Saturday, October 2, 2010

Bila Aku Tidur, Otak Aku Tak Rock

Share/Bookmark
Tadi aku chat dengan Syeera. Dye kawan aku kat dunia maya nie jugak. Facebook, Yahoo Messengger, Skype yang aku maksudkan tadi. Dah lame dah kenal minah nie. Tetibe pulak tertulis name minah nie. Tapi dye bukan girlfriends aku okey. Aku gelak aje kalau bebual dengan dye nie. Kecoh gile. Tuh la, dah lame tak bebual dengan kawan lame. hehe.

Orang lain yang aku caring  pulak, aku call, aku message tuh maknanyer aku rindu lah kat dia. Tapi kalau aku tak message, aku tak call tuh maknenyer aku tunggu dye yang rindu kat aku, Tapi tak paham-paham lagi. Hari nie pulak, aku sengaje tulis status kat Facebook yang macam nie.(lihat gambar di bawah). Maklumlah idea mencurah-curah time nie.

Aku pon tak tau sejak bile aku punye otak nie idea lucah aje memanjang. Si Amirul Affendi nie kawan aku dye layankan jer aku. Tapi biarlah. lepas aku tulis status tuh aku buat lagi satu status. Aku tulis "Meter minyak yang 'E' tu bukan 'Enough' dan 'F' tu bukan 'Finish'" sebab abang aku kenekan bini dye. Haha. Hari nie gelak aje.

Anyways, mak aku membebel, dye kate " rehat lah sejam dua main komputer tuh, sakit mate nanti "(30 minit sebenarnyer, aku main tipu. Tak tahan tengok Baxx (name untuk lappy aku) terbukak mcm tuh jer) aku terus tertidur.Dalam mase 30 minit tuh, aku mimpi yang aku tengah makan nuggets. Bile aku bangun aku fikir, otak aku tak boleh ke designkan mimpi yang lebeh creative ker, lucah sikit ker, kan best macam tuh!

Bila aku jaga,macam-macam aku boleh fikirkan. Bila aku tidur, otak aku tak rock.

3 Organisma:

shima said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.time ko tido,otak rock ko nak jugak rest.:)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@shima
A'ah ek.btol jgk ko ckp tu shima.huhu

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

itu namanya KESEIMBANGAN..haha..

Popular Post