Saturday, January 8, 2011

Aku duduk di atas mangkuk tandas. Angan angan nak jadi Perdana Menteri. Plung. Taik jatuh

Share/Bookmark
Standard la kan kalau baru masuk blaja mesti cerite pasal bende yang same jer kan! hahaha. aku agak teruja sebenarnyer. Maklumlah aku kan super junior.^_^. Aku bukan artis. Tapi aku sering diperhatikan. Tapi mane mane tempat korang blaja pon same jer pegi dye. Macam tuh jugak. Cume berbeza tempatnyer jer.Yang jadi lain sangat bile house mate aku buang tebiat pegi kelas hari jumaat pakai jubah arab siap serban yang macam orang arab pakai tuh. Okey. Itu memang lain dari yang lain. Pikir negative jer. Nak cari perhatian lah tuh.

Mencube sesuatu yang baru tuh menyeronokkan sebenarnyer. Kalau tak caye, korang mesti pernah buat bende nie. Korang cube gerakkan sesuatu barang menggunakan kuase minda. Sebab terpengaruh dengan cerite TV. Lepas tuh baru korang sedar korang tak boleh buat bende tuh. Tak pon korang pernah duduk depan kipas lepas tuh dengar suara robot korang sendiri. Best kan moment blaja memahami hukum alam tuh? Time tuh la baru rase. Eeee.bodohnyer aku. So, same jer sebenarnyer. Anggap je dunia nie playground.^__^ try je ape yang korang rase patot. Tapi jangan la over.

So, tak salah kite mencube bende baru. Contohnyer macam semalam. Aku nak mengkaji ape effect kalau aku cakap macam nie kat lecturer. Kalau bagus dan berkesan lain kali kite boleh gune lagi bende nie. Mak kate, malu bertanyer sesat jalan kan?

Aku: Puan. Saye nie dikira bersalah tak kalau saya tak melakukan sesuatu perkara tu?

Lecturer: Tentulah tak salah. Sebab kamu tak buat bende tuh. Kalau kamu tak buat tentulah bukan kamu yang salah.kenape?

Aku: Fuuuhh. lega saye puan. Sebab saye tak buat pon assignment yg puan bagi tuh.^_^

hahaha.ternyata berkesan. 

Student derhaka.

p/s: Aku kene denda buat 2 tahun past year. Sia sia je hidup.

60 Organisma:

Taufan Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko mmg biol mie...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Ribut

hahaa.weh.tak salah mencube.^_^ kan??

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ala..
baru dua tahun..
^o^

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

serius ka ko ckp cmtu kat lec?gila berani ko erk..kalo aku 0o..no.no takut seh takut kena ulang sem erk ya ka hahaha

yuyu aziz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hehe

lawak. taik jatuh bunyi plung! eh? hehe

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha... ngek... memang student derhaka... bahahaha...

tp house mate kau tu memang buang tebiat la... pakai jubah ngan serban bagai... hahaha...

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie, chill la, baru 2 tahun past years, aku 5 tahun punya.-.-

ko kena ragging tak? ada tak kakak senior minta nak jadi adik angkat? :P

~eZmALiZa~ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..sampai mcm tu sekali??haha.. :))))

nuyuEna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

penat aku cri story sal taik jatuh..x dak pom!..hahaha..chooiii!

Nadd said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bahahaha..
ade ke ckp mcm tuh. =___="

Trah Wann said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Phewww kuanghajo punya student T___T


*nak cuba jugak lah nnti buat dkt cikgu . agak2 berkesan tak ? ehem

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau aku as a lecture
aku berbulu je dgr kaw ckp mcm tu
hahaha

BARANG BARU DOMO-KUN

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Aku dah cuba jugak.Ternyata BERKESAN :) Komik yg ajar.HAHA!

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hah?? ape kne mngena dgn taik ni?? hehehe..

sweet vacation part 1

sweet vacation part 2

ciK LyndaWawa igUana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mesti awak ni kiut kan..=]

si chentapelangi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengal gile =.="
sian lecturer tu
tp rase cm nak cube :p

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

api.dua tahun tuh banyak kot.^_^

ifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak try! nak try! huhuhu

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa

kan org dah suro mencube dulu.^_^

WanN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha sengal ~

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@yuyu aziz

sebenarnyer tak cerite pasal taik pon.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha

hahaha.^_^ aku mule2 nie jer.nati dah lame2 baik lah.^_^

house mate aku aku tak tawu nk ckp mcm mane.biarlah dye dgn dunia dye.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina

haha.nampaknyer ko lagi nakal dari aku nie.

haha.takde yg raging aku pon.aku buat muke gengster. haha.tak main la adik2 angkat nie.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@~eZmALiZa~

^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nuyuEna

yg ko interested pasal taik tuh dah kenape??hahahhaa.tajuk jer.tak de kene mengene slalunyer dgn entry aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nadd

hahah.tak leh ea?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Trah Wann

hahaha.kan.rase mcm kurang ajo pon ade kan??

hahaha.kalau ko kene buat latihan same bnyak mcm aku ko jgn salah kan aku eah.^_^ tanggung sendiri.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi

hahha.hope ko tak jadi lecturer aku kan?? kan akmal kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah

hahaha.mmg berkesan kan?? aku blajar kat Tumblr dulu.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff

jgn dicari.mmg takde kene mengene pon awk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ciK LyndaWawa igUana

tak tau lah.diorg kate sy hensem jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si chentapelangi

haha.kalau gitu selamat mencume lah yerk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ifah

try lah.aku janji mmg berkesan bnde nie.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@WanN

aik.aku jgk yg kene sengal.

Citarasa Rinduan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hehehe..fahmi nie kalau bab mcm nie sure laju jer

kalau bab buat assigment....hehheeh.sian lecture tu

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kowong ajo nye murid.. hahahaha

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku nak try kat cikgu aku la.. agak2 tampar datang x ?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Citarasa Rinduan

alah.abes aku yg kene buat past year nie ko tak kesian ke weh??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani

hahaha..tapi cool kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

haha.try la.tapi nati tanggung sndri k

Misa Sakura! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh eh! tak sangka ada kawan yg suka berimaginasi. haha sy pun selalu gak imagine kemas rumah guna arahan otak. , benda tu gerak sendiri ke tempat asal, nak on off tv.. haha. !

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Misa Sakura!

haha.best kan?? mase kecik mcm2 kite pikir.^_^

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kalau la blh blk ke zmn study dlu blh gak aku guna tips ni.

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahaha bole pulak macam tue ?

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha awal2 masuk dah kene denda. derhaka lagik~ :D

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Senang-senang jer... =_="

Apit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

klau ang jd PM..abs gawat jdnye M'sia ni..haha

p/s.. just kidding :P

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha bahalol

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ERK...TANG MNE TAIK TUH JATUH..KEH3

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkahkah.. samseng punya statement.. wakakaka.. bleyh wat tak bsalah plak.. kahaha.. ko wat anat gelak guling2 lg

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis

hahaha.tapi klu ko cube ko tanggung sendiri okey.aku taknak ko kene dende jgk.ko bagi la tawu anak sedara ko ker.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus

boleh tak boleh boleh kan je lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny

hahaha.aku kan budak jaat.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani

patotnyer aku share assignement aku nie dgn ko tau.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Apit

hahah.mane ade PM yang nak negara dia mundur kan?? so jgn risau lah.sape pon pemimpin kite inshaAllah okey.cume diorg nie better or tak jer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain

lah.aku igt aku genius.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah

tang duduk atas toilet bowl tadi tuh lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI

haha.ko klu terus senyap tak berguling2 lagi ko jgn salah kan aku lak.^_^

ikaibrahim.. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

i like..wuwu

wanluqman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalu kamu x assignment semayan asar misal, rasenye ayoh ko kasi tali timba 4 rakaat....

Popular Post