Saturday, February 26, 2011

Kenape aku perlu diberi seekor Doraemon

Share/Bookmark
Dah sampai masenyer untuk aku outsource semua kerja kerja aku yang berlambak nie. Kalau lah ade secretary hot chick yang selalu ade sebelah aku then dye boleh gantikan kerje kerja aku kan bagus. Selain dye boleh buatkan air Tongkat Ali Power Root untuk aku dye jugak mesti ade kebolehan tahan "maki". Ini tidak, semua bende aku nak kene buat sendiri. Korang bukan tak tau disebalik lelaki yang berjaya ade perempuan disampingnyer. (ー.ー")

1. Selain badan Doraemon yang gemuk dan suara ala ala Ailyl Rozanna. Doraemon jugak penasihat kesihatan yang baik.

Kenape aku perlukan seorang doktor kacak kalau aku dah ade Doraemon? Cakap je ubat ape yang aku nak. Semua ade dalam poket ajaib dye tuh. Pil Kuda, K, Melamine 5, Ecstasy ke. Semua ade dalam pocket dye. Aku tinggal mintak jer. 

Aku: Mon mon (name timangan di rumah bagi Doraemon). Jam pukul berape nie ha? 

Doraemon: 8 pagi dah Mie, bangon lah. Awak tak boleh malas macam nie Fahmie. Awak kena rajin bersenam, nanti awak sakit mama awak marah saya. Takde dorayaki untuk saya petang nanti. 

Aku: Huh! ko cakap ape tadi mon? aku terlelap pulak. Sory!

Doraemon: Nah, ambil nie. "Pil Rajin Bersenam" . Barulah badan awak sehat nanti. 

5 minit kemudian

Aku: Doraemon......................~!@#$%^&*( ) kau bagi aku "Pil Rajin Tolong Mak Sidai Kain" nie buat ape. Nie jiran punyer kain pon aku dah tolong sidai ni ha.

kalau aku dah ade bende yang amek berat pasal kesihatan aku dan buatkan aku rajin berpeluh. Baru lah aku sehat sentiasa. Maklumlah, aku sekarang takde mase untuk bersukan. Lagipon, sambil bersenam boleh tolong mama.^_^

2. Doraemon ade pintu kemana saja. Ini tidak boleh dibeli di kedai pintu Ah Chong mahupun Devarajoo.

Dengan bela seekor kucing gemuk berwarna biru yang hanya makan dorayaki di waktu lapangnya. Aku jugak dah boleh jimatkan kos aku dari isi minyak kereta mahupon moto wantupaijek tuh. Mungkin PM kite kene bace ape yang aku usulkan untuk kerajaan. Kalau aku ade "Pintu Kemana Saja" macam nie. Kompom aku Breakfast kat Benafe Village yang kat tengah bandar Johor tuh. Makan tengah hari kat Old Town KL. Minum petang kat Warung Mak Jah Pulau Pinang. Makan malam Satey Kajang. Perh, gile promote Malaysia.bhahahaha. Boleh aku kidnap si Lina sekali time dye tido.^_^ Its sounds like a plan. Pervert mode "Activate".

3. Mesin waktu yang sangat berguna untuk orang yang bukan kaki nombor ekor macam aku nie.

Untuk student yang hensem macam aku nie. Markah perekse kalau rendah malu lah kot. So, alternatif yang aku ade. Sekel kepale Doraemon aku nie. Pinjam dye punye mesin waktu tuh. Pegi ke hari lepas bincang kertas soalan yang aku patotnyer amek besok. Memang dan dan lah aku dapat full mark aje. Tak salah kot kalau aku gune mesin nie pergi ngendap time mak ayah aku dulu bercinte bawah pokok togeh tuh.^_^ Nati boleh lah aku tengok mak ayah aku gedix gedix dulu macam mane.hehehehe.

4. "Lampu Pendua Object" berfungsi menduplicate ape saje termasuk sarung kusyen. 

Bukan main syok lagi kalau aku suluh je lampu tuh kat badan aku. Keluar lagi satu Fahmie versi "dungu" yang sentiasa mengikut perintah Fahmie yang "bijaksana" nie. Ye. Aku tahu aku pandai. \^__^/. 

"Weh Fahmie!. Eh maksud aku. Weh Aku!! Eh. Weh ape ape jelah name kau. Hari nie kau pergi kelas gantikan tempat aku. Aku ade hal sikit dengan mon mon. okey?" 

"Baik tuan Fahmie yang bijaksana" 

"Bagus bagus. Pandai betul aku yang dungu nie" eh.betul ke ayat aku nie?

**korang jangan layankan sangat aku nie. Aku nie Grammar Freak kadang kadang. Aku jugak nak duplicate duit Malaysia RM 50 dan RM100 not kalau aku dapat "Lampu Pendua Object" nie. Tapi aku tak mention pon kat entry nie. Takut orang tau aku yang duplicate duit tuh semua. Fuhh~ selamat aku tak cerite kat korang seh.

5. Si Manje kurang kasih sayang dari kucing lain. Doraemon casanova unggul dikalangan kuring kucing di Malaysia. Aku harap dye dapat bantu Si Manje. 

Si Manje nie kucing, bukan arnab okey. Kucing aku yang sekor nie Manje name dye memang aku panggil dye "Kucing Tak Bernafsu" jer. For sure dye kucing lah.Sebab dye tak pernah kene tangkap basah dengan aku kantoi buat project tepi rumah antara rumah aku dan rumah Pakcik Mail. 

Dengan tergesa gesa Doraemon nak keluar dari rumah kos rendah aku nie. Kerana ingin cepat dye terjatuh kan walletnye keluar dari pocket ajaibnya. Aku pon amek wallet tuh dan belek belek.

Aku: Mon, gambar ape dalam wallet kau nie mon?

Doraemon: Eh, eh jangan tangok Fahmie. Itu rahsia tuh.

Aku: Alah dengan aku sebagai tuan kau jangan lah terlalu berkira sangat mon.

Doraemon: Jangan. Oh tidak.com.. Jangan tengok Fahmie. Jangan......

Aku: Eh! Ini gambar kucing aku nie Si Manje. Weh Mon. Manje tuh kan JANTAN!! Yang ko pergi amek gambar cium dengan dye kenape,bodoh!



p/s: i really really need Blue Doraemon.**Tetibe speaking. Okey fine. Aku benci bahasa penjajah.bye.

110 Organisma:

sengat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

huwahahaaaa!!!! ape perasaan lu mase wat entry ni?

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tengah2 ari bute ni aku dah gelak sorang ngan cite ko..
smart ar gambar nobita pukul doraemon tu...

sengat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ape perasaan lu mase wat n3 ni? huwahaaaaaaaa but tak borink!!!! ade je nak mendajal!!! huwahhaaaaaa!!!

umiey said... Best Blogger Tips[Menjawab]

i wished i had one too..life would be much easier. tp nk wat cmne kn since doraemon hny fantasi. realiti sucks! XP

sengat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

japjap kacak ke? hahahaa jom wa blanje makan! hehehe

Robot | Sakti said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha..

banyak sangat tengok tv ni.





gua harap lu dapat apa yang lu nak.

:)

LeYaaTiLya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahah..
peh lau sume doraemon yg buat..
jd pemalas la rakyat sekalian
tp syiok gak ade doraemon...

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kuat berangan lah kau nih.. ahahahaha...

mofaizmz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku sangat2 suka gambar last tu..

p/s: dulu bapak aku xkasi tengok doraemon disebabkan kesengalan budak tak reti berusaha tu

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

banyak betul imaginasi kau nie.. hahaha... hebak... :)

LINA JALIL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lu nk culik wa..wa ngadu kat daddy sengat

applemasam said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kreatif tol la entri ni..hahahaha

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau ni nobita versi giant campur sinyu neh..



terima kasih hiburkan aku..

wahaha..

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah boleh tahan entri ni bro

Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

zati said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha jauh gilerrr imaginasi kau fahmiiii XD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sengat

hahhaa.time buat entry nie aku harap sgt doraemon ade kt sblah aku skrg urut bahagian yg patot.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Xanaster Zak

alahai.ini semua rekaan semata jelah.^_^ takde kene mengene yg hidup pon.mahupun yg tlah meninggal dunia.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sengat

hahahah.mestilah weh.tapi aslong kau enjoy bace bagus lah.^_^ kan ko kacak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Robot | Sakti

hahaha.kalau ko nak tau aku tulis sbb aku kurang sgt tgok tv la nie.nak ade entertainment sikit kat sinie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@LeYaaTiLya

haha.kalau kau ade doraemon kompom ko pergune kan dye habis2 san kan.hehehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha alah.akuberangan sikit je kot.takkan sikit pon tak boleh seh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@mofaizmz

perh.straight gile bapak ko weh.^_^ kesian.^_^ bapak aku relax jer.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@rotashia faizal

alahai.sikit2 je awk.takkan tak leh kot.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@LINA JALIL

silap2 sengat komplot je dgn aku colek ko.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@applemasam

owh.hehe.okey2.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

eh.mcm mane leh gabung lak.aku tak nak.aku nak jadi pamie yg hanya ade doraemon.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine

haha.tengs bro cz reading.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zati

jauh takde lah jauh sgt.sikit2 leh lah.^_^ alah stakat doraemon je kot.^_^

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

layankan saja fahmie dgn angan2nya.. haha!! kalao betul2 ada doremon mmg best lah :D

nurul nadia nasir said... Best Blogger Tips[Menjawab]

imaginasi yg tinggi !haha lawaklah

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mie, kau bukannya perlukan seekor poket doremon. kau perlukan bini sebenarnye ^_^

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko da boleh buat buku da mie. nobita kat bawah tu cool! gangsta yaww!

AMOI KUSUT said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.
hang ni nobita versi gangster apa?

Tim Cik KupuKupu Ungu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha.

memang tak tahu nak cakap ape laa..
doraemon?
ade la kot nanti..


ko tak sabar nak kawen kan sebenarnye kan kan kan?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amirrah Zawani

kannn2!!!! tuh lah. kalau ade doraemon dah lame dah aku berenti blaja.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nurul nadia nasir

tengs kamoo.^_^

Ailyl Rozanna said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hai, doraemon kat sini ! Fahmie nak pil perangsang yer.. ehh ehh silap. Nah ini "Pil Rajin Bersenam" ! *sambil keluarkan dari poket* T____T

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fatimah Az-Zahra Norazman

yak.ape kene mengene seh.aku hanya nak doraemon lah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain

aku kalau buat buku jadinyer lain nati.aku tak nak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@AMOI KUSUT

hahaha.aku versi nobita flying with banefit.^_^

Nadiah Yacob said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahah gengstuh !!

yayalya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau boleh, saya pon nak satu juga!! saya tak nak banyak saya nak pintu ajaib tu ja....huhuhu senang nak pergi mana2..

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/02/saya-tak-suka-kawan-dengan-awak-putus.html

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Tim Cik KupuKupu Ungu

hehe.smpai speachless ko weh.^_^ kesian.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ailyl Rozanna

Yeah..Mon mon aku dah datang.^_^ kenape lambat sangat mon2 datang.kan dah tak bersukan ari nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nadiah Yacob

hahaha.kalau tak gengstuh nati doraemon pijak pale weh.^_^

Marcy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

woahahah! lawak eh~...smtimes saya pun pena trpikir gak..kalo bela doraemon ni keja suma jadi senang :D
HA HA!

Amira Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku nk gak aa.. aku nk ubat kurus!

aku : mon mon..ko tak rase hudoh ke jd gemok dan bulat?

mon: ko pon bulat..tnye aku pulak

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Marcy

hahaa.tuhlah.kuang ajo betul sape yg cipta katun doremon nie kan.then tak buat dye jadi kenyataan.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amira Naddia

hahaha.ko mmg gemuk kan? aku tawu.^_^ tapi otak ko takde lagi kreatif ke selain ubat kurus.tak berkembang langsung lah.^_^ nk kurus diet jelah.takyah lah mintak doreaemon.^_^

Admin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha ,nape ko cium dia ..!! dem

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Admin

hahahaha.^_^

shazzy :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie taknak try masuk raja lawak ke?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@shazzy :)

ish sha nie.tak nak lah masuk raja lawak.nati muke masuk tv. blog makin famous pulak.bhahahahhahhaa

aLya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lepas nie mon mon kene wat wersi kucing pink lak..bleh temankan pompoan lak..senang dunia :)

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sbb ko slalu bpikir mcm nobita.. wakakakakakakka

Nobita Sensei said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dulu ada doraemon.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@aLya

eleh.nk jgk tuh.yg pink kan mmg dah ade.adek doraemon tuh ape? yg kecik2 comel2 tuh ha.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anati Soki

eh.apesal lak aku pikiran mcm nobita lak nie? grrr

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nobita Sensei

eh.mcm mane ko leh ade aku tak tawu? grrr.ko curik aku punyer doraemon ea dulu??

Apit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahah..:)

sukahati kening la pintal2 kening~ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahha..sengal nye lah..ketawa terbahak bahak!!!
btw nice blog...gile lame x singgah menyinggah=))

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak gak doraemon..mon mon..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Apit

^_^ tengs bro cz drop by.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sukahati kening la pintal2 kening~

haha.dah lame org tak panggil aku sengal.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nurul Afifah

eh.mane leh.kluko amek dye.aku nak pakai ape nanti.^_^

Hafidzah Hafidz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..lawak gila..best je kalau ada Doraemon..cumel!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hafidzah Hafidz

hahaa.kalau awk ade saye pon takpe.saye pon comel jgk.bhahaha.

JuJie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...kite mempunyai keinginan yg same~ nak je pintu doraemon..sbb nk blik kmpg nun jauh di klntn..hehee.. kalaula btol2 ade T__T (idup nk mudah je..ish3!)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@JuJie

hahaa.takpe.mak aku kate berangan tak kene bayar pon.^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hie, sizuka dah datangggggg ^^

Farhana Sahri said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aduyai...lawak pun ada..haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@miss lolly a.k.a luvfareda

hahaa.sizuka buat ape kat sini.kat sini takde nobita lah.fahmie je ade nie ha.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Farhana Sahri

hehee.kalau gitu gelak jelah.^_^

lassiegewdix said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku sambung boleh ?
aku nak kamera yang boleh snap bangunan tu !
aku snap pavilion the cruve sume
pastu aku kecikkan diri aku .
aku borong stuff kat dalam tu !
pehhhh ! hotstufffff lah gua nty !

pastu aku nak naik mesin masa .
aku nk tgok aku kawen dgn sape ?
anak cucu aku mcm mane .
yelawww . takot tak sempat nk tengok cucu kan .
dah dpt cucu aku , aku tunjuk kat makbapak aku lakkk .
ckp ni cicit ibu dgn ayah .
mesty dorg terkjot kan ?

lepas tu aku nak g angkasa .
aku nak pegi makan kuih kat belakang bulan dengan rabbit yg dok kt situ .
besh siakkk .


maaflah saye ni mmg addict dengan doraemon :)

Amira Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku da cube jdik kreatif..tp aku nk ubat kurus gak.yg lain2 sume aku da dapat. nk ape lg weh? aku riak nie..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@lassiegewdix

perh lassie.ko tak agak2 eak.bhahaha.ko lagi advance dari aku.yg aku tak leh hendel nk pg blakang bulan tuh.vongok seh ko.ahhahaa.tak sngke ko nie ade niat nk buat mcm tuh semua.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amira Naddia

hahaha.yelah2.tapi kalau ko nak kurus.ko kene ade doraemon jgk.aku dah amek doraemon.mcm mane ko nk ade doraemon jgk? tak nak aku share dgn ko.kalau ko nk share diri kau kat aku takpe jgk.^_^ yg tuh aku stuju.^_^

Totin Jamain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aaaa comelnya doremonnn
tiba2 teringat ailyl.
kekekek k bye

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

amboi3... kuatnya ko berangan fahmi..

apa kata kau amek tangan kau tu cubit sikit pipi kau. bangun weh..

heheh.. Tapi kalau betul2 ade monmon pun best jugak weh (-_-')

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Totin Jamain

hahaha.weh.ko jgn mcm2.marah kakak aku sorg tuh karang...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophie Al-yahya

hahaha.biarlah aku mcm nie.alah aku suke bergabung tenaga pikir bende2 pelik dan imaginasi tuh.^_^

FarhanaFabulous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hebat ! bravo ! eh nk pnjm doremon bole x? jap je..nk suh gantikan pegi klas arini..huhu..

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Aku ponn mmg perlukan doraemon sangat skang ni! *desperate*

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@FarhanaFabulous

haha.farhana.mane leh share.nati aku nk pakai ape.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BeYLa!

eee.mane leh bagi aku punyer.kalau nak buat lah doremon sndri....eleh....

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku nak mintak satu jeh. aku nak pintu suka hati. boleh pegi Mekah xyah kai duit. grrr

ayleencutegirl said... Best Blogger Tips[Menjawab]

i really really need Blue Doraemon.**Tetibe speaking. Okey fine. Aku benci bahasa penjajah.bye.

heh~ sanggat 'sejuk'

*takleh guna bahasa penjajah untuk 'sejuk' tu..ahhehe

Amira Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

share dri dgn ko? tp ko pendek weh..eeee...peliknye lelaki pendek. da la pendek..ko bunchet kn? ko igt aku tak taw? sbb tuh ko letak gambo muke je. ko nk kaber perot ko yg beso tuh kn?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA

mane leh trus smpai mekah weh.kan ade step2 dye.niat, wukuf tawaf, sai, bercukur dan tertib. abes klu ko trus smpai.bile ko nk wukuf? hahahhaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ayleencutegirl

ahhaa.mcm pelik la pulak bunyi dye.^_^ tapi sejukkkkk.......

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amira Naddia

ko sebenarnyer jeles kan yg ko tuh pendek dari aku. aku nie kurus lagi dari kau. kan??

fyi.aku letak muke je sbb takut org lain terliur tgok aku sexy.^_^

Amira Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko kurus mende weh?? pipi ko tembam! kompem ko bunchet! weh..g jogging la weh..da la pendek. bek ko mkn koko keranch

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amira Naddia

sbb tuh la aku suro ko approve mase aku add ko kat facebook supaye ko leh tgok aku.tapi ko tak nak.kan dah ko buat dose sia2 sbb fitnah aku.^_^

ijam ismail said... Best Blogger Tips[Menjawab]

doraemon~~
kalo dpt 1 mmg sedap rrr...
buli dy..hahahaha

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!kelakar la cerita nie.lol :p

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lol peminat doremon ka?kahkah kalau la ada doremon kan best boleh ko bukak segala pintu dan minta segalanya tp itu hanya imaginasi aja doremon mana ada real...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ijam ismail

hahaa.kalau lelaki yg nk doraemon mesti nk buli dye kan.kalau pompuan kompom dye jage.bhahaha.^_^ mcm nobita dan sizuka.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syairahmohdanuar

kalau klaka ape kate ko post kat facebook kau pulak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa

relax la efa.mak aku kate berangan mane kene bayar.^_^

YANA YONET said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kuat berangannnnnnn!!! ^^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@YANA YONET

relax la yana.^_^ yana pon tau amie mcm mane kan?

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha
aku pun tak faham dgn kaw
mcm ne bole ada idea buat entri lawak nieh
hahahahahahahahah

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi

haha.3 jam ko tau aku tulis entry nie.^_^

Amira Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weh..yela weh..ko tggi dan kurus. tp pipi ko tembam gak

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amira Naddia

pipi aku yg tembam tuh lah yg membuatkan kite pasangan yg ssuai.^_^

s.u.h.a said... Best Blogger Tips[Menjawab]

doreamon yang kuat berangan. hehe

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@s.u.h.a alah jgn la panggil aku doremon.aku bukan gemuk pong.

wanstar said... Best Blogger Tips[Menjawab]

http://reduan-wanstar.blogspot.com/2011/03/tips-cara-promote-untuk-blogger.html

muniraksasa (; said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku xnak letak link. aku nak gelak je kat sini. HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHA. aku suke tengok ko ulang2 mon2 tu. macam ko panggil2 seru2 nama aku. aku suke. *muntah sekarang. okayy bye. HAHA

Nurul Izzah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahhaa. byk2 mende minta doremon gak. kenapa tak awek ke? binik ke? sugar mami ke :P

Memperkenalkan, budak yang cute~

Popular Post