Wednesday, March 30, 2011

K Vs. HB

Share/Bookmark
Korang ingat jadi class rep nie senang ker huh? korang dikehendaki menghantar maklumat maklumat terkini kepada member member classmate korang dan memastikan diorang dapat semua informasi terbaru tuh. Contohnyer message yang macam nie.

Salam, Kepada semua student CTU533 OEB22C. Anda diwajibkan ke "Kuliah Pengukuhan" di Dewan Agong Tuanku Canselor Shah Alam esok 29 March jam 8 Malam. Kedatangan akan diambil disana. Pengangkutan akan diuruskan esok. Korang ade nak request ape ape ker? Arahan oleh Ustazah Hidayah.
Sikit punyer formal lagi ayat aku. Then send to all. Next, ape maklum balas yang aku dapat? 


"K" 


K? korang nak request kokaine ke kat aku? 23 orang request kokaine? mane aku nak cari? then end of conversation. Grr. 

Lepastu pulak. Hari nie, lepas tepat 12 malam tetibe wall pesbuk aku penuh dengan orang tulis short-form nie. 


"HB" 


HB? ape kejadah HB tuh? 


Hang Busuk? 
Halkum Besar? 
Haru Biru?
Halia Bawang?
Haji Bakhil?
Honey Bee?
Help Bahamas?
Home Boxoffice?
Hotel Bankok?


So, what the hell is HB?


23 Organisma:

chuu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

the 'k' that i really menyampah grr..
reply ok pon molek rather than juz 'k'.,

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

heheh aku pun x tau la

Terkini : Jackie Chan Masih Hidup (Update)

Taufan Bin Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

alaaaaa..cakap lah nak org say happy bday ..tu pon susah ke..aku tendang gak kan..hahahas..

BeYLa! said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Hahaha xDD hang nak cakap hang punye b-day ka bebeno nyehh? emm happy b-day again Fahmi..


Muga panjang umo, murah rezeki, berjaya dlm idup ang and ang jumpe cinta sejati ang naa. (*^_^*)

zue_amin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Happy Birthday kot??...

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku cakap "happy birthday" kat wall ko... atau senang cakap dalam melayunya selamat hari lahir fahmie... nak hadiah... :P

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

taknak cakap pnjang2. nah
http://killerspirit.blogspot.com/2011/03/hbb.html

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kihkihkih

Aku pernah dapat perkataan JW dan KLMJ

JW tu rupanya Jiwa Kacau
KLMJ tu lak katanya Kenangan Lama Mengusik Jiwa

mhrzh said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha sangat annoying okay HB dengan K tu huhuuu T_T

Xanaster Zak said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha.. yg bg komen HB tu malas nk tulis pnjang.. tengok mcm aku ikhlas je tulis kat fesbuk ko.. "hepi birthday ar bro" :P

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ok mari kite combine kan semuanya
KHB
KENTOT HANG BUSUK!!!!

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Bab-bab short form nih, kau selalu pikir negatif kan..? ahahaha..;p

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HB = Hang Bongok..

Dasar Blog Cabuk

aLya maNip said... Best Blogger Tips[Menjawab]

leh tak nak cakap yg "HB" 2 ucapan yg tak beradab..huhu
bukan susah pon nak taip happy beday ke..adooiii....

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hb tuh maksudnya "hang baguuuuuih".. hehehe

Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Halkum Besar kott? bhaha. ^_^

syafiqah ezam shah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

"Hampehh booo" haha.itu kot yg dia cuba nak cakap.hahaha

Yong Sofea said... Best Blogger Tips[Menjawab]

salam, aku rasa kau ni kelakar lah. btw, dahlah blog kau cun gilaaa. suka aku menengoknya. haha. lgpun, ni fes time aku datang sini.

dan, HB tu hepy besday lah kan? hahaha

Yong Sofea said... Best Blogger Tips[Menjawab]

salam, aku rasa kau ni kelakar lah. btw, dahlah blog kau cun gilaaa. suka aku menengoknya. haha. lgpun, ni fes time aku datang sini.

dan, HB tu hepy besday lah kan? hahaha

PutRi_nAdiA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kalau just reply k tu aku gne bila aku nyampah n meluat..

HB eh?

happy belated birthday to you..

a big HBB.!

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

anda class rep ka? uwaa.. suci betul pngorbanan anda

neway HB means, hubby...

auuww..anda ada peminat dalam kelas

Syafiq Rosli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahak..tuh lah..rasa bengang je kan..singkat2 ni..

Kamarul_Azri (Ceqla) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku pun x tau la.... but nice la.. =)

Popular Post