Thursday, July 14, 2011

Kakakkukatekakikirikakakku CAGU. Aku Mana Ade Kakak

Share/Bookmark
BreakPes
Pagi pagi abang dah beli sarapan, mak tak sehat. Sejak kebelakangan nie hari hari makan luar. Walaupun makan kat dalam tapi makanan tetap makanan luar. Fak r. ape ke pening ayat aku nie. Tapi kuih abang aku beli rase macam kertas pasir same rase dye macam kuih yang aku bagi kat jiran aku 3 minggu lepas. (Sorry Makcik Normah)

PesBuk
Sangat tak cool bile perempuan amek langsir tepi tepi jalan, lilit lilit kat kepale -Shawl. Post gambar gambar ayu kat dalam pesbuk (yang amek gambar sendiri tuh) dengan semua huruf besar marah kan si pakwe dye gune status wall. Pesbuk nie satu satu nyer tempat kat dunia nie yang orang dibenarkan bebual kat dinding. Jugak sangat tak cool kalau muke cantik tapi cakap mencarut kat pesbuk tuh. Lelaki, biaselah. pompuan tuh tulis panjang panjang. Dye reply. "OK" -tamat-

Mak Suroh
~basuh baju tuh "semua nie ke mak?"
~sidai kain tuh "Ok, jap lagi org buat"
~sapu rumah "boleh, takde masalah" 
~jangan online lame sangat "Ok mak"
~jangan layan perempuan sangat "errrr.."
~pegi sembahyang "......"

Aku Bute IT
Aku tau perempuan suke lelaki yang pandai IT. Tapi serious shit aku tak tau menahu pasal IT nie weh. Ade ke patot suro aku installkan software kat hardware? Aku hempuk kepale dye gune hardware nie baru dye tau agaknyer. Dulu jenuh aku cari butang "DARAB" kat keyboard aku nie sampai lah aku sedar "X" adalah symbol darab yang baru untuk aku. 

Ape yang aku tau buat kat pc aku nie? Bukak pesbuk, bukak email, bukak utube, bukak redtube, bukak twitter, bukak redtube lagi, bukak blog, bukak redtube, bukak redtube lagi dan lagi dan lagi dan lagi tak lupe jugak download lagu. Lagu semua free sekarang nie. Tuh jer aku tau. Kalau korang suro aku format laptop, Fak U. Kalau suro printkan gambor pegi Bali, Fak U.  Kalau tanye aku pasal pc, Fak U. Kalau suro installkan antivirus yang ade muke Chong Wei dengan Jackie tuh sampai mampos pon aku tak buat. oh lupe. Fak U. 

Bersih
(Music Tema: Lagu Negara ku) 
Negara Ku 
Tanah Tumpahnya Darah Ku
Rakyat Hidup Bersatu dan Maju
Rahmat Bahagia Tuhan Kurniakan
Raja Kita Selamat Bertakhta
Rahmat Bahagia Tuhan Kurniakan 
Raja Kita Selamat Bertakhta

Rambut
Aku baru perasan rambut aku lagi mulia dari muka aku. Rambut punca diorang follow aku kat twitter ,tumblr dan kat blog. Oh, aku nak bagi tau aku baru potong rambut. *kening naik naik 

Selipar Jepun
Jumaat lepas selipar Osaki aku hilang kat Masjid. #haramjadah sape tah pikir tuh selipar pegi toilet. Selamat lepas aku cari cari jumpe kat toilet. Seronok pulak bile dapat tahu ape jadi kat selipar Fahmie nie kan? 

Hotlink
Subject:Free MMS-Teramat Rindukan Kamu
RM0. Rindu?Sampaikan salam & lepaskan rindu dgn menghantar MMS ini RM0.25/MMS (Maxis ke Maxis). Utk MMS Greeting Percuma klick http://m.maxis.com.my/banggang-punyer-maxis-bagi-aku-massage-macam-nie. Tiada caj data. 

Report Card 
Mak mesti marah sebab aku dapat C. *sedeh
Report Card Pesbuk

47 Organisma:

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Aaaaaa.......ok. Faham. XD

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha. pengsann. ada C wei? ishhh3.

serius fail.

#7 Spontaneous Thursdayyyy!

Cik Zety said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terasa tetibee ;)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Ape kene mengene dengan tajuk ? ? motif ?
seumur hidup.. wa x pernah bukak redtube.. sekian

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani

hahaha. yui gile.lalalla

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA

aku alergic ade C weh. kompom repeat paper pesbuk nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Cik Zety

alah.jgn lah terase tetibe. fahmie tak perli sape2 pon random thought jer nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

mmg takde kene mengene pon.ko mcm tak biase jer aku tulis entry random.^_^

Engku Sofea said... Best Blogger Tips[Menjawab]

best aa cara you tulis :)xnak bagi tips ke ?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Engku Sofea

senang jer. jangan letak tulisan tuh jadi centre. lepas tuh. kurangkan tekan enter. lepastu pikir secara detail.^_^ tuh jelah.^_^

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zulfahmi Abidin aik? apesal? hahahaha! siot xD

:: Khai Artzfar :: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

smart entry kali ni!!!!CCTS!!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani

yelah. aku sendiri tak paham aku tulis ape.mcm mane ko leh paham. tuh yg aku pelik tuh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@:: Khai Artzfar ::

muahahahha. tapi CCTS tuh ape weh? tak penah dengar aku.^_^

Mia Liana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adusss.. macamana nak sebut yang mula2 tu? terbelit lidah ni..

SyazwanSarawak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pehh. dapat A dalam subjek Pesbuuk ><

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha. aku paling suka part pesbuk ^^_

dan lagi satu mesej dari hotlink tu. menyampah betul ==.

Nur Syazana Mohammed Sani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wah ,. 2 pun boleh ea :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zulfahmi Abidin Alah...biase lah...hahahaha xD

SiS NaD said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Salam Fahmi...


Sis suka entry ni... Walaupun ia mngenai khidupan Fahmi, tapi ia unik!~ (^_____^)V

myra said... Best Blogger Tips[Menjawab]

u! okayh i gelak malam2 sorang2.. bahaya! *tertunduk malu* ahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Mia Liana

kalau akak boleh sebut sarapan pagi dah kire memadai dah kak.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@SyazwanSarawak

haha.aku tau aku hebat. tapi topic video aku fail weh. dapat C jer.:(

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan

kenape ko suke part tuh je iqa? pelik ko nie.^_^ so ko nk ckp ko tak suke entry aku keseluruhan lah ea? majok lah cm nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Syazana Mohammed Sani

boleh...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Yui_Wani

kire ko memahami aku lah nie ea yui? ceh..so suwit.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@SiS NaD

tq atas kate2 tuh. really appreciate that.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@myra

this is me MYRA. welcome to my life.ceeehhhh

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

video je pon C..
kau post la video redtube tu..
kompom2 A+++ lepas ni.. =)

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mak ai...tergigit lidah ni....

Sarah Mohd Saleh said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..ciann bute it..padahal i tgk ur blog,meriah glerrr..mcm2 ade.kreatifff..

eh btw i took ur banner.lets exchange with mine ;)

^baju kurung^ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

syabbas bette...
baru tau begini boring hidop ko, haha

Yui_Wani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Zulfahmi Abidin ceh...hahahahha xD

Ema Razali said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHAHAHA "jangan layan perempuan sangat"

AlongHalil said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kakekkukatakukukakekkukaku

AlongHalil said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kakekkukatakukukakikirikakekkukaku

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

aku kan pemalu api. cm mane nak buat video.hehe.ko buat lah Vlog utk aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Bigdaddyz

tajuk je kot.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sarah Mohd Saleh

oh. blog org nie org upah org jelah utk design. kan ae water mark kat bawah skali blog nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@^baju kurung^

tau takpe.boring gile. aku rase mcm nak keje jadi tukang bawak org melancong je. boleh aku melancong skali.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ema Razali

tgok.cik ema kite dah marah.^_^

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kakak kau lah!!!!!

Umie Nadhirah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Encik Pah! Kurang kan red tube.. pertingkatkan menekan oasis tube!!! kate anak mama.. kan? kan?

asal ada C weh? -___-

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Bin Ribut

aku takde kakak deer

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Umie Nadhirah

yes mom. padahal aku tak tgok redtube pon lah weh. umie la nie tak buatkan fahmie vid. umie main la guitar. then tag name fahmie kat fb.nati dapat lah A.^_^

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

somehow aku rasa cute r weyh entry nih..

..cik gugu.. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eh jap.. ble mse ade lgsir kt tepi jln?

Popular Post