Monday, May 2, 2011

Aku Vs Kau & Artis dalam Facebook

Share/Bookmark
Ape best sangat ker pakai profile picture berduet dengan artis artis terkemuka di tanah air.Wah bukan main cliché ayat aku.bhahaha. panggil Malaysia sudah.^_^. Pantang kau ade gambar dengan artis baru kau mesti upload kat Facebook tercinta kau dan letak kat profile picture tuh. Ape yang kau cube tayangkan kat dunia nie? ape yang kau cube buktikan sebenarnyer?  

1. Adakah kau nak MENAYANG kau pergi ke majlis tuh? Atau kau nak MENAYANG yang dia kenal kau. Atau kau nak MENAYANG yang kau nie peminat dye dunia akhirat? 

2. Adakah kau menanti nantikan mereka mereka yang kau gelar Friends tekan butang "LIKE" kat profile picture tuh padahal kau pon tak kenal yang kau panggil Friends tuh? 

3. Adakah kau harapkan mereka "comment" gambar gambar tuh dengan pujian membina. Kau puas hati bile tibe tibe member kau comment "hai! saya diciptakan dari tulang rusuk kiri awaklah.jom kapel" maksud aku dye tibe tibe tukar topic?

4. Adakah kau cube cari perhatian dari pengarah filem or composer lagu kalau gambar kau tuh ditayangkan dengan ko posing muke gelabah dengan artis tuh kau akan dipilih oleh diorang?

6. Adakah kau sedang mencari soalan aku nak tanyer nombor 5? ^_^

7. Adakah kau nak orang add kau padahal orang add sebab ingat tuh gambar kau.rupenye kau yang paling buruk dalam picture tuh?

8. Adakah muke kau buruk sangat kebelakangan nie sampai ko perlukan supplement untuk gune gambar artis untuk cari perhatian? 

9. Adakah kau percaye mitos cina kalau bergambar korang akan bertukar roh. Ko dapat tau mitos pasal nie mase tengok filem tah dari mane asal dye? 

10. Adakah kau dapat petunjuk dalam mimpi yang kau kene tayang gambar tuh kat dunia? lepas tuh artis tuh datang dalam bentuk ala ala pari pari ade kepak bagai? 

Walau ape pon alasan kau pakai gambar tuh. Aku peduli ape. Sebab aku sikit pon tak heran kau bergambar dengan artis artis tuh. Entry nie aku buat khas untuk kau. Ye kau.Kau yang bace entry nie lah. Sape lagi. Sape suro bace.bhahaha.

Meh sini turn aku pulak menayang picture aku dengan artis. Sory lah aku tak upload kat facebook sebab aku bukan suke menayang macam kau. Tapi aku upload kat blog sebab ini bukti okey.Bukti sahih. Aku letak 5 je tau. Kalau kau nak request lebeh ramai lagi artis atau orang famous aku boleh tunjuk. Kau tinggal kan je kat ruang comment tuh okey.^_^ 

1. Picture aku dengan Fatin Liyana


2. Picture aku dengan Fasha Sanda


3. Picture aku dengan Dato' Siti Nurhaliza


4. Picture aku dengan Justin Bieber


5. Picture aku dengan Zac Efron



  Semua gambar diambil pada Earth Hour setiap tahun sejak ia diperkenalkan.

Facebook: The only place where I can married with my best friend, and have more than 20 siblings. Isn't it great? 

37 Organisma:

adibah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngeng -___-''

Admiral Hafiz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apsal ko lagi pendek drpd Fatin Liyana?

hahaha


Entri Terkini: Akhirnya, jumpa jugak contest yang tak payah buat entry baru kat blog untuk join !!!

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuyooooo
hebat2
seb baik gelap jeee :p

apik pehe said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..mmg sengaja ek amik gambar mase erath hour..hahaha..dah la x guna flash..haishh

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adibah

hahaha.lol.padan muke.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Admiral Hafiz

kau boleh ukur? kau paling hebat dikalangan member2.bhahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi

maklumlah akmal.amek gambar pakai phone jer.^_^ phone aku tak canggih.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@apik pehe

haha.namennyer pon earth hour kan.^_^

zikeryhassan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mungkin aku perasan yang orang lain tak perasan. takde fakta untuk no 5. sekian :))

ms.sugarcandy said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha...ngeng!!

Niaa Sameon said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adoi, earth hour laa pulak.

haha

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lamenye nak tggu pict tuu muncul T__T

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zikeryhassan

bukan ke aku dah cakap kat no 6 tuh? hrmmm.pelik ko nie.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@ms.sugarcandy

lalala.weng.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Niaa Sameon

LOL.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Noor Aqillah Majid =)

cube tunggu lame sikit.mungkin pic tuh tak muncul2 terus.^_^

sherah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pergh fahmi ko hensem gile bile dalam gelap hahahahahaaa

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terasa neh. haha..

:P

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@sherah

aku tau aku hensem.sbb tuh aku malas nk menayang kat FB tuh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan


owh....kau selalu buat yer.^_^_^

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gambar kau ngan aku tak de ke?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

aku mane jumpe kau time Earth Hour.hehehe

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Facebook: The only place where I can married with my best friend, and have more than 20 siblings. Isn't it great?


part ni awesome..!

entahla weyh..aku nmpk maya karin xpenah pulak rasa nak amek pic dgn dye..aku xnormal la kot.. =='

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nurul Afifah

haha.xdelah.normal la tuh.aku pon macam ko je tak suke bergambar dgn artis.pada aku dye biase2 jer.^_^ lain lah bergambar dgn Sultan Johor.kompom aku org 1st. hahaha.

apik pehe said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..dah la gelap gelita..x nmpk paper pon..

Cikgu Tie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ehemmm!

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oh ok -,-'' sgt hensem lah kau, smpai tak nampak -,-''

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@apik pehe

namenyer pon time earth hour.mcm mane nk nampak.smua org ttup lampu.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Cikgu Tie

ehemehem

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Noor Aqillah Majid =)

aku dah agak dah.ko mesti ckp mcm tuh pnyer.^_^

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

owhhh...gambar sensored eyh...? Tapi tak kan la ngan Justin and zac efron. haishhh....agak terkonmpius plak.

aLya maNip said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adoii..pemalu ke ape amek gmbar masa eart hour..hahaha

Fyqa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha. igtkan mslah tenet aku lmbab ke ape. puas refresh.

earth hour?

chooiiii :P

yad'z said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahah... bijak gilerr.. muehehhe

Republic Aku said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hehe...kool2....

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

penat aku klik n refresh byk kali nk tgok gmbrnyeeeeee ewkkekek

Sheila said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Lol. So amused.

Popular Post