Monday, January 10, 2011

Everything yang datang dan keluar dari aku adalah yang terbaik

Share/Bookmark
Wo ho. Pagi nie kelas aku agak pack. Aku tension jer kalau kelas pack nie. Perasaannyer macam pegi keje tapi tak bergaji.Makin keluar duit ade lah. Selamatlah facility kat sini boleh dikatakan complete lah jugak. Cume dye tak sediakan escalator dari pintu kolej sampai fakulti jer. Kalau ade memang aku baring terus sambung tido tunggu sampai depan kelas baru bangon balik.^_^ 

Piwiit. Pagi pagi dengan ujan sepoi sepoi bahase nie. Langit gelap ala ala Barrack Obama  semacam jer. Rase macam duduk kat Genting pulak. Bukak je langsir tengok air hujan kat tinggap. Aku tengok titisan air ujan kat tingkap tuh tengah lumbe sape sampai bawah dulu. Lepas tuh baru aku pegi mandi sebagai syarat dengan harapan balik kelas nanti baru mandi ala ala swimming pool.

Tah sape punye keje tah buat Fakulti aku nie tinggi tinggi. Nak pegi kelas pon nak kene naik lif ker? Kalau lif rosak macam mane? tak ke berkuah aku nak pegi kelas nanti. Hrmmm. Hari hari macam nie lif penuh. Sabar jelah aku. Bile dah dalam lif ramai pulak yang sebok nak naik saing aku. Sepatotnyer naik la lif lain seh.

Gadis A: You pakai perfume ape hari nie? sedap lah bau dye. 

Gadis B: Alah.pakai yang biase biase punyer jer. Takde jenama pon.

Aku: (Damnit!!....macam mane dye boleh tahu aku kentut dalam lif nie pulak nie?)**dalam hati*

Bangge kejap.

p/s: Maka hari ini hari yang indah bagi aku.^______^" Selamat Bertugas Malaysia!

51 Organisma:

Encik Tikus said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau suka kentot kea ?

zAty si gAdis riAng !! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaa. gelilah bau kntut! hahaha

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kentut kau bau wangi eh Fahmie?

YESS!!! sangat boring..

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...tak da lif berpeluh2 la ko naik tangga...tak da tangga selimut la lg ekeke...kelakar pasal kt dlm lif...mcm2 plak erk huhu

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kui kui kui..
memang bahagia la gadis 2 org tu bau perfume ko..
heh..^^

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

errr... jadi kau rase bau kentut kau wangi la...?-__-"

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkahkah.. ko nk kata kentot ko wangi la nih? wakakakakakakak
dowh.. gelak guling2... wakakak

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko nak cakap ko kentut wangi ke ape :P

semoga setiap hari ialah hari yang indah bagi ko fahmie :)

FH said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bengong.. cett

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sumpah aku tak paham pe yang ko nak gtau nihh.

budakSUKAmerah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

perasan lah bau kentut kamu mcm 2...2 mmg bau mnyak wangi lass....

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha....ingatkan pakai downy tadi. hampeh btul kentut dlm lif. Nak lari mmg dah tak blh kan...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengal la kau nie.. kalau aku ade kat situ mesti main lepas je cakap !

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahaha
wangi betul kentut ko..
ko study mana?

p/s:Contest Maxis@Nuffnang

cikmemy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

selekeh tol la.....bley pengsan awek2 dalam tu..isk.isk

WanN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha hari yang indah ye bile kentut bau wangi? :P

Taufan Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

famie raje kentot dikalangan kawan2 aku...

si suraya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha aku suka dua budak pompuan tu :)

nora said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahhahaa budget kentut wangi ar tu kan

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHA. kau tak terasa ke kot kot dorang perli kau? :P

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHHAHAH
sengal dooow!

BLADE EDGE said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Encik Tikus

ko tak suke kentut ker??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zAty si gAdis riAng !!

relax lah.kentut je kot.bukan ape pong

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah

meh la sini bau umie aku tak kesah punyer..^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa

haha.akupenah naik tangga tingkat 9 kau pagi2.gile lah penat naik tangga.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

bahahhaa.dye manusia paling happy dalam dunia nie aku rase stakat nielah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha

lebeh kurang mcm tuh la maksud aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ANATI SOKI

ko jgn happy sgt anat.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina

aku percaye kentut ku yg wangi bukanlah satu kesalahan.hehehe.ko pon rase kan betape bahagianyer aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FH

kan dah tak pasal2 aku kene bengong.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BeYLa!

sbb ko tak bace banyak kali mmg la tak paham.^_^ takkan aku nk terangkan lak bile org lain paham ko sorg je tak paham.hehehhehehe.meh la tanyer kat facebook.nati aku bagi ko paham nak? special untuk beyla je ea.yg lain tk leh.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@budakSUKAmerah

perh.bukan main jeles lagi ko dgn aku kan? hehe.relax lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis

hahahha.kalau gitu kentut aku bau downy la eak?? ahhaha.coool gile seh aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

hahahha.ko takkan berani punyer dgn aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Eazy Izzuddin

haha.wangi kan?? cool kan?? aku tawu aku cool.^_^

aku study kat UiTM Puncak Alam..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cikmemy

as long dorg berjaya sampai ke kelas dengan selamat kire berjaye la jgk kentut aku tuh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@WanN

yup.ko pon tak pernah menghadapi kentut bau wangi kan??

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Ribut

weh kau topan.jgn la bagi tau kawan kawn kite.kantoi aku nanti.^__^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@si suraya

abes ko tak suke aku ke weh sue.sampai hati ko.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nora

serious aku bangge kejap.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wunny

takdelah.aku yakin diorg puji aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nurain Hasan

haha.ko jgn bagi tawu ailyl.^_^ diam2 jer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BLADE EDGE

ya ya ya.whate ever.

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kentot tu baik utk kesihatan.. tak baik pon pendam2.. ngee~

eyqasara said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Serius lawak gler entry nie... bca pun jd mcm org xbtul dok sengeh2 depan laptop.. hekhekhehke... chaiyok2!! wat entry best2 ag yep! i like! :D

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani

maka kentutlah dimana juga anda berada kan sofie?? hahahha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@eyqasara

hahah.kesian dye.pegi suggest kt member2 supaye diorg pon mcm tak betul jgk.^_^

FIFIEY LYCHEE MARATION said... Best Blogger Tips[Menjawab]

laah, kentut rupanya.. ingatkan perfume betoii...;) bru nk tanya, pakai perfume apa satnniii:)

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hishhh..buat malu btul la ko nie fahmie..

fariza zulaika said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kentut wangi?
ada betul ke tidak..

Popular Post