Saturday, January 15, 2011

Kehidupan seorang fighter

Share/Bookmark
Massukkan duit kertas RM1. Lepas tuh disusuli dengan duit 50sen sekeping. Tekan butang yang ade logo Coca-Cola kat tepi dye. Tunggu kejap. Tunggu. Tunggu sampai dye jatuh. Plung!! (jangan search Plung!! kat Google. Inya adalah sound effect semata) Amek air tuh. tarik penutup dye gune kuku. Chuusssss.......(another sound effect bunyi air) togak air tuh. Glup. glup.glup. Ahhhh.........Sedap betul minum air Coke time panas terik nie kan??

Dalam dunia fighter seorang lelaki itu akan lebeh gagah bile dye pakai spender warne merah untuk hari Jumaat.^__^ Jalur putih itam. ade tulis RENOMA. buy 1 get 1. Kini cara jalan nak kene ubah. Petang dah nak kene pegi gym untuk kekal fit untuk cover man kat megazine Maskulin. Dengan harapan nati boleh amek gambar kat dalam pool untuk cover majalah Mangga.

Dengan baju putih, seluar putih, kasut putih hari nie aku pergi kelas dengan beg sendal kat dahi baju tug-in. rambut tak sikat. Pakai Loreal wax. Jam set waktu Brazil dats why datang kelas lambat hari nie. Eh, ade jugak orang yang berani tahan aku time aku jalan cover macho. 

Bla.bla.bla.blah...

Sales boy: Adik, adik course ape?

Aku: Owh! Event Management. Nape?

Sales Boy: Abang dari Bank ***** Insurance

Aku: Oh okey. (muke interested) 

5 minit kemudian...

10 minit kemudian....

15 minit kemudian.......

Sales Boy: So, package insurance nie memang bagus untuk student macam adik nie. Mane tahu kite accident ke kejap lagi. Mane lah tahu kan? So, kite berwaspada dari sekarang dik.

Aku: Owh. Okey.

Sales Boy: Adik nak tak masuk Insurance nie??

Aku: Abang dah masuk?

Sales Boy: Belum!!

Fcuk!! I'm outta here!!

Lame!!

Gud nite Malaysia!!

p/s: Aku hampir bunuh orang hari nie.

20 Organisma:

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hua hua hua..
da la lambat..
sempat lagi ko ye..

zAty si gAdis riAng !! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huh. mmg geram kan? sesedap je nk tarik minat org amek insuran, dia belom, ngek la.hahhhaa

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

togak..? bukan teguk ke..? errr..

aku tak suke betul kalau ade sales boy ke sales girl ke tahan aku sbb nk promote produk... rimas... haha...

WanN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku pun nk setkan jam waktu Brazil lah, bleh datang kelas lambat2 keh2

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie,ade typo!tengok bebaik wehh.ayat no8.inya.hahaha

Eazy Izzuddin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ha ha ha....
sales pun x amek
camna neh
aish2

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

keh3 semapt lagik promot boxer...abg aku pakai spongebob jew...ape khelass renoma2 nieyh..keh3...

event management??aku office management..teheee....

eja said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngeh3...kau cn cool bro...mst relax je..;')

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wakakak.. org menjual pun tak join nk suh org lain join.. wakakak. hampeh

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.. sabar bro...
dalam dunia ni sume orang nk cari mkn..

liyanaziz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

muahahahahhaha.. kesimpulannya jangan dilayan promotion yang ntah apa2.. pandai cakap je..

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku xsuke bila ade org dtg pomot brg. =.="

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kire okey la tu.. kalau akk aku siap kate pakse dengan org tu..
bendu mcm tu semua tipu je lebih !

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Buang mase betol la....hahahahaa...xD

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bagus la kau tanya soalan camtu. nak try nanti!

^^

Apit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

seller pn ngok jgk noh..(^_^)

Farhana Sahri said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cakap lebih.msuknye x..hahaa

tia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

selalu mcm tuh! hampeh!

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

demit

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

demit

Popular Post