Friday, August 12, 2011

Twitter dan #HashTag Trend

Share/Bookmark
Hi,

Takde Twitter main lah Twitter weh. Get a life man. Feel free to follow @zulfahmiabidin . Semalam sebelum aku berbuka puase. Hashtag #AlasanBreakUp nie tetibe pames kejap kat Twitter. So, aku pon join dan ini #AlasanBreakUp aku.

1. #AlasanBreakUp i thought you Salley. rupenye name betul you Salleh Bin Abdullah.
2. #AlasanBreakUp you typo. biase you panggil i hubby. today you panggil i bubby. thats a lot of difference.
3. #AlasanBreakUp after 2 hour i call you. mak you kate you still tgh mandi.
4. #AlasanBreakUp bulu kening awak bersambung macam wamba dalam WWF dulu.
5. #AlasanBreakUp awak suroh saye jadi macam Seth Tan.
6. #AlasanBreakUp awak salah dedicate kat saye lagu. Awak dedicate lagu orang mati.
7. #AlasanBreakUp Biskut yang awak buat rase macam kertas pasir.
8. #AlasanBreakUp Kite masih tadika lah awak.
9. #AlasanBreakUp Sebab gigi awak kuning. [my favorite]
10. #AlasanBreakUp Adek awak kate awak tido berdengkur. Awak tau saye sukekan keamanan kan?
11. #AlasanBreakUp awak sukew msg kittew gunew "w" katw ujungw setiap ayat tuew...
12. #AlasanBreakUp tetibe saye rase awak tak diciptakan dari tulang rusuk kiri saye lah.
13. #AlasanBreakUp Awak minat Justin Bieber
14. #AlasanBreakUp Sport Rim kerete awak tak kilat. Phuuiihh
15. #AlasanBreakUp Awak Man U saye Chelsea lah.
16. #AlasanBreakUp Awak kalau duduk sebelah kambing. Takde beza bau dye.
17. #AlasanBreakUp Awak tak geti nak bezakan langsir dengan tudung. #shawl
18. #AlasanBreakUp Awak suke kuning #bersih
19. #AlasanBreakUp Sebab awak pakai seluar renang time jalan. #legging . Boleh?
20. #AlasanBreakUp Saye tak nak anak kite bongzai macam awak. Phuuiih Shiallah.
21. #AlasanBreakUp Bile jumpe Facebook dan Twitter. Awak selalu abaikan saye. #haramjadah 
22. #AlasanBreakUp Saye allergic dengan Name awak.
23. #AlasanBreakUp Awak tak pakai Blackberry macam saye. Mahal lah nak message awak.
24. #AlasanBreakUp Orang kate like mother light daughter. Saye tak nak besok da tua perut awak same macam mak awak. #moncet
25. #AlasanBreakUp You dah berbadan dua. I tak nak bertanggungjawab.


and today diorang main hashtag #FamousLies.

1. #FamousLies I LOVE YOU
2. ..
3. ....
4. "......?"

#okbai

12 Organisma:

Najla Aklili said... Best Blogger Tips[Menjawab]

seronok dok main #hashtag kat tweet . then seronok baca orang punya , kui3 ;D

~eZmALiZa~ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..mmg panas pon hashtag ni kat twitter.. yg mengarut2 semua keluar. hahahaha =D

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Krm slm kat salleh sally tu, lama gila x jumpa dia..

@zulfahmiabidin , umie rindu kau #jujurSUNGGUH

Cik Mon Kiera said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saye memang takkan pakai blackberry pon. #segalajadah

nadiya musa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Alahhh . aku takda twitter lek lek jea . jangan nak taksub sangat lah fahmiiiii .



HAHA .

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sayeww shukew trend hastag ni lewww...

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tak paham twitter ! aku pandai stduy je ! hahahaha !

ENCIK TIKUS said... Best Blogger Tips[Menjawab]

meh lah follow acc twitter gua sini..

ENCIK TIKUS said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weh.. apahal lu hensem ? gua jeles.. kakakaka...

ENCIK TIKUS said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weh.. apahal lu hensem ? gua jeles.. kakakaka...

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..
gua tak join mana hashtag semalam tuh...

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Twitter addict! :O

Popular Post