Thursday, October 14, 2010

Aku Cuma Nak Pegang

Share/Bookmark
Kite kawan dengan seseorang tuh hanya untuk pimpin tangan. Pernah tak korang terpikir pasal tuh?? ape motif Fahmie kate pimpin tangan...skope pimpin tangan nie meluas. Kite dapat pimpin tangan orang yg kite sayang nie saat kite perlukan dye. Saat kite sedih..Saat kite happy. Semua kite pimpin tangan. Mungkin orang tak terpikir pasal nie. Bile korang berada pada moment tuh baru korang dapat rase keadaan nie. Bertapa bahagianye saat itu. Saat kite berpimpin tangan.




Cube kamu dengar balik lagu The Beatles-I want to hold your hand.Hayatilah lirikdye tuh sendiri. Maybe korang akan faham maksud Fahmie. Kalau sampai time kite perlukan saat untuk pimpin tangan tapi dye takde.Baik tak payah..Secara jujurnyer, Sex, Hug, and Kiss bukan perkara yang korang perlukan saat korang cinta dan sayangkan seseorang tuh.

Sejak kebelakangan nie Fahmie sering tersentuh dengan entry-entry yang ditulis oleh Shara tak lupe jugak entry Yana  yang mengalami masalah yang sama dalam hidup mereka. Dengan music background yang sangat kene dengan jiwa masing-masing.

Fahmie pon tak tahu kenape Fahmie tulis etnry mcm nie kali nie. Tapi, perkara nie buatkan Fahmie sedar bertape sunyinyer hidup Fahmie. Kalau diberi pilihan, Fahmie nak rase seronok bercinta macam manusia normal yang lain. Tapi, pengajaran lampau mengajar Fahmie sesuatu yang buatkan Fahmie takut untuk terima sesiapa buat masa sekarang nie.


Maybe Fahmie bukan penasihat yg baik. Tapi Fahmie pernah lalui sesuatu sebab tuh Fahmie pilih untuk bersendiri jer selama beberape tahun lebeh nie..Fahmie takut, Fahmie buntu.Fahmie Cemburu. Maafkan Fahmie.

p/s: Kite Kawan, Kita Musuh, Kita Sayang, Kita Ingat

26 Organisma:

atok said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nanty ade la org nk msuk pas bce entry ney ehe

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Fahmie jiwang hari ni. =p

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmiii!
cni meh pegang tangan tia.
hehehe :)

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

:) Fahmieeee

Pimpin lah tangan orang yg kite sayang^___^

d_tieah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Give me 5 fahmie..
Single!!!
Cinta perlukan kasih sayang..
Tp kasih sayang tu bkn merujuk kpd sex, hugg, kiss or what else yg boleh tmbh dosa je..
Cukup sekadar bersama2 di saat suka dan duka..
Mengambil berat atra 1 sm lain dan saling percaya..

hentakbelipat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yes! pegang smtg yang kite suke sblum bende tu lari

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@atok tengs atok..sory la.aku buat entry mcm nie..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani sory yui..fahmie tak sengaje..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@tia tia..you jauh..takmungkin dapat pegang tangan you..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah tapi siape umie...hrmm...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_tieah tengs tieah...tengs for your support also..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@hentakbelipat and please jgn jadi mcm fahmie...

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jgn pgg tgn tia
ada kurap weyh
hahaahha

tgn aku jom
romantik x??
hahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi sory akmal...im not into mood..

miemieyy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

famie , nice this (:

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@miemieyy tengs..ini hanya entry curhat

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pami, nasihat aku, hidup jgn ikut mood.

nabihah ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

single lebih bagus !mantap je!hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine tengs bro..aku terpikir something bile ko ckp mcm tuh..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nabihah ramli ye...mayb kamu tak rase smpai tahap yg fahmie pikirkan kot..

Anna Boleyn said... Best Blogger Tips[Menjawab]

salam.

mungkin belom sampai masa lagi. mungkin DIA nak berikan yang terbaik untuk fahmie. :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

dayana yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sumpah suka giler entry yang nie <3

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anna Boleyn tapi dia tuh sape? tak ade dia lagi dalam hidup fahmie hana...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@dayana yusoff bagus lah kalau yana suke entry nie.....glade to know that dear

-ini diary saye- said... Best Blogger Tips[Menjawab]

14 oktober my day.. (>_<)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@-ini diary saye- hari ape ye??

Popular Post