Sunday, February 12, 2012

Zulfahmi Abidin Versi Anak Derhaka Vol. 2

Share/Bookmark
4:15 Pagi

Akibat tengok bola kat Salsabila. Man Utd lawan Liverpool malam tadi. Dengan air redbull dan shisha campuran. Tak kesah lah walau aku tak tengok bola tu pon tapi aku online dengan PC je kat kedai tuh. Dah pukul 4 pagi dan aku still tak boleh tido lagi dan masih berguling guling manje.

Boring. 

Takde ape nak buat. 

Aku dapat idea.

"Plung!!" 

(Plung!! tu effect bunyi tumbuh lampu kat atas kepale aku)

Aku amek phone aku dan mula mendail. 

Cubaan pertama tidak berjaya. Cubaan kedua masih tiada yang angkat. Cubaan ke tujuh tiada jawapan.

Cubaan ke tiga belas:

"Assalamualaikum Miss"

"W'salam Fahmie, ade ape?"

"Maaf Miss sebab mengganggu"

"Takpe Fahmie, ade ape awak call saye pagi pagi nie?" 

"Boleh Miss terangkan pasal ape yang Miss ajar sem lepas? Rumuskan semuanya"

"Rajin awak Fahmie call saye pagi pagi tanye pasal pelajaran? Awak dah kenape Fahmie"

"Saye tak boleh tido Miss. Sebab tu saye suruh Miss mengajar saye sekarang"

"Siap kamu sem depan Fahmie"

"Errr!! Tapi saye tak ngantok Miss. Miss ajar lah. Nanti saye tido. plz..................."


p/s: Aku terus tak boleh tido sebab pikir pasal sem depan. Ape lah yang dye nak denda aku. Phuuuiiihh. Siallah. Rugi super saver aku.

6 Organisma:

Amna.Qadeeja said... Best Blogger Tips[Menjawab]

haha jilaka betul student camni. satu sem suruh rumus? mmg kompem kena hempuk sem depan. siap sedialah wakaka

Yui Light said... Best Blogger Tips[Menjawab]

pulakkkkk...kahkahkah

Aween Md Zahir said... Best Blogger Tips[Menjawab]

awat tak kontek dekan terus ??
sembang apa2 yg patot ntk kebaikan fact :P

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips[Menjawab]

mmg derhaka gila ni..hahaha. ko mmg slalu buat bnda gila ke pamie?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

nie cerita dongengkan..
view blog kau..

Nabihah Ramli said... Best Blogger Tips[Menjawab]

wakakaaka.ape punye sengal laaa! hahaha

Popular Post