Thursday, April 28, 2011

Hai....Saya lelaki hensem (versi Fahmie Tulen)

Share/Bookmark
Entry ini adalah berdasarkan entry yang sebelum ini.

Dengan ini aku nak sah kan entry sebelum nie bukan aku yang tulis.[noktah]

Aku sedang busy dengan exam. Takde mase nak pikir pasal nie semua. Biarlah dye nak amek alih blog nie pon takpe. :P

Baiklah murid murid, harinie cikgu mood swing...jangan ingat perempuan period je leh nak swing. So,cikgu bagi kamu semua cuti mulai asar nie sampai magrib nanti okey. Ha, lagi satu, nanti jangan lupe bawak pinggan dengan cawan. Cikgu nak buat jamuan sikit berikutan kedatangan peng-update entry MISTERI nie. Kite ade jamuan syok sendiri.^_^ 

p/s: aku ajak dye kapel? bile mase? kalau cantik aku nak jugak. lagipon dye manis (pau kaya). tapi kalau dye nak scandal ape salahnyer. Aku kan hensem......

8 Organisma:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cikgu ni sy nk beratur mne ni???dh bwk pinggan mangkuk hayun skali..

apakah ini????

zikeryhassan said... Best Blogger Tips[Menjawab]

ni guru besar dtg melawat ni. pandai2 je bagi cuti sndri ye. AHAHA

APi said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku tak percaya gak..

shafinaz (: said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Jamuan ? WEEE

fasya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

baik nye ati fahmie..haha

Encik Suami said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Eloklah puji diri sendiri.klu tak..sape plak nak puji kan.
Janji kita tak susahkan org n rase bahagia.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

deeya said... Best Blogger Tips[Menjawab]

meh bg aku lempang lelaju kat budak ensem ..

Nurul Afifah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gila gila gila.. =.='

Popular Post