Tuesday, August 16, 2011

Alien

Share/Bookmark
Sangat tak cool kalau aku berlari ke laptop semata mata sebab terpikirkan satu teka teki bangang nie. 

Pagi puase tah yang ke berape tah nie boleh di batalkan dengan mencarut kalau korang tak dapat nak jawab soalan teka teki aku nie. Aku tau korang bukannye lembab otak sangat pon kan?


"Artis ape yang berasal dari planet lain selain bumi dan bertutur dalam bahase haramjadah penjajah?"


Jangan hampakan harapan mak bapak korang antar korang masuk U terkemuka di Malaysia. UiTM,UUM, UIA mahupon UO Angsana. Aku tau korang boleh jawab soalan nie. 





**********






Bruno Mars (Plenet Marikh)


Okey aku nak sambung lipat langsir mak aku- Shawl. 

21 Organisma:

SweetyMui2 said... Best Blogger Tips[Menjawab]

OMG LOL.tak tfikir plak.kahkah

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

#haramjadah

Raden said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hai bebi..bebi pose..bebi..harap ini komen 1st. bebi..ai shuke lagu alien nie. nah..ai nyanyi cket. dgr x bebi???

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@SweetyMui2 bahahah. ^_^ aku tau ko takkan dapat jawab punyer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Bin Ribut jgn nk mencarut sgt. ko pon tak dapat nk jawab kan topan kan?LOL

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Raden yee..boboi pose ari nie gugurl. owh. sory. awk no 3. ^_^ gugurl nyanyi memang sedap. tapi tak nyanyi lagi bagus gugurl.^_^

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak sia sia pahmie berlari lari ke laptop :P


cepat sambung lipat~ :P

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

laaa bruno mars ke.. bru aku nak teka sorg budak tu..klu ko jmpe budak yg bernama #zulfahmiabidin tu ko bgtau dia..dia jwpan utk soalan ini..kekeke

c.i.k.a.m.i.e.a said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bodoh.
aku igtkan ape.

unieMARKS :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bruno mars i tuu ! -..-'

oja_alia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bongek...aku ingt ape kebende la alien lau tu..rupenye,,hampeh!!!

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jgn nak yakin sangat Bruno Mars dari Marikh LOL

Salwa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.bley plak.

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Macam tau je... O.o tapi xsure lah...yang nyanyi dlm lagu Katy Perry tu eh? Aaaa.... E.T - Katy Perry ft. Kanye West. So, Kanye West?

Lol, btol ke?

Men hentam je ni...kahkahkah coz Kanye West punye lirik tu cakap dbeliau dari Mars

lalalalalalaaaaa

serius pulak aku jawab eh?

#takdekeje

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Bukan Bruno Mars tu Hamzah Ian ke En pah? hahahaha.. dia asal planet tu ghopenye..

HAHAHA.. kau pandai lipat langsir???

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

okay teka teki tu memang menarik

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Aku pegi sini balik...pastu aku tgk Bruno Mars kat bawah skali =.="

Nampak giler aku xnampak =.=

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tak kenal artis2 ni..
keh keh keh

Cik Mon Kiera said... Best Blogger Tips[Menjawab]

today i dont feel like doing anything... lol

New entry:
I have an announcement to make!

natasya eddie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahahahaah!! sengal! berbaloi anda berlari-lari ke laptop :p at least sye ketawa :D

haziqah soffian said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahaha.ook fine...bruno mars..yeah.!!i love him!

Popular Post