Sunday, May 22, 2011

Tahi Bintang

Share/Bookmark
Malam tadi aku lepak kat tepi laut kat Stulang tuh ha. Lepak makan ice cream conetto kit kat favorite aku sorang sorang. Tengok kanan kiri orang semua dengan awek. Gurau gurau konon. Gelak besa lah pulak, padahal takde ape yang lawak sangat pon aku tangok. Eleh..padahal aku jeles dengan diorang. Fakap

Angin tenang. Takde bunyi bising sangat malam tuh. Bile aku abes makan ice cream aku amek mase untuk stay lagi kat situ untuk beberape minit. Aku nampak tahi bintang. Aku teringat bile tengok dalam filem filem mat salleh tuh kalau nampak tahi bintang aku boleh buat wish. Tapi ikut cara doa lah.Aku bukan kapir laknat nak mintak kat tahi bintang ko tau. Aku pon gatal nak try mane tau berkesan ker.^_^

"Ya Allah ya tuhanku. Aku harap ade sorang perempuan yang baik, dan yang akan selalu ada untuk aku, terime aku seadannya dan sayang aku sepenuhnya. Amin" 

Lepas 5 minit


Phone aku berbunyi.


"Waalaikumsalam. Hi mak!"

p/s: Allah s.w.t. tahu yang terbaik untuk aku.^_^

32 Organisma:

Az-Zahra Fauzee said... Best Blogger Tips[Menjawab]

perempuan terbaik dalam hidup sume orang~
luv u mom~
huuu~

Kiera TheMonster said... Best Blogger Tips[Menjawab]

me!

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

eyh. mmg ade eyk tahi bintang? :D

mom is the best ever thing we had :D

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

terbaik untuk ko.. :)

Ain Jia Zainudin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suh mak plih je . plhan mak ni lain skit . :) naluri dorg lgi kuat dri kite2 sndri yg brcnte ni . :)

chuu muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haa., nice! mom is the best ^0^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Az-Zahra Fauzee

hahahaha. maybe.tak semua org jgk. ade mmbe aku tak suke kat mak dye pon ade.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Kiera TheMonster

hahahah.^_^ are you serious?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan

yelah. aku nk tipu buat ape lak?? yeah. i love my mom. you know that.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@rotashia faizal

haha.tengs weh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ain Jia Zainudin

haha.skrg bukan duduk zaman baby boomer lagi.^_^ sekarang dah generation Y dah.^_^ tak nak lah mak aku pilihkan.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@chuu muqhlis

hehe.tengs.^_^

Efipurpleshine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mom is d best..
alwaz in our heart... :)

deeya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku nak jugak tngok tahi bintang .....!!! nak doa cam ko wat tu .. huhu ~

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

special girl we have
thankful for that :)

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

weh.. 14:40 tu jam kan..? opsss.. hehehe...;p

tp mak memang yg terbaik.. hehe..=D

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Efipurpleshine

so do i.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@deeya

hahah. gud luck.^_^ slalu slalu lah pandang ke langit.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@akmalhilmi

tau takpe. tapi tol2 tak sangka weh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha

laa. nie gambo aku amek petang tadi.^_^ time aku kluar takkan aku nk amek gambo phone aku dulu baru nak angkat kot.^_^ mcm mane lak aku nak amek gambo? hahaha

DiriKu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

waaaaaaaaaa!!!sangat best!!!! <3

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Ceyt!! Ko tgok tahi bintang time siang ke?hp ko tu jam salah set ke pe?14:40? tghari?

Ko tipuu ni.... hahah.

erlina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hoyeh cool gler! haha mis my mom n dad :(

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

boleh ko mtk awek kn time tuh??? cube mtk jdk pndai gler baby ke..jd kaye ke..awek gak yg ko cari..

dan2 mama call..see?? awek xpnting kot!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@DiriKu

TQ2. ^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@BeYLa!

penat lah nak terangkan. hrmm..mcm nie. kalau mak ko call ko. ko amek gamba dulu ke ko angkat dulu. time aku angkat. aku tak pikir pon nak buat entry ko tau.

dan. time aku buat entry nie aku kat rumah.mak aku kat rumah. aku amek phone mak aku aku call phone aku sendiri aku amek gamba sendiri. then aku buat entry. sebab time tuh aku baru teringat nak buat entry.

dan aku amek gamba. supaye ko nampak situasinyer ape yg aku nampak. ada paham?

kadang2 pikir logic sendiri pon penting jgk kan??

aku tak suke org ckp aku tipu.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@erlina

kau kat perantauan ke? pegi lah balik jumpe diorg.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Naddia

cik nadia ku yang manje. kalau kite kaye.kite pandai. kite lonely buat ape?

klu kite kaye. kite pandai tapi takde kawan nak bersuke ria buat ape?

klu kite kaye. kite pandai. tapi nikmati sorg buat ape?

and im single. i need that.

PUTRI NADIA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tebaikkkkkk :) i love my mum

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mak tetap yg tbaik.

lama oh x datang sini :)

Kiera TheMonster said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hell yeah serious ! :)

natasya eddie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

awwwwwwwww...hahahaah ^_^

Popular Post