Monday, August 8, 2011

Seperti di filemkan

Share/Bookmark
Credit: Yui Bluefox
"Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in bed. Don't feel like picking up my pho......Klik!" Oh. tu bunyi alarm aku. Suke alarm bunyi yang malas malas macam nie. Everyone hate monday. Hebatnye aku sampai tak sempat Bruno nak abeskan sentence aku dah offkan. Oh. "Klik" tuh bunyi trackpad phone aku. *kening naik naik

Bangun untuk bersahur pagi tadi bukanlah perkara yang membebankan bagi aku. Kecil keping (disebabkan aku perasan aku dah banyak sangat gune bahase penjajah untuk introduction tadi. aku ambil anisiatif untuk gune google translate mentafsirkan small the pieces kepade bahase melayu.#haramjadah sangat tak effective). Bile sahur. aku makan. tamat. 

Disebabkan aku demam, then malam tadi aku tido awal. Pagi nie aku tengok TV(macam takde kene mengene statement nie). TV dah makin bosan pagi pagi nie. takde gambar langsung aku tengok. Oh, aku lupe "ON" rupenyer (aku bemonolog). E! News nie ade tunjuk pasal cerite budak kace mate yang ade kuasa magic tuh lagi. Cerite tuh pames sekarang nie. Episode akhir dye diorang kate pecah panggung. 

Aku perhatikan cerite nie takde lah hebat mane. Sekolah magic je pon yang ade penyapu terbang sane sini. Alah kalau aku tak pegi sekolah magic pon dah jumpe dah penyapu terbang. Kejadian nie terjadi bile aku tengok TV tengah tengah malam buta dan aku jerit "Goooaallllll........" bersama dengan 2 rakan ku yang lain.Mak aku akan datang menghampiri dengan penyapu terbang. See, tak banyak beza bukan?

Dah lah, malas aku nak cerite panjang panjang. Sebenarnyer aku belum tengok lagi cerite "Harry Potter" tuh. Aku jeles je sebenarnyer yang diorang asyik cerite pasal bende nie je. 

Dah lah~ stress aku dibuatnyer. 

Nak minum air DR-II sejuk (Product Dr. Rosmey untuk hilangkan jerawat)

Oh puase. 

Ok! stress balik. 

p/s: DVD cetak rompak area Tampoi mane nak dapat yang good quality?

14 Organisma:

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku dapat rasakan penyapu terbang mak kau lagi power dr penyapu terbang kat sekolah magis tu .

Eva DaNiaL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha .... fahmy .. u mmg senget ..! mokcikk ... anak mokcikk ngumpat nih .. kenapa laa mokcik ta on9 ... adehh ... penat ngadu nih dr dlu .. haha

the monster rawrr said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kip mart kot! rase nye boleh tahan gak situ.

the monster rawrr said... Best Blogger Tips[Menjawab]
This comment has been removed by the author.
dayu_myself said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tringin gak tgok harry potter..
erghh...asik xda masa...adoiyai..

nak tanya,produk DR rozmey tu berksan ke??hak33333

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg penyapu mak ko lagi advance.. kalah harry potter haha

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

phewww
lupe on ghopenye..
hoi. kantoi beli cetak rompak. kah3.

natasya eddie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaahah :D

ENCIK TIKUS said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kkikikiki

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mujur penyapu yang terbang..
kalau mak kau yang terbang nahas dah kau aku rasa..

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Dah tgk harry potter...download je... =p

oja_alia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

AKU BENCI CAKAP PASAL HERRY POTTER...sbb menatang ni la,,die tgk kt cd jek..die bli cd.hampeh!!kata nk tgk ngn aku..mmmg hampeh!jum fahmi tgk ngn aku..HAHAHA!budget2 cm ade lg jek kt cite ni..AHAHAHAHAAA

abah khalisha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

penyapu ibu lg laju dr harry potter tu..hehehe

Elmoluya WutWut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dod. aku jeles kau ada tv. fullstop.

Popular Post