Monday, October 11, 2010

Manusia Memang Tak Pernah Puas

Share/Bookmark YaAllah Ya Tuhan-Ku,
Boleh tak, saya meminta lebih
dari apa yang telah saya terima?
Boleh tak?? Please.Please.Please....Amin.
 

pssst: Jawabnye jangan lame-lame eah.....

6 Organisma:

hentakbelipat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau ada usaha mesti dpt habuan.tuhan kan adil

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@hentakbelipat tengah berusaha nie bro.hehehe.

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kan kan kan? Nak kereta Nissan Skyline lah...nak beli sume game yg bez kat dunia lah, nak laki/perempuan hensem and cun lah, nak buat koleksi kasut supra lah, nak pegi sana lah...nak pegi sini lahhh~~ macam2....haiz~

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani eee..buat la doa sndiri.ni doa fahmie lah...hahahhaha

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/2010/06/manusia-xkan-puas.html

same jewh tajuk
hahhhahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi a'ah la same.tapi tak bermakne aku copy paste entry ko.kebetulan jer.and mase tuh pon belum kenal ko lagi akmal.heheh

Popular Post