Wednesday, April 27, 2011

Klon

Share/Bookmark


Gambar kat atas nie adalah Facebok si Tengku Hazwan yang menggunakan profile pic aku. Aku nak mintak tolong korang sikit nie.

2. korang tekan kat kiri bawah tuh "report/block this person"
3. korang tandakan kat column "This profile is pretending to be someone or is fake"
4. korang pilih lah same ade "pretending someone I know" kalau korang dah add aku kat facebook, then search lah name Zulfahmi Abidin. "Does not represent a real person" kalau korang belum add aku.hehe 
5. then continue lah.^_^

Mintak kerjasama korang untuk "report/block this person" kalau korang tolong aku nati aku kawin aku jemput korang datang. hehehe.

hensem jugak aku rupenyer sampai ade faker.bahaha. and congratulation fahmie. dalam faker profile tuh status ko "married" ^_^

8 Organisma:

fadwa daud said... Best Blogger Tips[Menjawab]

uuiii..sampai ad yg amik pic anda buat profile pic..mcm2 orang ni..
jgn risau..dah tolong report da:)

rotashia faizal said... Best Blogger Tips[Menjawab]

fuyoo.. popular kau... nanti aku tolong report.. XD

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips[Menjawab]

done..
haha!! terbukti ko mmg sehensem zack efron sbb ada org minat curik gambar ko.. :)

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pergh pergh..
tahniah fahmie..^^

Perasaan Aneh

Kiera TheMonster said... Best Blogger Tips[Menjawab]

suda suda monster da tolong en fahmi!!!

aque said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahhaha.. sabau2.... :)

Noor Aqillah Majid =) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hang kenal ke faker tuu? -,-''

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

alhamdulillah..married tu.. haha..

demi kau aku on9 fb aku nak report..laen kali aku cdg ko kol je mark zuckernberg tu..cepat sikit..




Segmen AKU mengenali blogger/kawan.. :)

Popular Post