Monday, July 25, 2011

Lupa

Share/Bookmark
Jari jemari aku takkan berenti menaip selagi aku tak puas untuk menaip. Walaupun jam analog aku nie dah pukul 5 pagi. Kat Malaysia kalau pukul 5 pagi hantu twitter jaya masih rancak menaip berbual seorang diri memotivasikan diri dengan falsampah yang tah ape ape entah. 

Eklan: Follow saye di twitter @zulfahmiabidin

ring ring ring, cell aku berbunyi. (sengaje sebenarnye gune perkataan "cell" tuh. baru glamour sikit) owh. alarm solat subuh. aku ingat sape lah yang takde life call aku pagi pagi. hampir hampir aku nak taip message "get a life man". Maklumlah, jari sedang rajin menaip bibir aku pulak dah gatal je nak cakap bende bende yang yang seksi macam Najib. Oh ya, dye jadi PM kat ade satu negara tu. 

klik.

Now cell dah tak berbunyi lagi. Lagak jaguh kampung aku di susuli dengan membakar sebatang daun racun - Dunhil. #nowsmoking. Dapat sedas dua aku kembali buntu tak tau ape yang jadi kat sistem cakerawala kite nie. Oh, macam nak terbit mentari rupenyer. 

Subuh subuh macam nie waktu yang paling sesuai untuk tido semenjak 3 purnama yang lalu. Kembali ke katil dengan harapan mak tak sakit kan hati ku lagi supaya bangon di tengah hari. Tiba tiba aku mengantuk dan terus tertidur. 

Dalam tidur siang ku selama beberape ketika itu, aku bermimpi. Aku sedang berjalan di pesisir pantai dengan Angelina Jolie (pada mase itu dye baru habes pengambaran filem Mr.& Mrs. Smith). Sangat romantis. Di bawah bulan purnama, Diana (name manje yang aku beri) memandang aku dengan penuh passion dan bertanya "Bile kite nak kahwin?". Dengan hampa aku menjawab. "I'm so sorry Diana, Abang masih belajar. Abang harap Diana dapat bersabar" . Angelina Jolie pon menoleh ke arah laut dan berkata "K" tanda Kecewa. Aku memeluknya dengan erat. 
Ku tatap wajah-mu
Lepas tuh aku Lupa ape nak cerite. 

#okbai. 

28 Organisma:

Salwa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ohho.angelina kot.haha.

Arenyss said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adeh..dia lupa plak..hikhik

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Diana aka angelina jolie tu pon pandai cakap K *kagum*

raraRAWR said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pastu saye pon lupe cmne saye na berenti gelak. HAHAHAH

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ape ni weh.. aku syok bace lepas tu lupe nak cerite..

apesal la alarm kau ring3, tuka la gi keshinggg keshinggg keshinggg.

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

GILA! T.T

-->Asal gatal aje kau beri ubat kelamin..
-->kaitan hormon dan hari 'menuduh' sedunia.

^baju kurung^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eleh.angelina jolie konon~
no, diana

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ok otak aku dah bayangkan next action mesti yg 18sx pnye skli director lupa daaa

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oh. najib tu seksi eh? =P

nIeZa_sYid said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg pelupa snggh..hahahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Salwa

betul. angelina jolie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Arenyss

so sorry.klu aku igt dah smbung dah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina

k huruf je pon. >_<

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@raraRAWR

tp knape rara gelak? ^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Artoqiemie

dah lupe.aku tak leh nak buat ape umie.^_^ owh. aku set ring ring ring sbb aku tak tau tajuk lagu Pit Bull yg baru tuh ape.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Hashira Yusoff

Insane >_<

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^baju kurung^

eleh.jeles. no diana tuh maksudnyer ape?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@:: Khai Artzfar ::

ish.tak leh. aku tak leh crite mcm tuh. ramai yg underage nie kat blog aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan

nie mesti salah bace nie. cube bace balik.>_<

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@nIeZa_sYid

lah.knape marah pulak??

Nur Syazana Mohammed Sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

xboleh bla erk dengan angelina jolie ,. grrr ><

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Syazana Mohammed Sani

ko tgh jeles ke mcm mane? bleh explain?

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmi senget ... ckp kt eva jgn aktif cgt .. dye pOm same jewp ... wekkk !!
http://purplepoci.blogspot.com/2011/07/setelah-sekian-lama.html

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous

alah biarlah eva tuh active.^_^ kan nati fme ade geng kat twitter.^_^

DiriKu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni je aku boleh buat =_________="

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pitbull lagi haha. baru petang tadi aku joget ngan pitbull tau pahmie.

Ain Atika Zailani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceeiiittt..amboi taste kau kemain.keellasss nyah...

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

jadah entry awal massyuk abis. sekali ending boleh terlupa.. demmmmm

Popular Post