Monday, September 27, 2010

Nie Yang Aku Benci Nie

Share/Bookmark
Fahmie nak bagi korang semua yang bace entry nie sedar pasal hal nie. Ape perkara yang korang benci? Tentu banyak kan? Tapi pernah ke korang senaraikan? Tapi kalau Fahmie banyak la jugak. Fahmie akan cube senaraikan.



Fahmie Paling Benci Bile:
1. Time nak salam. Fahmie hulur tangan. Orang tu salam orang lain dulu.

2. Fahmie tanyer dye, dye anggok kepale. rupenye dye cakap dengan orang lain.

3. Ternampak member lama. angkat tangan. dia tak perasan pon.

4. Bila berjalan. ada orang dari arah bertentangan. alih kekiri nak avoid. dia alih kekiri jugak.

5. Dah bye-bye dan dah salam etc. balik jalan arah yang sama.

6. "Baju ni ade yang kaler ijau tak?" Fahmie tanya.. lalu dia jawap dengan selamber "Oh aku tak kerja sini bro"

7. "Miss...Fahmie tak paham la" Fahmie tanyer lecturer.Lecturer jawab "Sape suroh datang lambat"

8. Membe Fahmie tanyer..."Weh awek tuh sape?? Hot siot...." dalam hati Fahmie..."itu awek aku la sengal"

9. "Mak....Alang(nama kampung untuk Fahmie) dapat Dekan..Yeah...!!"..Mak Fahmie jawab."Dekan tuh ape Alang?"

10. Fahmie dah mandi. Baju siap iron. Pakai smart-smart. Gel rambut sebeban. then bunyi phone " Fahmie, tak jadi la kuar"

11.Oder dengan kawan bile die kuar " Weh...beli kan aku Horlick Panas". member balik jer. "Nah... Milo Ais kau pesan tadi"

12. Fahmie tulis message "Woi, ko kat mane tuh??".dye reply. " Kat rumah..".plung dye lalu depan Fahmie.

13. Member Fahmie tegor."Mie..ade tahi idung la kt pipi ko.."

14.Time member Fahmie cakap.."Mie..hutang ko aku bayar minggu depan boleh?"

15.Time membe Fahmie call " Mie..kt mane?"..Fahmie jawab."Kt Bandar nie,nape?".dye tanyer lagi."kau boleh tolong aku tak?" Fahmie pon jawab.."Boleh jer. ape dye?"...dye kate......."Mie..belikan aku bendera Barcalona"...tuttt....Fahmie letak phone..(Chelsea kalah degan Barca time tuh)

Mungkin ade lagi, cume tak dapat nk tulis jer buat mase nie. Kalau ade Fahmie buat entry ¶ Nie Yang Aku Benci Nie vol.2 . So, ape perkara yang korang benci? Share la dengan Fahmie.^____^

11 Organisma:

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cubaan pertama...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cubaan kedua

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku suke yang no. 15 tu..

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Anonymous
tapi aku benci semua..heheh

masnurain said... Best Blogger Tips[Menjawab]

Sebab tuh saye suke datang blog awak and TINGGALKAN COMMENT. Sebab tuan blog nie tak pernah nak datang balik ke blog saye and tinggalkan comment. Terime kaseh awak ^___^.

(apply ape yg penah awak ajar..)
hahaha..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... Best Blogger Tips[Menjawab]

bace enrty dulu kau !
bosan gile skrg !

Miss Lemon said... Best Blogger Tips[Menjawab]

cubaan ketujuh (?)

first entri ka ni?
ohhh.....

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@masnurain hahaha.^_^ okey2 ain.you got me.

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza perh.smpai yg 1st entry kau tekan.^_^

Zulfahmi Abidin said... Best Blogger Tips[Menjawab]

@Miss Lemon haha.kamu udah smpai ke entry pertamaku.^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips[Menjawab]

aku: pukol bpe weyh?

dia: eh, jam kaw mane?

rase nakk lempang je org jwb tuu,


ntry 1st kaw yee, ak baru bace. muahaha

Popular Post