Wednesday, January 26, 2011

Mak sumber inspirasi

Share/Bookmark
Wah. 1st time nie aku tak merampingkan jari menaip kat sini selame 5 hari. Fuyoh! Ade tak orang yang rindu kat aku? Someone? Anyone? No one? (bunyi cengkerik ). Okey aku tak famous amos. Takpelah, at lease mak aku sayang aku. Better dari aku sayang mak korang. Okey takde kene mengene. Bubye.

Jap! Aku lupe nak cakap yang aku tak online beberape hari sebab aku dah tak online selama 5 hari. Membantu tak ayat nie? o_O Harap kite ade win-win situation. Aku nak ucap terime kasih kat korang sebab sudi datang blog aku nie. Walaupun aku takde kat sini. Aku sayamm korang sebab sentiase bagi support kat aku. Sebab korang sentiasa bagi support aku anggap korang Hanis Zalikha lah senang. Okey aku tipu. Kau langsung tak macam dye pon. Bahahaha. lariiiii.......

Tak kesah lah dari mane pon korang datang aku nak bagi tahu yang aku buat masa nie akan kurang active dengan update blog. Punca utama aku adalah mak aku tak bace pon blog aku tau. Sedeh gile. Sebab mak aku tak tau yang aku cerite kat sini kalau ade kejadian dengan dye, so dye kalau cakap dengan aku main lepas jer. Tak kesian langsung dengan aku. Dan sebab dye ade say something on the phone tadi tuh lah yang buatkan aku update entry nie. Ape aku merepek dari tadi pon aku tak tawu. Aku saje buat korang tak paham. Lepas tuh korang pulak main bace jer. Haih ^_^

6: 48 petang

Aku: Assalamualaikum.

Mak: W'salam. 

Aku: hehehe. Mak! Orang nak bagi tau nie. Cuti Tahun Baru Cina nie. orang balik lambat sikit tau dalam hari Sabtu or hari Ahad. Ade kerje sikit kat sini.

Mak: Oh! Tak balik pon takpe. Bye.

Aku: Wooottttttt.........................................................!!

p/s: Okey fine. aku rindu mak aku.

21 Organisma:

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha ya ka mak ko kta cmtu?hehehe tipu la..ni gara2 windu mak la tu..hehehe sabar dh dekat dah nk thn bru cina ekeke btw auww pic manja ngn mak huhu

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

syurga dibawah tapak kaki ibu

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha... cian kau... ehh.. uitm dah start cuti jumaat ni eyh...?

Biela Sapine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Aku tak gase ada orang rindu kau pun. Hahaha
Ok, jahat kan.
Kesian kau, mak kau tak sayang kau wehh.

zAty si gAdis riAng !! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha. rindu ummi aku gak!!

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..
kau balik nyusahkan dia jek..


kerja ape der?

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

alala.. cedih.. haha

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahahaha kerekk je mak kau. haha. XD
Ko mg x penting lgsg pon. keke.

Kiera TheMonster said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Saya sayang mak saye , mungkin saye bakal sayang mak awak jugak selepas kita diijabqabulkan .

tehee ~

cabbuutttt !!!

Apit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sempoi ayt mak ko 2..ahaha

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

perghh.. mak ko merajuk camtu skali ke?
macam awek2 je merajuk camtu... :P

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau aku call mama pon, mst mama cakap, dye tak rindu aku pon. haha tapi aku tau dalam hati tu. aiseh.

fahmie homesick lew tew :P

nabila sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

alahai . sadis betol bunyi ny . hahaha

dalila aimy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahha :)
kcian kot,,

sayer said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weyh,,,sumpah sempoi gler mak kamu,,besh ye,,sempoi sgt2,,huhu

syahira abdullah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aaaaaa nak rindu my mom jugak!

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku dah lama kot tak singgah sini. kau pun bukan nak jenguk aku. grr...


eyh. aku suka jawapan mak kau.haha

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngeng je aku..ingatkan tu awek kau..hahaha...muda la mak kau..hehehe...

fahmie pink..mak kau cakap camtu sebab nak cover rasa rindu..chill

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hhahahahhaha

miemieyy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHA , itu je ? ayat punya lah panjang lebar . HAHA :))

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ala kesiannyaaaa..

aku suka gambar nihhhh..
sweet sgt!!

Popular Post