Saturday, May 28, 2011

Jangan lah kejam sangat, tolong lah aku cari

Share/Bookmark

Ini adalah gambar air botol aku, Name dye Ariff. Sepertimana yang korang semua tengok dalam gambar nie, Ariff kehilangan penutup dye. Ariff sangat risau dan sakit,kini dye kuat berpeluh dan tidak keruan. Aku pon macam tuh jugak. Kami tak boleh tido. Tolong hubungi kami kalau korang menjumpai penutup botol tersebut. Pulangkan secepat mungkin. Terima kasih. 

p/s: Aku tak nak kawan korang kalau korang tak tolong aku cari. Bukan susah sangat pon. Sebarkan pada kawan kawan yang lain pasal berite nie. Korang boleh buat entry sendiri dengan copy paste sepenuhnye entry nie, tak pon korang tekan butang "LIKE" kat atas tuh untuk share dekat Facebook korang. Atau copy URL entry nie dan post sebanyak kali yang boleh kat Twitter korang. Tolong lah Ariff weh. Aku merayu dengan sangat. 

Kebaikan korang tuhan sahaje yang dapat membalasnye.

23 Organisma:

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

saje je tu nak tayang topi baru kat dalm gambar tu..macam lah aku tak tahu..hahaha

adrinaqamarina said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nak aku ganti dengan botol air baru ke? nama amirah, aku kasi pada ko.

:D

: husna : said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kesian...kesian...cube cari bawah meja ke, bawah kerusi ke, bawah katil ke, sume yg bawah2 la... mane tau jumpa....o.0

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

agak sewel kau ni. hahaha

kau beli je r botol baru sama mcm tu. pastu amek tudung botol ni letak kat si ariff.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Bin Ribut

tak baik ko fitnah aku mcm nie topan...tak baik tau...

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@adrinaqamarina

ariff tak nak amirah. ariff nak penutup botol dye jgk.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@: husna :

sbb tak jumpe lah mintak tolong orang semua cari nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Puteri Iqa Izyan

adeh.tibe2 aku kene sewel lak.bhahahha. barang lame tak same dgn barang baru weh.^_^

shafinaz (: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceyh beli jela baru , kedekut eyh T_T , hahah

Kap said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau tak nak, kita nak Amira :)

Liyana Aziz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko dah kenapa ni fahmie?? bahhahahahaha.. beli baru sudah...

Faiz Tapit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hai arif. arif ni gay x?

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gila

deeya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko sakit !

PUTRI NADIA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

akan aku sebarkannn :)

jaa64 said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mengong dan sengal!!!kahkahkah...

beli botol baruuu.tp cian arif kan, kuat berpeluh =p

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kahkahkah
ok takpe2
demi ko..
aku rela tlg ko carikan topi tuk arif
muahaha

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau mane waey? apsal skrg tak update? kan da abes dip...

balqis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

errr.. =_=


ko nak spritzer tak?
lg best!
nature theme lagi tu. HAHA.

kyoshi_sousuke said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ganti baru la senang,xyah pkir lama2..hehe

DiriKu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ades..ni pun jadi isu ke??hahahhaha!! XD

abglan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

AiyakK!!.. beli baru je...

y u y u Z u l a i k h a said... Best Blogger Tips[Menjawab]

yuyu yang amik penutup ariff awak :'( mintak maaf.

Popular Post