Tuesday, May 10, 2011

Muka cantik soalan bodoh yang kau tanya Vol.2

Share/Bookmark
Entry nie adalah sambungan daripada entry yang lepas.Untuk bace entry yang lepas. Click Sini

SITUASI 16: Dapat result Final Exam yang teruk
Soalan: Kau kat dalam kelas tak pasang telinge ke time blajar?
Jawapan: Abah, kalau orang tak pasang telinga, macam mane orang tau si hadi beli iPad baru semalam. 

SITUASI 17: Dapat soalan dari Anonymous dalam Formspring.me
Soalan: Kenape kau sial? 
Jawapan: Kau eja "Hensem" salah weh. (anggap je dye typo)

SITUASI 18: Dinner di hotel
Soalan: Black Coffee Sir? 
Jawapan: Errr. Kau nie bersifat perkauman lah.

SITUASI 19: Kelas pukul 8. Tapi jam dah pukul 9 pagi. Bangon tido pon sebab dye yang kejut
Soalan: Mie, kau kate kau ade kelas pagi nie. Kenape kau tak pegi mie? 
Jawapan: Aku allergic pegi kelas. Ko pesan kan kat prof eah. 

SITUASI 20: Aku pegang Whiskas baru balik dari kedai. Terserempak dengan kawan
Soalan: Mie, kau bele kucing jugak ke mie? 
Jawapan: Eh, takdelah. Aku nak bagi ikan makan bende nie. Supaya dari dye jadi anak ikan yang berdose tuh. Baik dye jadi Bapak ikan. 

SITUASI 21: Soalan matematik
Soalan: Ahmad membeli 60 biji buah tembikai, berapakah blah blah blah? 
Jawapan: Kau gile ke ape ahmad beli buah tembikai sampai 60 biji. Ape kejadah ko nak buat dengan tembikai banyak macam tuh?

SITUASI 22: Perut tengah lapar. Mengadu kat Si Dia. Awakkk...saya laparlah...
Soalan: Awak nak makan tak?
Jawapan: Tak nak. Saya nak awak. (bluek..muntah aku kejap)

SITUASI 23: Dapat panggilan pukul 4 pagi. 
Soalan: Mie, kau dah tido ke belum?
Jawapan: Call back nanti...aku tengah menyelam nie. 

SITUASI 24: Update status Facebook via Blackberry
Soalan: Mie, kau dah pakai blackberry sekarang eah?
Jawapan: OMG. Facebook aku kene hack...

SITUASI 25: Budak kecik tanye soalan
Soalan: Abang, kalau abang pandai 3+3 berape jawapannye
Jawapan: Jawannye 8. Kalau tak caye cube gabungkan 3 nie ^_^

p/s: dah tandus sangat lah tuh idea aku. #haramjadah

19 Organisma:

Bella HaLim said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg lawak pun. (:

-ini diary saye- said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terbaik!

J.Syazwana said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengal la weh .
haha !

wunny said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha maintain lawak! lama tak jenguk sini. :)

YANA YONET said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHA :D

momochan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHAHAH :D

fasya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko mmg kuat ngarut kan??haha

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

situasi number 22 tuh aku suka.. acecece.. fahmie wat nk muntah plak... hehehehe

Halusinasi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sengalnya!

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Menjawab]

situasi tengah lapar tu..bluwekkk hehe

vampire's lovex said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku suka yg class tu..terbaik !!! waahahaha...


aku pon allergik class gak cmtu haaa

d_tieah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Dalam banyak banyak soalan tu kan.. Yang no22 tu agak 'kesialan' derr.. Hahaha.. Kureng asam jawa kot.. Wakakaka.. Serius, aku ingat tengah baca majalah gila gila tadi..

Entry Terbaru : Facebook Hot FM Kena Hack ; Ambil Langkah Keselamatan Facebook Anda

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

paling lawook situasi 23.. hahah

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

TAHUN DEPAN CER TRY MASUK RAJA LAWAK EH?

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha. bagus pe jwb mcm ni. habes2 dpt lempang je. haha

AKUE EYQA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahha..giler lawok la beb...

org lemau masuk angin... said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahh.....aku pling suka part minah n mamat sengal yang suke tnye benda yang dh jelas....create coversation tu...sian dieorg..layan je...

Terbang Bersamaku said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha...klakar...nice entry...

..cik gugu.. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suke3~

Popular Post