Sunday, July 31, 2011

Blogger Yang Ade Follower 30 Orang Dan Keatas Layak Menerima RM50 Sebagai Duit Raya

Share/Bookmark

Berite nie aku dapat tahu dari kawan aku. Dye IM aku kat Facebook. Dye kate ade berite terbaru untuk dapat duit raye nanti. Tapi tak banyak la. RM50 jer and dapat mase nak Hari Raya nanti atau maybe lebeh awal. Tapi kite kene menghantar permohonan lebeh awal terlebeh dahulu. Walaupun RM50 jer sape nak bagi Free jer. Yer tak?? +_~.

AMARAN

Korang Kene lah isi butir-butir peribadi tuh betul-betul. Janganlah menipu. Nak dapat duit pon nak tipu ker? Haish...

Cara Permohonan Duit Raya RM50

Nanti korang isi kat tempat yang disediakan tau. Bende yang web tuh nak cume
1.  Nama
2.  Nama Ayah (Nama Keluarga bagi bukan Melayu)
3.  Nickname Pilihan (pastikan ianya Unique nik name, maknenyer takde orang lain pakai lah) Nanti diorang mintak korang Verify dulu ade tak orang lain gune name tuh.
4.  Password
5.  Re-type Password
6.  Umur
7.  Alamat Surat Menyurat
8.  Alternate Email
9.  Secret Question
10.  Answer
11.  URL blog.
12.  Feed Blog
13.  Korang Kene Upload Print Screen jumlah follower korang macam kat bawah nie.


14.  Macam biase lah kene tulis code show above. Verification lah kirenyer macam yang kat bawah nie.
Prove That You Are Human
15. Tekan Send Application

Kalau korang berminat dan korang boleh isi semua yang dia mintak kat atas. Ape yang korang perlu buat. Layari Web Site Berikut:

www.banyakcantekmukekau.com

p.s:  Selamat Menjalani Ibadah Puase. Anggap ini suatu ujian menguji kesabaran korang menjelang bulan buase Esok.^_^

24 Organisma:

Ali said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lol ! nyaris aku pikir bagi duit raye betul2 jer tadi !

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saya tak tertipu.. yahooo. !!

banyak giler follower kau..

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

demm!! terkene lagi.aku siap pngil mmber aku bace bnde ni.melopong mulut kiteorang bile dapat"duit raya" dari ko..haha

Eva DaNiaL said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ta oleyh bkk pun web tuh ... [ visit my blog www.purplepoci.com ] ...

Asha Shalina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahahahaha. sengal !

chuu muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

warghh! banyak cantek muka kau
bhahaha

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kohajo. haha

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku dah agak..aku dah agak.
mengarut aje nk puasa ni. hehehe..
btw, slmat mnjalani ibdah puasa! ^__^

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceh.. aku terkena!!! argh!! siot ko fahmi!

fydakachak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha.. :D
tak kire..den tuntot duet rayo kek tuan blog !
wakenabeb..ngeh~

deeya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sabar ! sabar ! sabar je aku nie .. grrrr ~ naseb pose taw pamie . kalau tak , siap ah kau . huh !

btw , selamat menjalani ibadah puase dengan penuh keikhlasan . senyum-senyum ! =)

Eja Razif said... Best Blogger Tips[Menjawab]

famie....terkena aku d 1 ramadhan...ahaahha..btw nice lah...

fara feroza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sy kena tipu..sekian terima kasih...huhu

dewqra chacqk said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terbaek , hahaha

misz shaden said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terbaekkk!! aku pun tertipu..:P

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..memula aku tengok link entry kau kat fb aku dah rasa was-was..tapi last-last aku klik jugak...dem...kene tipuuuuuu...wuwuwuwuwuwuwuwu..memangbanyakcantekmukaaku

Hans said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahahahahaha
cool
macam betul2 jer
hahahaha

d_tieah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Sabar sabar sabar.. Huhh!!!

Entry Terbaru 1 : Peraduan Mudah 7 Hari Bermula Hari Ini
Entry Terbaru 2 : Golden Churn Creamary Butter Tidak Halal

aslann said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHHA sengal zul! nyaris semangat nak isi..

p/s : xtaw ade ke tak orang yg betul2 melayari www.banyakcantikmukekau.com tu. =.="

atien said... Best Blogger Tips[Menjawab]

banyak cantik muka ko org nk bg duit raya cm gtu je..hahahhaha...:P

*kidding..ikut nama laman web tu la ni..hehehe...

salam ramadhan

Nurul Syakira Zainal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bagus betul jenaka anda. lol

cIk PikA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha.. tertipu!!!!!.. & rmai jugak yg da kne tpu.. kuang3..

saya_arief said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak try apply sat.
hahaha

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lawak raya tahun lps :)

Popular Post