat? hey budak. kurangkan harge nie sikit.
9. Pakcik, sedap lauk kat rumah pakcik nie. Nak bungkus bawak balik ea.
10. Pak imam, surahnyer jangan la panjang sangat sampai 1 juzuk. Penatlah berdiri lame-lame.
11. Cikgu. Tak penah rase bersalah ke bagi kerje rumah nie banyak-banyak
12. Kak, sampai merah baju kat belakang tuh. Tak pakai pad la tuh
13. Ape abang-abang?? bile mase mak aku lahirkan kau?
14. Yek eleh, LIKE jer. Penat aku pikir ayat nak tulis kat wall aku nie
15. Hoi punk beruk. Amboi-amboi-amboi.bukan main buruk lagi baju ko pakai
16. Peluk sane peluk sini. Kau ingat kite kat England ke ape?
17. Sedap kan rokok aku? lain kali kalau ko lepas makan kat rumah ko, ko datang la rumah aku mintak aku rokok sebatang.Rokok Free memang sedap
18. Apek. Muke ko buruk gile. dah nak menyerupai vavi dah aku tengok.
19. Ape ko pakai nie. dah macam pelacur dah aku tengok
20. Terpekik telolong kat karaoke open nie. Ko ingat suara kau sedap sangat ke?
21. Kau cantik lah. Kau suke kat aku tak?
22. Alahai makcik. Naik kerete Toyata Vios. Parking pon tak geti ke
23. Takyah la ko nak cerite. Semua orang dah tahu ko tuh penipu.
24. Sebab kau datang nie lah aku nak blah dah.
25. Hek eleh, ko tulis kat chatbox aku ko kate ko bace. Penipu.
26. Yang ko main bace jer sampai no 26 nie tak comment jugak kat bawah tuh dah kenape? kan kat tajuk aku kate 25 jer. ^___^

bersambung..........

54 Organisma:

Liyana Lunia. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

27,jangan lh over sgt

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Liyana Lunia. nie mara ke ape nie?? fahmie takut kamu ckp mcm tuh :(

Liyana Lunia. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wjajajjaja :P alaaa, tu kan ayat yg nk ckp tp xckp ;p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Liyana Lunia. alamak..hahaha..fahmie lupe entry fahmie mcm nie....actually bnde nie tulis smlm..tpi pakai schedule publish.hehe..okey..yg kamu punyer nanti fahmie masukkan kat vol.2.hehe

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

no 10 apahal kejam sangat?
amaran kat atas tu apahal jd pelaran? baik peliran je. haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain haha..sbb time smayang mcm ne nk ckp kat imam.hehe..

bdway pelaran tuh ape?? mcm mane nak pronounce tuh??

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahah..
sengal lah..
num 10 ngan 19 xleh blah.

yaa,camne nak kcikkan banner & susun cam fahmie?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya takpe.fahmie belum penah ckp lagi kt pak imam.hehe

masnurain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

27. lawak shial no 26 tu..!! haha..
28. siler rujuk ke no 14. (mmg harus dkurngkan kan harga d0uble cheesebrger yg sedap tu!!!)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@masnurain ^__^

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Whoaaaaa~ fahmie...fahmie...ok ke ni?

Bashtiah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Eh memang ada sesetgh benda kita xboleh ckp direct...tapi yg nub 2 tu mmg confirm kena penampar la jwbnye klu cakap depan2.heh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani nape tnyer mcm tuh yui?? fahmie ok jer lah.dont wory.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani nape tnyer mcm tuh yui?? fahmie ok jer lah.dont wory.hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Bashtiah haha..sbb akan kene penampar la aku tak cakap.hehe

cik shara gadis bunga said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suke no 25 :) hehe

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Sebab kebanyakan fakta tersebut adalah emo-emo belaka~ xD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cik shara gadis bunga shara suke ye no 25?? fahmie suke shara.hahahha.lariiiii..............

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani emo sbb, ini entry lepas geram la yui...kan blog nie tmpat lepas kan segalanyer.tak gitu??

zai said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.nasib bek xcakap dlm dunia realiti.kalo x habis la anda.biarlah kte simpan dlm ati je.hoho.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zai haha..aku mmg berhati2...baru la org syg aku.hehe

zana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

syok ar no 5. tapi klu ckp dpn², confirm kne tmbah satu saman agy. hadoii. :)

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Lepaskanlahhh~~ segalanyaaa~~~ huhuuuu....hidup blogging...hahaa

Ailyl Rozanna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahhahahaha. sebab tu ada org cakap diam2 lagi elok dari berkata-kata. kang kalau tegur, kecik hati plak org tuh. hahahhaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zana haha..sbb tuh fahmie tak ckp dgn pak polisi tuh.sbb dye pon tak tawu dye pnah buat salah.saba jer lah..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani amboi yui..bukan main bersemangat lagi kamu nie eak..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ailyl Rozanna haha.betul2 jugak tu ailyl. selamat fahmie nie penyabar org nye..(bile lagi nk buji diri sndri)

d_tieah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Tajuk ko tu sptutnya tulis 26 lorh..
Haha..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_tieah eee..tak nk..wek..

Eza Rashid said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pling suke yg dtang umah pastuh mintak pkcik tapau mkanan....ahahhaha..xmalu...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eza Rashid yek eleh.sbb fahmie malu la fahmie tak buat tawu tak.wek.

Encik MT said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yg no 2 tuh sila jgn keluar dari mulut anda klau takmo kene tapak tangan.haha

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kerana mulut badan binasa hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik MT amboi.mara betul.ok2 tak ckp....hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok tak ckp tak binase kan??

payeen said... Best Blogger Tips[Menjawab]

no 2. hebad!

imiarun said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suka no.14 tu . haha . :)))

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@payeen hebat ye.nati fahmi ckp la mcm nie

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@imiarun aik.terase ke slalu buat mcm tuh

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kita hendaklah bersemangat setiap masa. Gile standard punye bhs...hahaha~ xD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani haha. berjuanglah..hehe

amie... said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahaha...
paling bengang yg no. 22 tu...
kereta tak nak kalah...tp parking cm hape...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@amie... haha.pnah jmpe kan situasi mcm nie.hahhahaa

siti mariam said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..mmg pnah cmnie..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@siti mariam bukan pernah lagi.slalu kot.bhahaha

melon said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku suka num 21 tuhhh !!!

ini versi aku: kau hensem, kau jadi lah pakwe aku.. ngeee :P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@melon haha.gatal punye budak.hehe

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..
(mampu tergelak je...)
lalala~

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@♥ Nasiha Sakinah ♥ mmg entry nie nk buat org gelak pon.hehe

muneka said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha...nice one..:)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@muneka tengs..^__^

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngok ngek!!! :P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani aik.nape ckp fahmie mcm tuh seh.bahahaha

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weyh2..aku baca nih.. (konon cuak) :P

Popular Post