Thursday, March 10, 2011

Vlog pertama aku

Share/Bookmark
Aku dah berape hari nie demam tak baik baik. Aku pon tak tau kenape. Orang kate demam boleh menghapuskan dose dose kecil. Lepas tuh pulak aku punyer badan panas semacam. Perh..Atas dunia dah nampak dah panas dye.

Aku tak berape senang dengan keadaan nie sejak berhari hari lamenyer. Aku rase aku perlu bersukan. Tapi sukan ape je yang aku geti selain lawan pedang dan kuak lentang atas katil? Nak main bola dah phobia. Karang patah kaki aku saje jer. Nak berenang kat kolam ikan kat puncak alam nie takut kene gigit lak dgn bende yang tak sepatot. Maklumlah, aku nie manis orangnyer sebab tuh ikan suke.

Sukan ape yang ade lagi selain menari yang boleh mengeluarkan peluh, tulang tak patah riuk, dan tak perlu ke mana mana? ada tak sukan yang macam tuh yang boleh aku buat kat bilik jer? Jawapannyer MENARI jer yang aku ade. So aku menari jelah.^_^

Macam mane aku menari? Nak tengok? Aku ade rakaman Videonyer.^_^

Click untuk paparan video-----> Sini

Aku malu nak letak video aku kat sini. So gune link jelah ea.^_^ 

p/s: Bagi mereka yang teruja nak tengok aku menari je yang sanggup tekan video tuh.^_^ Jom amalkan cara hidup sehat.  

67 Organisma:

suffer8zine said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wahhh jap aku terjah

Terkini : Keputusan Penuh Malaysia vs Pakistan dan Keputusan Perlawanan Lain

d_tieah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Wah.. Popular lah lepas ni ekk..
Huhuhuhu..



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

Oasis said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Bulan ni saje dah dua kali aku demam. Pelik jugak...nak kata tak bersukan, tiap@ minggu buat aktiviti lasak. Nk kata tak ambil supplement, dua 3 biji skali ambik. tak tau la...video tu aku xleh tgk la plak. Komputer kat offc ni lembab la...

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha!!lawak gila video awk menari!menangis sy tgk.lol :p

sukan apa?lari setempat.lol :p

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahahaha... penat aku gelak... muka tu relax pisang je tak berubah.. haha.. kawan aku gelak guling2 kowt tengok kau agogo.. haha XD

Taufan Ribut said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kite ni cume anak ikan je.Tak macam abang famie,,femes..

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pandai doe kau menari twist..
kah kah kah..

Ayeem Jemain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha macam lahanat

.: lalala :. said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mak aku kater mcm org giler. wakakah.
lawakkk. ;D

unieMARKS :) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ewaaah ! hahah , get well soon k ;P

cik_zetty said... Best Blogger Tips[Menjawab]

demmm tak dapat tengok sebab line slow =.='

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@suffer8zine

^_^

Sam Tasha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

comelll,:))
hahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@d_tieah

popular? Motif? ko tgok ke tak vlog tuh?

shima azmi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha..sengal gile..ceh..t'tpu ak..igt an btul ar ko menari poco2..haha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Oasis

haha.sabo jelah bro.sakit nie datang bukan kite leh jangke kan?

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syairahmohdanuar

amboi.smpai menangis kau tgok aku.ko terharu ke ape? bhahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@rotashia faizal

haha.weh.ko igt aku nie bahan gelak ko ke ape.siot ko.hensem2 mcm tuh ko compare dgn pisang eak.grrr.^___^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Taufan Ribut

vongok topan.tak abes2 ko dgn anak ikan.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@APi

haha.tuh baru twist.belum yg lain2 lagi tuh.^_^ ko tak nk join aku menari ker.jadi yg backup dancer tuh.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Ayeem Jemain

hahaa.aku tawu lahanat tuh kate ganti name bagi coool.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@.: lalala :.

ngek nie.yg pg tunjuk mak ko buat ape.malu lah aku.ghahhaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@unieMARKS :)

tengs unie.for your concern.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cik_zetty

try lagi lah.mesti boleh punyer.sbb dye lagi ringan dari bukak blog aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sam Tasha

hahaha.ye aku tawu aku comel.^_^

Fatimah Az-Zahra Norazman said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cool lah bai !

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

kah kah kah.

itu jeh mampu aku cakap!

rean roslan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suke ah dengan blog kau ni!

YANA YONET said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ngahaha pandai gila u menari! tergelak guling2 tengok ;D

~CiK TiNieY~ said... Best Blogger Tips[Menjawab]

smart2!hahaha

Rara Farah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

seksa tengok kau menari...hahahaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Fatimah Az-Zahra Norazman

haha.aku tawu aku cool timah.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA

bukan main suke ko dgn vlog aku smpai tak terkate yer..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@rean roslan

haha.masyeh rean.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@YANA YONET

amboi.bukan main suke dye eak gelakkan org.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@~CiK TiNieY~

tengs tiniey.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Rara Farah

haha.seksa ea? aku lupe lak ckp yg jgn tiru aksi ini.^_^

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sedang berusaha agar tidak mncarut ekorang tenet yg sgt slow..kalo tak tentu aku da tgok aurat ko lg..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Naddia

kalau boleh bukak blog aku.mesti leh bukak video tuh.sbb video tuh lagi ringan nak bukak blog aku.^_^

liyanaziz said... Best Blogger Tips[Menjawab]

sumpah kelakar tengok kamu menari.. ahahahhahaha

Nieza Micha said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahahahahaha... bahahhahaha..

errr.. aku tak tahan tgk... sambil membayangkan kau menari betul2 macam tu...XD

kahkahkahkah...XD

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@liyanaziz

so aku kire pandai menari la nie eak.hehehehe

zara zainal abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha... klaka + agak comel la... (0__o)

Nurain Hasan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku leka layan ko menari siot!!
ngok ngek tol!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nieza Micha

haha.so joget aku dapat mukau mate kau la nie.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nurain Hasan

hahaha.bukan main suke ko perlalatkan aku suro menari eak.^_^.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@zara zainal abidin

jgn di tenung sgt org joget tuh awk.^_^

fasya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

thanks fahmie..ko wat aq gelak.. huhu~

Anati Soki said... Best Blogger Tips[Menjawab]

zulfahmi si pemalu.. lalalalallalalalala

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@fasya

same2.^_^ aku terharu seh ko ckp mcm tuh.^_^ mcm aku menolong ko yg tgh dalam kesedihan jer.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anati Soki

aik.apesal ckp aku pemalu lak? grr.^_^

lassiegewdix said... Best Blogger Tips[Menjawab]

peh derr ,
lu mmg tak boleh blahhh doh !

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@lassiegewdix

aik.aku pulak kene.ape dosa aku siot.^_^

Naddia said... Best Blogger Tips[Menjawab]

da tgok da! haha. itu muko ko kai bju skola ke weh? apsal aku sgt suke agogo n robot dance itu. rase nk tampo ko pon ade!

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Naddia

tuh pic aku pegi kelas lah.aku kan pegi kelas kene pakai formal.^_^ dan tuh bukan baju putih.tapi light blue.so bile kene matahari dye jadi mcm putih.^_^ bdway.aku tunggu ko buat gune muke kau lak vid tuh.^_^

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ahahaha lucu gila wehhh , suka suka :D

Sophia Rani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahhahahahaha... ngok ngek la dia ni

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@wannurfazrini

tengs wan.^_^ really appreciate that.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Sophia Rani

huhu.tak pasal2 kene ngokngek dgn copia.^_^

efa said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gila pandainya ko wat cmtu ajar2 cmna nk buat tu sat pkai pa?flash ka?ka apa wey best like ok!!

Az-Zahra Fauzee said... Best Blogger Tips[Menjawab]

adeh...
pedih perut gelak....
lepas ni boleh la apply so you think u can dance..
konpem dapat top3..
hahah~

Apit said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hadhoi,xsanggup ku melihatnya..ahah ^_--)

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@efa

aku bukan buat pakai flash lah.aku gune website tuh lah.kan ade butang create your own tuh.ko try lah buat ko punyer sndri.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Az-Zahra Fauzee

haha.tak nk aku jadi top 3.nati dye bukak blog aku habes aku.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Apit

hahaha.tgok sebelah mate je pon takpe bro.^_^

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

best la men menda nih..HAHA

gilaweb said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha cool

Popular Post