Thursday, August 11, 2011

Surat Untuk Artis Edisi Lisa Surihani

Share/Bookmark

Hi. Awak adalah Lisa Surihani dan saye adalah peminat awak. Saye tau name penuh awak sampai ke name ayah awak sekali pon saye tahu. Kalau nak saye senaraikan name ahli keluarge,name kawan kawan awak,name crew dan name mentor awak sekali pon saye boleh senaraikan. Saye jugak tahu ape warna favorite awak dan semua brand kesukaan awak yang awak selalu pakai. 

Saye tahu awak seorang yang hard worker, tapi juga seseorang yang fun to be around. Saye tahu awak tak suke bile saye, atau orang lain atau sape sape pon kat atas muke bumi nie menyakiti orang yang awak sayang. Saye tau awak suke bile name awak sering di perkatekan di Twitter dan di Facebook nak nak bile siap ade #hashtag/link lagi name you tuh. 

Saye tahu kelemahan awak. Tapi saye jugak tahu ape kekuatan awak. Saye tahu bertape payah awak nak berade dalam posisi awak yang semakin hangat dalam industri seni dalam negara kite sekarang nie. Saye tahu awak dah menceburi dalam perbagai jenis Filmography iaitu Film,TV Drama, Telemovie, TV Host, Music Video, TV Commercials dan lain lain lagi lah. Saye jugak tahu awak nie kuat makan sebab semua perempuan kuat makan dan saye jugak tahu awak suke buat orang lain tersenyum dengan tingkah laku awak tuh. Awak jugak boleh buat seseorang itu menangis bile awak at lease memandang dari sudut mengambil berat macam movie awak yang terbaru tuh. hrmmm. 

Saye tahu awak punyer past boyfriends. Saye tahu awak dulu sekolah mane, saye tahu awak dulu belajar kat Universiti mane dan amek kos ape. Saye jugak tahu macam mane mase mula mula awak menceburi dalam industri nie.Saye tahu kat mane awak lahir. Pukul berape awak lahir. Bile awak lahir. 

Saye tahu awak antara artis muda berumur 25 tahun yang sedang meningkat naik popularitinya yang berasal dari bandar yang sebok Kuala Lumpur dan anak ke-4 dari 5 adik beradik same macam saye. 

Tapi..

Awak tak kenal saye. Awak tak kenal sape name saye, umur saye,ape yang saye suke dan ape yang saye tak suke, awak tak tau pasal life saye. Awak tak tau ape ape pon pasal hidup saye. 

Kelakarkan Lisa? 

Macam mane lah KITE boleh ade RELATION yang macam nie? 




10 minute setelah entry ini di post


28 Organisma:

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuhh memang romantik ko dngan lisa.. "terang- terang" nampak keintiman korang...

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Alololololo... :'3

NURUL AINI NORAZMAN said... Best Blogger Tips[Menjawab]

serius la lisa baca??/
hahaha comel,.=p

Cik Mon Kiera said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saya rase lisa suka awak! heee

Entry baru:
Datang lagi tak?

nadiya musa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pehhhh . bermanjaan dengan artis muda malaysia . perkara ini perlu dihebahkan . untung laa artis nakbaca blog dea . haha :D



http://fairycadbury.blogspot.com/

Faiz Tapit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

faking! faking! ni potosyop je

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kena buat surat macam ni dulu ke untuk tarik artis baca blog kita?
keh keh keh

YANA YONET said... Best Blogger Tips[Menjawab]

untunglah lisa reply. tapi kenapa semua orang tak perasan itu twitter
-______-'

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@:: Khai Artzfar :: haha. ko jangan memandai2. tetibe intim lak. aku dah ckp awal2 aku peminat jelah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani jangan risau yui. aku tak romantic mcm ko kat twitter time pagi2. hahahha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@NURUL AINI NORAZMAN a'ah you boleh tgok TimeLine lisa sendiri. kat situ ade time dye kan? hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Cik Mon Kiera

xdelah. dye terbace je kot.

Yuyu Musa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wohhh!!terkejut.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nadiya musa

ish jgn lah. nati aku malu.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Faiz Tapit haha. ko jeles kan sebenanyer? ko pg bukak TimeLine lisa sndri. kan ade mase tuh. ko pg tgok.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi haha. entah lah api. aku main buat je tadi. ko try lah name Anna LULU pulak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@YANA YONET mungkin sbb mase diorg bace tuh fme tak edit lagi entry nie. lepas lisa tulis kat twitter baru fahmie letak. edit balik entry tuh.

oja_alia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaa!untung la ada surat layang...kali ni bukan #foreveralone ke..

Fayyazmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

amboiii kau ! HAHAHAH

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saya dah baca :)




fuh, kemain!


takpe famie, kalau tak ddapat lisa, mana tau, ko dapat isteri yang sebijik macam lisa! jodoh, kte tak tau kan? :)


kalau ko nak, aku boleh tolong doakan~

Robot | Sakti said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jeles...

+__+'

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yuyu Musa lah knape terkejut lak nie? hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@oja_alia ish ko oja. foreveralone ttp foreveralone weh. hahahahha . #gelaksetan

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fayyazmi jeles tak jeles tak fayy? hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina eh. care jgk tuh. ko doakan lah. tapi aku nk muke macam bunga cinta lestari ade tak?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Robot | Sakti jangan jeles. kite kan leh share.^_^

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

smrt.. ayat sikit dia reply.. wa nak try beb !

asz ^suketengok^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wow ! mcm best dpt reply dr empunye tajuk post tu...cara pamie agak ekstrem gak la nampaknyer....leh try ni..hekhek....

Popular Post