Thursday, April 14, 2011

Dari secebis kertas soalan beralih ke kertas conteng. Aku aplikasikan dalam blog aku agar aku dapat kongsikan bersame same dengan pembaca. So ape aku buat kat blog mamat nie?

Share/Bookmark
Dengan ini aku nak sah kan yang aku masih hidup di atas muke bumi ini. Alhamdulillah. Terime kasih kepada ibu & ayah, mak & abah sebab masukkan duit dalam account untuk aku terus cocok duit buat beli nasi goreng ikan masin dan roti butter coach malam nie .^_^ 

Hari nie hari last aku pegi sekolah. huhu. baru lah rase muda sikit kalau cakap pegi sekolah kan? Assignment semua dah anta. presentation semua dah selesai. test aku semua dah buat. Tinggal balik ke Joho je ari sabtuday nie naik kerete wira putih edaran Wong Motor yang ade sticker Chelsea kat cermin depan dye tuh, sit kulit warne itam. Tayar Mechelin, sportrim saiz 18, system audio Pioneer kalau tak silap aku , atau lebeh senang aku clasifikasikan itu sebagai "kerete kawan aku". 

Aku dah takde ape dah nak tulis. Nak cakap tuh jer sebenarnyer. Cube korang tanye dalam diri korang ayat nie. " Kenape aku terus bace entry mamat nie?" korang perasan tak? korang masih bace sekarang nie. ^_^Tapi kat bawah nie macam ade lagi jer yang nak dibace kan? sebab korang suke bace aku pon terus je lah taip ape yg terlintas dalam kepale hanggok hotak aku nie. 

Lepastuh pulak korang kene tanyer soalan nie pulak dalam diri korang ayat nie "So ape kene mengene entry yang aku bace nie dengan tajuk entry dye tuh?" haaa...aku tak yah tunggu korang dah tanyer dah dalam diri korang kan? bagus bagus. 

Lepas aku tulis tuh korang pon pegi lah cek ape tajuk entry mamat nie tadi? Lepas tuh korang sambung bace ape yang aku tulis nie kan?

Lepastu baru terpikir dah terkene kan? apesal lah ikut cakap mamat nie kan? korang tak rase ke yang korang buat tuh buang masa ke weh? hahaha.

Dah dah. Buat buat lah study weh. Dah takde mase dah nie nak final. Tuh pon kalau korang study lah. Yang dah kerje tuh. Pegi lah amek air semayang weh sebelum bace blog aku nie. Sebab blog aku nie menghayalkan.^_^ 

p/s: pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas dari aku. "Jom Study untuk Exam weh".^__^ doakan aku skali eah.

16 Organisma:

Sophie Al-yahya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fahmie,fahmie..

good luck eh.

Yong Sofea said... Best Blogger Tips[Menjawab]

erk? hahaah aku terpedaya sudahhh

Ana Joe said... Best Blogger Tips[Menjawab]

keh3...kan dah tekena.

gudluck bro!

adibah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

lorhhh -.-"

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ko memang mangkok mie..hahaha..cepay balik jb aku tak sabo nak peluk cium ko.hahaha..

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bebel la kau nie.. haha.. good luck weh... aku pun nak exam jugak.. doa2kan la ye.. :D

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

apesal aku tak terkene eyh.. sebab aku dah faham sgt taktik kau tuh.. haha..

gud luck weh final nanti.. jawab exam panjang2.. tp jgn merapu lak.. ngeh..^_^

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

selamat maju jaya kawan..^^

sengat said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wow!! ye je lu balik jb

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku berfikir panjang dengan entri nieh
huhu

KESAN VIRUS KOLONY

aLya maNip said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha..seyes zalim wei. penat kut duk baca tengah2 malam.nie..

btw, gud luck utk final ea..sama2 doakan kejayaan bsama :)

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

semangat aku nak baca tgok tajuk entry panjang semacam..last2 kena kantoi je..

:P

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ceh....
perasan macam mahu lastik laju2 jew.. hahhaha

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha...asalkan masih hidup lagi kira ok la tu.

zikeryhassan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

tajuk entri kau da cukup utk satu entri kot

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahaha, gudluck bro.

Popular Post