Saturday, August 13, 2011

Tukar Cadar

Share/Bookmark

p/s: next time aku suroh jiran aku tukarkan cadar.

31 Organisma:

Atiah Zainal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha. macam sama je dgn tia bab tukar cadar ni. hikhik

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sebab tu masa kecik3 kan, mak aku buatkan cadar yang macam sarung bantal tu. maksudnye dye just sarung kan jee kat tilam.


hahaah.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Atiah Zainal tau takpe. susah gile seh nak tukar cadar. menyirap gile aku.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina untunglah...aku nie ha.takde org nk tolong. aku rase klu nk tukar cadar nk kene ade 2 org atau lebeh lah weh.

Raden said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kawen la..leh mtk tlg bini tukarkan cadar..lg pun lepas kawen kompem hari2 tukar cadar..eh?

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Kenapa pulak sendat2 cadar tu..
Kau memang suka gambar dalam gelap... -__-"

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Raden kt situ ko dah silap nadia. kt rumah kan ade sofa,kabinet dapur, meja makan dan tempat2 lain.knape nak tukar cadar hari2.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Artoqiemie bukan sendat lah umie.tah lah. cadar tuh tak geti terpasang sndiri agaknyer #haramjadah betul. aku suke letak gmbar dalam gelap sbb spaye tak nampak lah bilik aku bersepah.^_^

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hakhakhakhak...ade trick nak tukar cadar nih... =p Kalau katil dekat dgn dinding sng ckit nak tukar. :B

Fayyazmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku paling tension tukar cadar . HAHHA !

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha...sampai skrg aku pun x pass bab tukar cadar ni..sgt skit hti..grrr =='

Mr.Thinker@Ali said... Best Blogger Tips[Menjawab]

failed. hahahaha.

bak mai bg aku tukar cadar tu. :)

RepublicAku said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau macam ini punya gaya tak perlu pakai cadar lagi mudah...keh3

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani ko ckp senang lah. yg pasang aku. bahhahah

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fayyazmi same r. aku rase memang semua org ade masalah yg same kot.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@:: Khai Artzfar :: aku dah pandai dah. meh lah. nati aku ajar ko. aku dah expert dah nie.^_^

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dok..
guna yang getah jek senang..
keh keh keh

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi yg pakai getah tuh ade. tapi yg nie je mak aku sediakan. sarung sajoo.

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zulfahmi Abidin takpe la, nanti ko dah kawen, isteri ko pegang hujung sana, ko pegang hujung sini~ kan senang gitu? haha

SweetyMui2 said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkah..aku slalu gak macam ni last2 biar je..gggrr

ciK LyndaWawa igUana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.....teringat waktu kat asramala.....=]

kaizen said... Best Blogger Tips[Menjawab]

meh aku ajar cemane nk tukar cadar...

*nnt dah kawen nak tlg bini kemas rmh sng laa...

Mrs. Farhan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kawen cepatttt!! =D

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..it same goes to me la!
but masa chilhood jelah. dah mcm mak org ni x boleh la cakap x pndai..kih3. jatuh saham tahu.. XD

--> Super duper busy girl

Yasmin ♥ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHA :DD
Jahit je cadar tuh . Kan senang . hahah

^baju kurung^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nmpak mcm tilam lg besar drp cadar :p

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

x payah pakai cadar lah.

x pun paku kan je cadar tu sampai akhir hayat tilam. bole?

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni nmpk gaya smpai ke sudah tak tuka cadar XD

Robot | Sakti said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jenis tidor buas ni.hehehe

Lynn said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mungkin disebabkan oleh faktor cadar yang tak begitu besar..?? O_o

Alhamdulillah dapat jugak beli Ferrari untuk raya tahun ni..^_^

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bhahahahahahahhaaa..

adik aku tak paham gmbr tu.. =='

Popular Post