Saturday, October 29, 2011

Mesej Pesanan Ringkas

Share/Bookmark
Sabtu,29 Oktober 2011

Aku bangon tido yang betul-betul bangon tido pukul 3:27 petang. Senyap sunyi. Takde bunyi ape kat rumah. Senyap gile. Nyenyak aku tido. Macam baby. Rumah aku takde orang. Housemate aku semua keluar. Ade yang teman awek pegi Convocation katenyer. Untunglah diorang ade awek. Hari sabtu boleh pegi hangout dengan gugurl gugurl Puncak Alam. Phuuuiihh. 

Aku pulak terbangon sebab bunyi message. Nombor tidak di kenali pulak tu. Selamat ringtone bunyi lagu Nasyid. So, takdelah aku marah-marah. Kalau takde message nie mesti aku dah sambung lagi sampai azan magrib tido aku.  


p/s: Mungkin korang pon boleh gune cara nie agar orang tak ganggu korang jugak.^_^. Trust me. Aku dah buat dan ianya BERKESAN. 

13 Organisma:

Fatiehah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

memang boleh apply ni. Tapi, untuk org glemer mcm fahmie jela kot. haaha

sabtu sunday

hibari said... Best Blogger Tips[Menjawab]

orang popular je kne ganggu mcm tu =)

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

takde sape nak ganggu aku pon.. tak perlu rasanya cara2 ni.. pahmie lain, retis.

Nur Intan Syafinaz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Waha!terbaik..nak buat gak ar..hahahaha

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha...g0od idea!!

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kenapa xde org gnggu aku cmni pon hahaha

zikeryhassan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kau jual mahal la bro. haha


btw, cool cara kau tu

onie said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku takdak orang nak kacau,syukur..tapi kalau ada aku buat ,haha!

HaireenKhairodin. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Alahh camne nak praktikkan ni, takdak org nak msg aku pakai ayat camtu tsk tsk.

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha. best kalau boleh buat macam ni.
tadek lah rimas dengan nombor tak kenal ^_^

TwIstiEs*meSti Mau* said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku pulak...mak aku sepak aku suruh bagun tido....hari2,srapan aku kaki mak aku..haha

Yui Light said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tak pernah kene lagi, aku akan amalkan petua ni kalau kene...kahkahkah

FiM here! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bagus jugak tips nie,,boleh apply len kali,tapi kalau panggilan mcm mane pulak? ade tips ark?

Popular Post