Friday, February 4, 2011

Graviti punca semua yang kat atas tuh jatuh ke bawah

Share/Bookmark
"Hai Pandora, you dari mane?"

"Hai Andy! I dari blakang frame tuh"

"You buat ape kat sane pandora?"

"Tadi I dapat makan nyamuk 2 ekor, how about you?"

"I tengah meneran nie ha. Tinggal tunggu mase je nie"

(Pada Waktu Yang Sama)

Pola degupan jantung aku sekata. Mendatar. Dalam lingkungan 78 kali seminit. Serious aku kire doe!! Faktor cuaca mempengaruhi sekagalanyer. Dengan sweater merah nie. baring kat hall. Senyap gile malam nie. Mak aku takde balik kampung. Bukak TV ade Semanis Kurma jer takkan lelaki bujang setinggi 174 sentimeter macam aku nak tengok cerite nie pulakkan. Baik aku baring je kejap. Kalau tertidur nasib lah.

Kecepek!! (sila jangan Google, effect bunyi memang takde dalam database)

Cibai punyer Cicak. Memang haram tau kalau ko berak kat dahi aku. Sangat tak kelakar kalau ko nak berak ko pilih tempat terang terang macam nie. Kau nak lari mane setan!! Tak pasal pasal aku main lastik memalam nie ko tawu tak. Terus tak tido aku lepas kene cuci muke segala.. Kau makan ape seh sampai bau payau je taik ko nie? grrrrr.

Yakk! Sempat ade air lagi.Eeeuuuuu.....Eh.apesal taik ko tak panas?

p/s: Mayat Pandora dan Andy di tanam di tempat yang same seperti cicak yang lain. Tong Sampah.

17 Organisma:

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

euw gelinyaaa!!

aku ingatkan pandora ni siapa laaa..hahahahaha..

chuu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yucks! x gune tol cicak tu >_<"

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak habis2 dengan binatang. nanti kerja zoologist ye.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

waaaaaa ! da lame x dtg sini... eye la bsy kalah kan obama... ceh !
blog da bertukar sehhhh ! hebat !

Farhana Sahri said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sgt bau yahi itu..huhu

ຖนrēຊຊคtฯ วคlคlน໓iຖ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eeuwww. geli den.
comel bloglayout! hehe

Trah Wann said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku harap kau kena lagi lain kali , lalalala ~

apsal template buruk bebenor ni ?! *jeles yg amat

Nurul Afifah Addnan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yuckss..sdap nme cicak tu.. :)

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dowh. ko bleyh tahan g mcm thu.. aku dulu.. cicak berak dalam bihun sup kot.. bihun sup plak ada toge.. nyah ko.. aku igt taik cicak yang kaler itam tuh toge punya ponggong. aku telan free je.. bila masuk dlm mulut baru aku rasa bercerai je taik cicak tuh. celaka punya cicak.. samak lidah aku dekat 5,6kali kot.. trauma aku

PutRi_nAdiA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hamek kaow,,, taik cicak skli,, hehehehemm sodap... vtw fllow me back dear..

PutRi_nAdiA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hamek kaow,,, taik cicak skli,, hehehehemm sodap... vtw fllow me back dear..

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bau payau tu cam ne doh..

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adoiyai. lawak betul. haha. best sound efek die.

kecepek!

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

euwwww.. haha...
geli doe...
yuckss..XD

adibah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHAHAH...mmg malang la cicak tu..tp tempat YG dye lepaskn hajat tu sgt terbaik..MWAHAHAHAH

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pndai ko reka title tu yew??hihi~

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

takkan la lelaki setinggi 174 cm nak tengok semanis kurma kot. aku rasa, sebab ko tukar channel, padora and the gang marah ko.

Popular Post