Thursday, February 9, 2012

Tips: Lelaki Budiman

Share/Bookmark
Memang dah jadi lumrah kalau perempuan selalu tertanya tanya macam mane rupa paras dye. Itu normal. 

Soalan lazim dye. 

U, I gemuk tak? U, I nie cantik tak? U, warna kulit wajah I dengan kulit badan I sama tak? Jerawat I obvious sangat tak? Rambut I ade macam Jessica Alba tak?  U, I gemuk tak? U, I nie cantik tak? U, warna kulit wajah I dengan kulit badan I sama tak? Jerawat I obvious sangat tak? Oh. dye ulang soalan yang same hari hari. 

Tapi jangan lah korang jawab. 

U buruk gile. Baju yang U pakai macam Anna Lulu. Dah macam pokok Christmas dah i tengok. Baju U tu ketat sangat. Pattern baju U dah macam Endon. U nampak gemuk macam tayar Michelin dah. Tone muke U nampak macam nak pegi majlis pengebumian. Rambut U dah macam penyanyi rock kusut gile, berbau lak tuh. Selipar U macam Makcik Philippine. U ade misai!!!! 

Jangan, jangan gunakan ayat nie semua. 

Gunalah ayat yang lebeh sedap di dengar macam:

U lah monyet paling cantik I pernah jumpe. Hamboi! kurusnya U. U lah badak air paling kurus I pernah jumpe. Macam Adibah Noor. Cantik baju U, mak U bagi kat U sebab dye tak muat ke? *part jenis binatang tuh korang slow kan sikit mase cakap*

Atau;

U cantik hari nie. Cukup

Lepas tuh mesti dye tersengeh sengeh dengan korang. Lepas tuh mule lah dye atur ayat seterusnya. 

"Awwww. so sweeeeeettttt.......betul ke U I cantik hari nie?"

Memang weh. Perempuan dengar padahal ape kite cakap. Tapi dye sengaje je buat buat tak dengar sebab nak kite cakap lagi sekali. Kalau boleh record dye record. Lepas tuh mule lah tuh dye post kat status Facebook dye. Tak pon jadi trending kat Twitter. Nanti kompom dia terus cakap...

"I Love U"

kalau korang tak nak jawab "I Love U Too" . Korang jawab lah macam nie..

"I Love Utube"

sebut je laju laju. ^_^ 

Goodluck guys. 

p/s: Kalau aku kate kau cantik. Kau memang cantik. Aku tak pernah tipu. Aku kan Lelaki Budiman

feel free to join #ProjectAwesome2012

14 Organisma:

MPP KPTM KUALA LUMPUR said... Best Blogger Tips[Menjawab]

==" part i'm awesome tu yg tak boleh blah hahahaaa

Amna.Qadeeja said... Best Blogger Tips[Menjawab]

hahaha kau memang ohsem ! ;D

syAzAnA said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku suka gambar LAST!

syg kau tahuu! hik

Raden said... Best Blogger Tips[Menjawab]

dan..motif gambar??

cik bibik said... Best Blogger Tips[Menjawab]

oh lama x singgah sini.fami i cantik tak?? hahaaha

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@MPP KPTM KUALA LUMPUR
hehe. kesian aku weh. ^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Amna.Qadeeja

masyeh.^____^ kau pon awesome jgk.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@syAzAnA
support member2. ^_^ ape ade hal

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Raden

nk tunjuk betape awesomenye saye. hahah. xdelah. support project awesome.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@cik bibik

mestilah ko cantik weh. ^_^

Yui Light said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gambar last! gambar last!

Aween Md Zahir said... Best Blogger Tips[Menjawab]

gila ! haha,,kesian pompuan tu makan puji tak ikhlas :P

syira syah said... Best Blogger Tips[Menjawab]

HAHAHA!

i luv u.

Miszyuyu said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mulut jht

Popular Post