Thursday, August 25, 2011

SMS

Share/Bookmark
Mukadimah:
Sangat tidak berperi kemanusiaan bile kawan kawan yang masih muda belia dan kurang particular dengan masa yang berlalu bergitu laju lupa akan Masa Itu Emas. Dan aku bukan nak bagi ceramah pasal menghargai masa lah. ^_^ 

Watak: 
Saufi Yusoff (Home)  : Ketua rumah sewa aku di Puncak Alam. 

Zulfahmi Abidin : Tuan punye phone yang meng-capture-kan conversation tersebut. 


4:00 Pagi:


Harapan:


Hakikat:


Nota Kaki: Kawan kawan mesti tau kan bile waktu yang sesuai nak bagi message kat aku? Tak pon tulis aje kat Twitter aku. Jimat 5 sen kau tuh.^_^

13 Organisma:

Nur Intan Syafinaz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

O0o0o0o..4pagi..menganggu ketenteraman..hahaha

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kire ko nak bagitahu kat orang yang ko pakai BLACKBERRY lah ni ye?#haramjadah

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

untung la ko reply sms dia hahaha

Amna.Qadeeja said... Best Blogger Tips[Menjawab]

err oke sgt mengganggu. xpe boleh sahur terus ;D

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hakikat yang menyakitkan haha

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha. agaknya dia tak tidur lagi then alang teringat terus dia mesej. takut lupa kot =P

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh..
baru kol 4 kot..
bese kau ade jek lagi time tu..

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kira ok kau terkejut. kalau aku, esok pagi lah baru sedar

Eza Rashid said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmi....fahmi....fahmi....eza nie..dgr x?lama x singgah sini sebb eza lama x blogging,bz study:)...SELAMAT HARI RAYA FAHMI!

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Ahahaaaaa XD Tak pandai sabar betei. grrr...

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah tau takpe. tapi pikir lah positif, mungkin dye terdesak sangat dan takut terlupa besok tu~


tapi aku rasa dye tahu ko mst tak tdo lagi time tu kan? :P

hasrini sahrudin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni klakar bro..sengal ubi.

nhasikin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Die tu sebenarnyer nak ajak kau bangun sahur.

Popular Post